Alles over een liquid facelift!

Zou je het liefst jouw hele gezicht willen opfrissen? Met een liquid facelift wordt deze droom werkelijkheid! Deze cosmetische behandeling zorgt ervoor dat je er jaren jonger uit ziet. Wie wil dat nu niet?

Een liquid facelift is een van de behandelingen die wij bij Oran Aesthetics aanbieden. Hierbij worden verschillende behandelmethodes gebruikt om een jeugdige uitstraling te bereiken. Het is een behandeling waarbij je heel snel resultaat ziet. Dat is natuurlijk heel fijn! Om dit resultaat te bereiken gaan we eerst met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Hieronder lees je alvast alles wat je moet weten over onze liquid facelift behandeling. Wat is de behandeling precies en hoe werkt het? Welk resultaat mag je verwachten? Wat is de nazorg en zijn er eigenlijk nog risico’s verbonden aan deze behandeling? Ook staan we stil bij de kosten en geven we je meer informatie over het boeken van een adviesgesprek. Lees dus gauw verder voor alle informatie over een liquid facelift!

 

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift houdt in dat we naar jouw complete gezicht kijken en deze opfrissen waar dit gewenst is. De nadruk ligt hierbij op het creëren van natuurlijke contouren waardoor je jouw eigen uiterlijk behoudt. Ook zullen we het volume van jouw gezicht herstellen. Dit volume neemt af naarmate we ouder worden en kan met fillers worden teruggebracht. 

Door de liquid facelift behandeling krijgt jouw gezicht een subtiele lift. Fijne lijntjes, oneffenheden en rimpels worden aangepakt met botox terwijl verslappingen van de huid met fillers worden gecorrigeerd. Het is dus een combinatie van behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van je gezichtsvorm en je huid. Zo krijg je weer een frisse en jonge uitstraling.

 

Hoe werkt een liquid facelift behandeling?

Al onze behandelingen zijn erop gericht om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Daarom starten we altijd met een adviesgesprek waarin jij jouw wensen kenbaar maakt en wij een behandelplan opstellen. Dit zal altijd in overleg gaan waarbij we het best haalbare resultaat voor ons houden. 

Een liquid facelift is geschikt voor iedereen met enige mate van huidverslapping. Als het gaat om extreme huidverslapping, dan is een operatieve facelift een betere optie. Met fillers en botox is extreme huidverslapping namelijk niet te corrigeren. Mocht je wel in aanmerking komen voor een liquid facelift, dan wordt je hele gezicht onder handen genomen. 

Met een aantal injecties wordt de juiste hoeveelheid filler op de juiste plaatsen geïnjecteerd. Dit effect is direct te zien. Ook wordt er botox aangebracht bij rimpels en oneffenheden. Na de behandeling krijg je van ons een icepack mee om eventuele zwellingen tegen te gaan.

 

Resultaat liquid facelift behandeling

Het resultaat van een liquid facelift behandeling is voor iedereen anders. Dit is afhankelijk van heel veel factoren. Over het algemeen heeft deze behandeling absoluut een wow-effect. Doordat meerdere gebieden van het gezicht behandeld worden is dit goed terug te zien in je uiterlijk. 

Jeugdige vormen, minder rimpels, geen oneffenheden en dat alles op een heel natuurlijke manier. Dat is precies waar we bij Oran Aesthetics voor willen gaan. Omdat bij de liquid facelift zowel fillers als botox wordt gebruikt, is het uiteindelijke resultaat na twee weken zichtbaar. Het resultaat van fillers zie je vrijwel direct, maar bij botox laat dit even op zich wachten.

 

Liquid facelift: voor en na foto’s

Bij al onze klanten maken we een aantal foto’s voor de behandeling en na de behandeling. Zo kunnen we het resultaat goed beoordelen en kun je ook zelf zien wat de behandeling jou heeft opgeleverd. Omdat het even duurt voordat het uiteindelijke resultaat te zien is, kun je ons de foto’s digitaal doorsturen. We bewaren deze dan in jouw medisch dossier die verder niet gedeeld zal worden. 

 

Liquid facelift nazorg

Het succes van een liquid facelift behandeling is deels afhankelijk van een aantal nazorg afspraken die we met je maken. Ondanks dat het geen heel ingrijpende behandeling is, zijn er toch een paar activiteiten die je beter niet kunt ondernemen net na een liquid facelift. 

Zo mag je bijvoorbeeld de eerste week niet naar een sauna of zonnebank. Voor sporten geldt dat je twee dagen moet wachten. En ook is het niet verstandig om de behandelde plek te masseren. Natuurlijk licht de arts dit nog verder aan je toe voordat de behandeling begint. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en waar je rekening mee moet houden.

Krijg je na jouw liquid facelift behandeling last van roodheid, blauwe plekjes of zwellingen? Geen paniek! Dit zijn normale bijwerkingen van deze behandeling. Het gaat vanzelf over.

 

Is een liquid facelift behandeling veilig?

Bij Oran Aesthetics vinden we veiligheid ontzettend belangrijk. Daarom werken we alleen met tijdelijke fillers en botox van de beste merken op de markt. Deze producten zijn al jarenlang uitgebreid toegepast waardoor er precies bekend is wat de werking is. 

Onze fillers zijn op basis van Hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die al in ons lichaam voorkomt. Hierdoor is het biologisch afbreekbaar. Bij complicaties kan Hyaluronzuur zelfs opgelost worden met de oplosvloeistof Hyason. 

Voor het botox gedeelte van de liquid facelift behandeling gebruiken we Botuline Toxine. Deze stof valt onder de geneesmiddelenwet waardoor het veilig is geacht voor cosmetische toepassingen. Niets om je zorgen over te maken dus!

 

Kosten van een liquid facelift

De liquid facelift is een uitgebreide behandeling waarbij het hele gezicht wordt behandeld. De kosten van een liquid facelift liggen dan ook hoger dan bij een kleinere filler of botox behandeling. Desalniettemin proberen we bij Oran Aesthetics om onze cosmetische behandelingen toegankelijk te maken voor het grote publiek. We hanteren dan ook scherpe prijzen voor al onze behandelingen. Een liquid facelift behandeling is al te boeken vanaf €750 (zie ons tarievenoverzicht).

 

Neem contact op met Oran Aesthetics

Wil je weten of een liquid facelift iets voor jou is? Of ben je benieuwd naar onze andere filler of botox behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via info@oranaesthetics.nl of bel naar (020) 215 7338. Je kunt ook direct een adviesgesprek inplannen met een van onze artsen. Dit kan eenvoudig via ons online boekingssysteem, telefonisch of per mail. 

ook leuk