10 veelgestelde vragen over neuscorrectie met fillers

Een neuscorrectie met fillers is een van de meest uitgevoerde behandelingen bij Oran Aesthetics. Deze snelle en doeltreffende behandeling is met recht een populaire keuze. Het kan precies het verschil maken tussen onzekerheid en zekerheid over je uitstraling. Een kleine ingreep met een groot resultaat!

 

We kunnen ons goed voorstellen dat je veel vragen hebt over onze neuscorrectie met fillers behandeling. Daarom behandelen we hier de tien veelgestelde vragen over deze cosmetische behandeling. Deze vragen worden gesteld door onze klanten tijdens hun oriëntatieproces en komen ter sprake in de intakegesprekken. 

 

Overweeg jij om een neuscorrectie met fillers behandeling te boeken? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar het resultaat, de kosten, hoe veilig fillers zijn en hoe snel je resultaat ziet? Lees dan vooral deze veelgestelde vragen door.

 

#1. Hoe snel zie je het effect van neus fillers?

 

Het effect van een neuscorrectie met fillers is direct na de behandeling zichtbaar. Bobbels op de neus zullen weggewerkt zijn en een scheve neusrug wordt met de fillers recht gemaakt. Bij behandelingen zoals met botox duurt het altijd even voordat je resultaat ziet, maar bij fillers niet. Je kunt dus direct zien of het resultaat is wat je ervan verwacht had. Waar nodig kunnen we altijd nog het een en ander extra corrigeren.

 

#2. Hoeveel kosten neus fillers? 

 

Bij Oran Aesthetics vinden we het belangrijk dat onze behandelingen voor een groot publiek toegankelijk zijn. Daarom hanteren wij scherpe prijzen voor al onze behandelingen. Een neuscorrectie met fillers behandeling is al mogelijk vanaf €350 (zie ook onze tarieven). Het aantal fillers varieert echter per persoon. Daarom geven we je in een adviesgesprek graag een prijsopgave op maat zodat je precies weet hoeveel jouw behandeling gaat kosten.

 

#3. Hoe lang is het resultaat zichtbaar?

 

Het effect van onze neuscorrectie fillers behandeling zal ongeveer negen tot twaalf maanden aanhouden. Na deze tijd neemt het resultaat langzaam af omdat de werking van de stof in de fillers afneemt. Deze stof, hyaluronzuur genaamd, is een lichaamseigen stof die naar verloop van tijd vanzelf oplost. Mocht je de behandeling na deze periode willen herhalen, dan kun je dit zonder problemen doen. Er zit geen risico aan het herhalen van een neuscorrectie fillers behandeling.

 

#4. Wat doet een neuscorrectie met fillers behandeling?

 

Bij een neuscorrectie met fillers worden er kleine injecties gegeven met hyaluronzuur. Hiermee worden oneffenheden in de huid weggewerkt. Zowel diepe rimpels als fijne lijntjes kunnen met fillers worden opgevuld. Bij een neuscorrectie gaat het vaak om het corrigeren van de neus waardoor de verhoudingen beter worden. Zo ziet het geheel er visueel recht uit. Door dit volumeherstel kan met een klein beetje fillers al een groot resultaat worden bereikt.

 

#5. Wordt een neuscorrectie vergoed door de zorgverzekering?

 

Een behandeling die valt onder de cosmetische plastische chirurgie, zoals een neuscorrectie, wordt niet standaard vergoed vanuit de zorgverzekering. Wanneer het gaat om andere plastische chirurgie dan kan het zijn dat de basisverzekering of aanvullende verzekering een vergoeding bevat. Dan moet er vaak wel sprake zijn van medische redenen zoals lichamelijke klachten. Ook is een verwijzing van een medisch specialist vaak een vereiste voor zulke behandelingen.

 

#6. Doet een neuscorrectie met fillers pijn?

 

Een neuscorrectie met fillers behandeling is vrijwel pijnloos. We noemen het ook wel een typische “lunchtime” treatment: een behandeling die snel en pijnloos is. Je kunt als het ware in je lunchpauze bij ons langskomen en daarna direct weer aan het werk gaan. Het kan wel zijn dat de behandelde plek wat beurs aanvoelt. Of dat je last krijgt van wat roodheid, zwellingen of blauwe plekken. Dit is volkomen normaal en trekt vanzelf weer weg. 

 

#7. Zijn neus fillers gevaarlijk?

 

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van een neuscorrectie fillers behandeling bij Oran Aesthetics. Wij gebruiken enkel tijdelijke fillers van de allerbeste merken op de markt. Van deze merken is de effectiviteit en veiligheid bewezen. Deze fillers zijn gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die biologisch afbreekbaar is. Mocht het nodig zijn dan kan Hyaluronzuur zelfs opgelost worden met Hyason. Wij gebruiken deze oplosvloeistof om een teveel aan volume te corrigeren.

 

#8. Hoe zie je eruit na fillers?

 

Het uiteindelijke resultaat van fillers is bij iedereen anders. Het is maar net waar de behandeling op gericht is. Met fillers kan een scheve neus worden gecorrigeerd. Ook kan er aan de zijkanten van de neus gezorgd worden voor volumeherstel. Of misschien heb je een deukje of knobbeltje op je neus die je graag weggewerkt zou hebben. Dit alles is mogelijk met fillers. Tijdens een intakegesprek brengen we jouw wensen in kaart en geven we advies over wat er mogelijk is.

 

#9. Wat voor nazorg moet ik doen?

 

Na een filler behandeling zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Deze nazorg is belangrijk om een optimaal resultaat van de fillers te garanderen. Zo mag je bijvoorbeeld twee dagen niet sporten. Ook is een bezoek aan de sauna of zonnebank voor een week af te raden. Als laatste mag je het behandelde gebied niet masseren. Als je deze nazorg regels aanhoudt, zul je verder geen last ondervinden.

 

#10. Wat zijn de nadelen van fillers?

 

Een nadeel van fillers is dat het effect slechts tijdelijk is. Na ongeveer 10 maanden zul je de behandeling moeten herhalen om het resultaat van de fillers te behouden. Daarnaast zijn er mensen die allergisch zijn voor fillers. Zij kunnen uiteenlopende klachten ervaren zoals ontstekingen, uitslag en uitharding van de fillers. Dit komt echter zeer erg weinig voor en kan ook vooraf getest worden.

 

Benieuwd naar de neuscorrectie met fillers behandeling bij Oran Aesthetics? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of boek online jouw gratis en vrijblijvende intakegesprek. Wij helpen jou graag verder om de beste versie van jezelf te zijn. 

ook leuk