Kincorrectie

Kincorrectie

voor een symmetrisch gezicht

De verhouding van de kin tot de rest van het gezicht is belangrijk voor uw uitstraling. De vorm van de kin is meestal genetisch bepaald maar kan soms ook veranderen door het ouder worden. Een te kleine of te korte kin kan de symmetrie en balans van uw gezicht verstoren wat vaak word geassocieerd met aantrekkelijkheid. Ook vanaf de zijprofiel is deze verstoring in de gezichtssymmetrie goed zichtbaar. Voor de lijntjes en puntjes op de kin gebruiken we botox. Wenst u de contour van uw kin in de gewenste vorm te krijgen dan is een filler behandeling een effectieve oplossing zonder ingrijpende operaties.

Prijs

Al vanaf 250,-

Product

Fillers

Behandeltijd

15 min

Effect

6 – 9 maanden

Tijdens de behandeling

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Het streven is huidversteviging en huidverjonging. Tijdens het intakegesprek bestudeerd de arts goed de verhouding en symmetrie van de verschillende delen van uw gelaat. De arts verteld u hoeveel volume in de kin het beste resultaat zal geven bij uw situatie. Soms kan het nodig zijn om ook de kaaklijn te behandelen voor het beste eindresultaat. De arts bespreekt dit vooraf met u. Tevreden tijdens het intakegesprek? Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. In dat geval verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de precies juiste plaats in de kin word geïnjecteerd. U ziet de natuurlijke volume van uw kin vrijwel meteen herstellen. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

Het corrigeren van de kin tot de gewenste vorm heeft een grote impact op uw uitstraling. U ziet de natuurlijke volume van uw kin vrijwel meteen herstellen tot een vorm die meer in balans is met de rest van het gezicht. De symmetrie en rust keren terug en uw kin zal niet meer de aandacht trekken. Was een hangende onderkin bij uw zichtbaar dan zal deze ook meer gaan rechttrekken. Meestal wordt de kaaklijn ook behandeld zodat het geheel meer definitie krijgt en goed aansluit op elkaar. Afhankelijk van de situatie kan het soms nog mooier zijn om de jukbeenderen en de wangen ook een subtiele lift te geven zodat het accent boven in uw gezicht komt te liggen. Het resultaat is een jeugdige en frisse uitstraling.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste eerste twee weken
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken