Kinlijntjes en puntjes

Kinlijntjes en puntjes

een egale en gladde kin

Oneffenheden in de vorm van putjes, deukjes en lijntjes op de kin zijn ongewenste vervormingen die u ouder en minder gezond doen lijken. De oorzaak ligt vooral bij te actieve spiertjes in het kingebied. Door de spanning van de spiertjes ontstaan er vervormingen die op putjes en deukjes lijken. Gelukkig zijn deze putjes en lijntjes tegenwoordig goed te behandelen met Botox. Een aantal kleine prikjes Botuline Toxine (Botox) kan al voor een gladde en egale kin zorgen. Heeft u wat diepere vervormingen door volume verlies van de huid? Dan kan een behandeling met Fillers een betere optie zijn. Tijdens het intakegesprek kan de arts u hierover meer vertellen.

Prijs

Al vanaf 60,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een Botoxbehandeling tegen de kinlijntjes en puntjes is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts verteld u alles over de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Om een natuurlijk egale en gladde kin te krijgen injecteert de arts de juiste hoeveelheid werkzame stof in de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor de putjes en kuiltjes. De bedoeling is om een fraaie en egale kin te creëren zonder de natuurlijke balans en werking van jouw kinspiertjes te verstoren. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in spiertjes die voor overspanning zorgen. Koelen is niet nodig.

Resultaat

Zodra de overactieve spiertjes zich gaan ontspannen door de werking van Botox zult u merken dat deukjes, kuiltjes en lijntjes langzaam zal gaan verdwijnen. Het resultaat is een egale en gladde kin wat hoort bij een gezonde huid. U zult jonger, frisser en gezonder uitzien. Bekijk de voor en na foto’s voor het te verwachten resultaat.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken