Faceslimming

Faceslimming

een slanker gezichtvorm met een V-shape

Bij faceslimming draait alles om het verkrijgen van het ideale gezichtsvorm ovale of ook wel de V-shape genoemd. Hoewel net als mensen, ook gezichtsvormen in allerlei vormen en maten voorkomen is het huidige schoonheidsideaal bij vrouwen toch de ovale V-shape vorm. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat de juiste verhouding van het gezicht voor meer symmetrie zorgt wat door onze hersens als aantrekkelijk wordt ervaren. Deze symmetrie komt het beste tot zijn recht bij een ovale gezichtsvorm. Bij een faceslimmingbehandeling krijgt u een aantal prikjes in de kaakspieren en indien nodig ook in de mondhoeken en op de kin. Wanneer de spieren zich ontspannen lijkt de kaaklijn smaller. Het effect van faceslimming is een slanker gezichtsvorm met een V-contour.

Prijs

Al vanaf 270,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Faceslimming met Botox is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts verteld u alles over de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Om het gewenste resultaat te bereiken beoordeeld de arts aan de hand van uw gezichtsvorm en de natuurlijke verhouding hiervan of een behandeling van de kaaklijn voldoende is of een combinatie met mondhoeken en/of de kin een betere optie is. De inzet van onze deskundige artsen is om een natuurlijke V-shape contour te creëren zonder de balans en harmony van uw natuurlijke gezichtscontouren te verstoren. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring* en toestemmingsformulier* heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spieren van de kaaklijn, mondhoeken of kin. Koelen is niet nodig

Resultaat

Afhankelijk van de activiteit en sterkte van de behandelde kaakspieren zal het gezicht een slankere V-Shape contour krijgen na het ontspannen van de spieren door Botox. Het uiteindelijke resultaat is dus ook per individu anders maar over het algemeen constateren wij een zichtbare verandering naar een V-shape contour na iedere behandeling. Goed om te weten is dat het veranderen van de gezichtscontouren door ontspanning van de kaakspieren een grens heeft. Het is niet mogelijk om meer contour te krijgen door meer Botox te gebruiken dan die spieren het toelaten. Indien gewenst kan de vorm van de kaaklijn, jukbeenderen, en kin wel verder worden verbeterd met Fillers. Het bereiken van de gewenste gezichtsvorm is dus een ware maatwerk. Door ervaring is de kracht van onze getrainde artsen dat ze het gewenste gezichtsvorm weten te creëren zonder de balans van uw natuurlijke gezichtslijnen te verstoren.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken