Anti-transpiratie

Anti-transpiratie

géén natte oksels meer

Zweten is een natuurlijke eigenschap van het lichaam. Door verdamping kan ons lichaam afkoelen en zo het lichaamstempratuur constant op peil houden rond de 37 graden. Wanneer de zweetklieren te actief zijn en hierdoor overmatig zweet produceren zo dat het belemmerend werkt voor het dagelijkse functioneren is er sprake van Hyperhidrosis. Het gevoel dat u constant nat bent onder de oksels en een luchtje om u heen heeft hangen is een zichtbare aandoening die zeer storend kan zijn bij sociale contacten. De precieze oorzaak van overmatig zweten is niet bekend maar naast erfelijkheid kan overgewicht, uw eetpatroon, stress of een onderliggende aandoening een rol spelen.
Overmatig zweten onder de oksels kan goed behandeld worden met Botox.

Prijs

Al vanaf 450,-

Product

Botox

Behandeltijd

20 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een botoxbehandeling tegen overmatig zweten valt ook onder een lunch-time treatment. Snel, effectief en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts verteld u alles over de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u meerdere prikjes in het gebied onder de oksels. Deze prikjes blokkeren de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor merkt u al na twee weken dat u geen zweet meer produceert onder de oksels. Koelen is niet nodig.

Resultaat

Twee dagen na de behandeling ziet u al een verschil maar na twee weken zult u merken dat u geen zweet meer produceert onder de oksels. Omdat u géén of aanzienlijk minder zweet zal produceren heeft u geen last meer van rare luchtjes of natte zweetplekken onder de oksels. Het effect van deze behandeling is zeer goed maar zoals bij alle Botox behandelingen is de werking ervan tijdelijk. Dus helaas zal ook deze behandeling na de uitwerk periode van 3-5 maanden weer herhaald moeten worden.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Geen deodorant gebruiken eerste 2 dagen
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken