Voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels

een frisse uitstraling

Voorhoofdrimpels zijn de horizontale lijnen op je voorhoofd die je goed ziet bij het optrekken van de wenkbrauwen. Naast natuurlijke oorzaken waar u minder controle over heeft zoals erfelijkheid en ouderdom kan een ongezonde levensstijl zoals roken, stress of een slecht dieet ook enorm bijdragen aan rimpelvorming. Overmatig blootstelling aan zonlicht zonder bescherming is ook een grote boosdoener. Voorhoofdrimpels zijn het ultieme teken van ouderdom en ze weerspiegelen een vermoeide uitstraling. Vooral omdat het een grote oppervlakte van je gezicht betreft en zeer centraal gelegen ligt kan het je visueel veel ouder en vermoeider doen lijken dan je bent. Het is logisch dat je hier niet dagelijks mee geconfronteerd wil worden als je in de spiegel kijkt. Gelukkig kan een voorhoofdrimpel behandeling met Botuline Toxine bij Oran Aesthetics een uitkomst bieden.

Prijs

Al vanaf 120,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een voorhoofdrimpelbehandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts verteld u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Om een natuurlijk mooie resultaat te krijgen wordt een voorhoofdbehandeling bijna altijd gecombineerd met een fronsbehandeling. Dit om de onderlinge verhouding tussen de natuurlijke trekken van de spiertjes in uw gezicht niet te verstoren. De arts laat u in praktijk zien wat hiermee wordt bedoeld. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes van de voorhoofd. Koelen is niet nodig.

Resultaat

Een juist uitgevoerde voorhoofdrimpelbehandeling zorgt ervoor dat u voorhoofdrimpels als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. De spiertjes zullen al na 2 dagen op een natuurlijke wijze ontspannen en de vouw in de huid op uw voorhoofd zal rechttrekken. Geen vermoeide of verouderde indruk meer maar een jeugdige en uitgeruste uitstraling is het resultaat. U zult jonger, frisser en gezonder uitzien. U ziet wel eens op tv bekende figuren die een strakgetrokken, bewegingsloze of onnatuurlijke indruk achterlaten. Wij kunnen u verzekeren dat het niet een afspiegeling van onze werk is. Bij Oran Aesthetics gaan we voor een natuurlijk gezonde uitstraling.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken