Jukbeenderen

Jukbeenderen extra benadrukken voor EEN JEUGDIGE UITSTRALING

Typerend voor een jeugdige uitstraling is een gezicht met egale huid, strakke contouren en een bijpassende V-shape gezichtsvorm. Hierbij accentueren gezonde en volle jukbeenderen de met jeugd geassocieerde V-vorm van het gezicht. Door het verouderingsproces kan er al vroeg volumeverlies in het gezicht optreden. Bij de jukbeenderen kan het dan slapper en minder vol aanvoelen wat kan leiden tot een ingevallen gezicht. Hierdoor kunnen vlakke jukbeenderen het gezicht een vermoeide of zelfs een depressieve uitstraling geven. Met een fillerbehandeling kunnen we de jukbeenderen extra benadrukken zodat het gezicht een subtiele lift krijgt. De vorm van uw gezicht krijgt op een natuurlijke wijze zijn jeugdige contouren terug. U oogt frisser, jonger en opgewekter. 

PRIJS

AL VANAF 550,-

PRODUCT

fillers

BEHANDELTIJD

20 - 30 MIN

EFFECT

3-5 MAANDEN

Hoe ziet een Jukbeenderen behandeling eruit?

Bij een fillerbehandeling draait alles om het creëren  van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Door de jukbeenderen te behandelen met fillers zorgen we voor het herstel van de natuurlijke volume zodat deze weer mooi strak en extra benadrukt wordt. De jeugdige contouren komen weer tot leven. Vanzelfsprekend houden onze ervaren artsen rekening met uw leeftijd, wensen en de natuurlijke lijnen van uw gezicht. U krijgt advies op maat. Het opvullen van de jukbeenderen is een lichte maar een effectieve behandeling die direct resultaat geeft. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De benodigde hoeveelheid Filler wordt op de juiste plek bij de jukbeenderen voorzichtig geïnjecteerd om het natuurlijke volume weer te herstellen. Nadat de arts het gebied het gemasseerd krijgt u een ice-pack voor koeling. 

Nazorg Fillers Algemeen

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Het resultaat van een fillerbehandeling is meestal direct zichtbaar. U ziet het natuurlijke volume van het behandelde gebied direct weer herstellen tot het gewenste vorm. Bij het opvullen van de jukbeenderen zult u merken dat het gebied weer mooi vol en strak is. Door de jukbeenderen te benadrukken wordt de v-shape van het gezicht meer geaccentueerd. Dit zorgt voor een opgewekte en jeugdige uitstraling. Bovendien krijgt u door het opvullen van de jukbeenderen een subtiele lift waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar zullen zijn.