Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

een opgewekte uitstraling

Bij een wenkbrauwliftbehandeling worden er twee kleine prikjes in de spiertjes geplaatst die de wenkbrauwen omlaag trekken. Hierdoor ontspannen de spieren zich en krijgt u een subtiele lift aan de buitenzijde van de wenkbrauwen (1-2 mm). Het effect is een uitgeruste en frisse uitstraling. Bij afhangende of lage wenkbrauwen lijken de ogen dieper in hun kassen te liggen en straalt u meer vermoeidheid uit. Hierdoor lijkt het visueel alsof u een sombere indruk achterlaat. Gelukkig kan u al binnen 10 minuten met een pijnloze wenkbrauwlift behandeling bij Oran Aesthetics gezonder en jonger uitzien. Wilt u liever ook een lichte lift aan de binnenzijde van de wenkbrauwen dat is kiezen voor een fronsspierbehandeling een goede combinatie.

Prijs

Al vanaf 120,-

Product

Botox

Behandeltijd

15 min

Effect

3 – 5 maanden

Tijdens de behandeling

Een wenkbrauwliftbehandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts verteld u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Om een natuurlijk mooie resultaat te krijgen beoordeeld de arts aan de hand van uw gezichtskenmerken of een wenkbrauwlift alleen voldoende is of een combinatie met fronsbehandeling een betere optie is. Belangrijk is om het gewensite resultaat te bereiken zonder de natuurlijke balans van uw persoonlijke gezichtstrekken te verstoren. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken. Koelen is niet nodig

Resultaat

Een juist uitgevoerde wenkbrauwliftbehandeling zorgt ervoor dat u wenkbrauwen een subtiele lift krijgen. Hierdoor krijgt u visueel gezien een uitgeruste en gezonde uitstraling. Geen teken van een vermoeide of een sombere blik door laaghangede wenkbrauwen maar een jeugdige en opgewekte uitstraling is het resultaat. Zonder dat uw vrienden en collega’s het door hebben zullen ze u vertellen dat u energiek, uitgerust en fitter uitziet. Bovendien zijn Hollywood taferelen niet een reflectie van ons werk. Bij Oran Aesthetics gaan we meer voor een natuurlijk uitstraling zonder de balans van uw natuurlijke gelaatstrekken te verstoren.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken