Gummy Smile / Tandvleeslach

Gummy Smile / Tandvleeslach

weer zelfverzekerd lachen

U heeft last van tandvleeslach, ook wel de gummy smile genoemd, wanneer niet alleen de tanden maar ook uw tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen. Het tandvlees bij de boventanden wordt te ver ontbloot tijdens het lachen. Een oorzaak hiervan is dat het spiertjes die de bovenlip omhoogtrekken te actief zijn. Dit is vervelend en wordt in het algemeen als niet aantrekkelijk ervaren. Vroeger was de oplossing een ingrijpende operatie aan de bovenkaak maar tegenwoordig kan het gelukkig al met twee kleine prikjes Botox verholpen worden.

Prijs

Al vanaf 60,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een tandvleeslach-behandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. Besluit u een behandeling te ondergaan dan verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes die de bovenlip omhoog trekken. Koelen is niet nodig

Resultaat

Zodra de spiertjes die de mondhoeken naar beneden trekken zich gaan ontspannen door de Botox zult u merken dat uw mondhoeken op een natuurlijk wijze weer rechtgetrokken worden. Het resultaat is een rechte mond die niet meer een sombere blik reflecteert. U zult jonger, frisser en vrolijker uitzien. Bekijk de voor- en na foto’s om een idee te krijgen van het te verwachten resultaat.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken