Kaaklijn verstrakking

Kaaklijn verstrakking

voor een scherpe en goed gedefinieerde kaaklijn

De vorm van uw kaaklijn en kin zijn gezichtsbepalend voor uw uitstraling. Een strakke en goed gedefinieerde kaaklijn straalt jeugdigheid, gezondheid en zelfvertrouwen uit. Het geeft u een meer krachtige karakter en wordt geassocieerd met vitaliteit. Helaas is niet iedereen in het bezit van goed gedefinieerde en gelijkmatige kaaklijnen of de kin mist juist de nodige volume. Hierdoor zijn de gezichtscontouren niet meer symmetrisch of passen niet bij de rest van het gezicht. U kunt van nature hier last van hebben maar ook ouderdom of verslapping van de huid kunnen bijdragen aan ongewenste vervormingen. Door middel van fillers kunnen we uw gezicht als het ware “shapen” tot het gewenste vorm zodat uw kaaklijn weer strak en scherp uitziet. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met het vullen van de kin voor een optimale verhouding.

Prijs

Al vanaf 460,-

Product

Fillers

Behandeltijd

30 min

Effect

6 – 9 maanden

Tijdens de behandeling

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Het streven is huidversteviging en huidverjonging. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de arts de vorm van uw kaaklijn, kin en de natuurlijke contouren van uw gezicht in het geheel. U krijgt deskundig advies op maat. Uitgangspunt is het behalen van het gewenste resultaat maar wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling. Op basis hiervan en uw wensen wordt er een behandelplan opgesteld. Soms kan het nodig zijn om ook een andere gebied op uw gezicht te behandelen voor het beste eindresultaat. De arts zal dit met u vooraf bespreken. Ook verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de precies juiste plaats onder de huid wordt geïnjecteerd. De natuurlijke volume hersteld vrijwel meteen en de scherpe strakke contouren van de kaaklijnen komen weer tevoorschijn. Na de behandeling krijgt u een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

Het effect van het behandelen van de kaaklijn met fillers is direct zichtbaar. U merkt direct meer definitie en scherpte. De kaaklijn loopt dan mooi recht en er zal een duidelijke scheiding te zien zijn tussen uw kaaklijn en de overloop naar de hals. Meestal is het ook nodig om een klein beetje volume te geven aan de kin zodat de kaaklijn en kin mooi in elkaar overlopen. Het effect van het geheel is een goed gedefinieerde onderkant van het gezicht die symmetrisch en in verhouding is met de bovenkant. Uw zijprofiel wordt een plaatje. Bekijk de voor en na-foto’s van eerder uitgevoerde behandelingen voor een impressie van het te verwachten resultaat.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste eerste twee weken
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken