Fronsrimpels

Fronsrimpels

géén rimpels meer tussen de wenkbrauwen

Fronsrimpels zijn de zichtbare lijntjes die je ziet bij het samentrekken van de spiertjes tussen de wenkbrauwen. Naast erfelijkheid en het natuurlijke verouderingsproces van de huid kan een ongezonde levensstijl zoals roken, stress en overmatig blootstelling aan zonlicht belangrijke oorzaken van rimpelvorming zijn. Hoewel rimpelvorming een volkomen natuurlijke aangelegenheid is, gaat het in tegen de gangbare schoonheidsidealen. Fronsrimpels worden vooral vervelend ervaren als ze zichtbaar blijven terwijl het gezicht “in rust stand” is. Hierdoor kan iemand onbedoeld een boze of een norse blik uitstralen. Een fronsrimpelbehandeling bij Oran Aesthetics is dan een ideale uitkomst om van zowel licht zichtbare oppervlakte fronsrimpels (Botox) of diepe groeven (Fillers) af te komen.

Prijs

Al vanaf 120,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een fronsrimpel behandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. Besluit u om een behandeling te ondergaan dan verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u 5 of meer prikjes in de spiertjes van de fronsregio. Koelen is niet nodig.

Resultaat

Een juist uitgevoerde fronsrimpelbehandeling zorgt ervoor dat u fronsrimpels als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. De spiertjes zullen op een natuurlijke wijze ontspannen en de vouw in huid tussen uw wenkbrauwen zal rechttrekken. Geen boze of een norse blik maar een rimpelvrije en vriendelijke uitstraling waardoor u jonger en frisser oogt. Uw natuurlijke uitstraling komt beter tot zijn recht.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken