Kraaienpootjes

Kraaienpootjes

lachrimpels duidelijk verminderen

Kraaienpootjes kennen we ook wel als lachrimpels. Het zijn de lijntjes rondom de buitenrand van de ogen als men lacht. Hoewel kraaienpootjes door sommigen als charmant of schattig ervaren worden is het en blijft het toch een teken van ouderdom. Directe oorzaak ligt vooral bij de verminderde elasticiteit van de huid en een afname van onderhuids weefsel naarmate we ouder worden. Erfelijkheid speelt hierbij een rol maar een ongezonde leefstijl kan dit proces versnellen en versterken. Kraaienpoortjes kunnen vooral vervelend ervaren worden wanneer de lijntjes op het gezicht in “rust stand” zichtbaar blijven of als de lijntjes doortrekken naar de wangen. Hierdoor kunt u ouder lijken of vermoeidheid uitstralen. Ook kunnen eventueel donkere kringen onder de ogen meer opvallen. Gelukkig kan een kraaienpootjesbehandeling bij Oran Aesthetics u rimpels zichtbaar verminderen of geheel verwijderen.

Prijs

Al vanaf 120,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een kraaienpootjesbehandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. Besluit u om een behandeling te ondergaan dan verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. In de meeste gevallen zal de arts Botox gebruiken tegen lachrimpels maar afhankelijk van de diepte en sterkte van de rimpels kan soms een behandeling met Fillers geschikter zijn. Om een natuurlijk mooie resultaat te krijgen beoordeeld de arts (in overleg met u) wat het beste bij uw situatie past. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes van de lachrimpels. Koelen is niet nodig.

Resultaat

Een juist uitgevoerde kraaienpootjesbehandeling zorgt ervoor dat u lachrimpels zichtbaar zal verminderen of geheel zal verdwijnen. De spiertjes zullen al na 2 dagen op een natuurlijke wijze ontspannen en de huid wordt zichtbaar gladder. Geen teken van ouderdom of een vermoeide indruk meer maar een jeugdige en een uitgeruste uitstraling is het resultaat. U zult jonger, frisser en gezonder uitzien. U ziet wel eens op tv bekende figuren die een strakgetrokken en een onnatuurlijke indruk achterlaten. Wij kunnen u verzekeren dat het niet een afspiegeling van onze werk is. Bij Oran Aesthetics gaan we meer voor een natuurlijk uitstraling.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken