Lippen opvullen

Lippen opvullen

Volle lippen voor een sensuele uitstraling

Niet voor niets is het opvullen van de lippen de meest uitgevoerde behandeling in de cosmetische wereld. Goed gevulde lippen geven u een gezonde en sensuele uitstraling wat geassocieerd wordt met jeugdigheid. Hoewel de vorm en dikte van de lippen meestal genetisch bepaald zijn speelt ook de leeftijd een rol. Lippen kunnen dunner worden met het ouder worden. Of misschien bent u al vanaf het begin niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Wat ook de reden mag zijn bij Oran Aesthetics kunnen we uw lippen op een subtiele manier naar wens weer voller maken. Hoewel uw wens centraal staat gaan we liever voor natuurlijke lippen die in verhouding zijn met de rest van het gezicht.

Prijs

Al vanaf 175,-

Product

Fillers

Behandeltijd

15 min

Effect

6 – 9 maanden

Tijdens de behandeling

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de arts de huidige vorm van uw mond en lippen en bespreekt vervolgens wat u wensen zijn. De arts legt u de verschillende methodes van een lipbehandeling uit en kijkt dan vervolgens welke methode het beste resultaat zal geven bij uw wensen en situatie. Tevreden tijdens het intakegesprek? Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. In dat geval verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de precies juiste plaats in de lippen wordt geïnjecteerd. U ziet de natuurlijke volume van uw lippen vrijwel meteen herstellen. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

Het effect van het opvullen van de lippen met fillers is direct zichtbaar. U ziet de natuurlijke volume van uw lippen vrijwel meteen herstellen tot de gekozen vorm. Behandelde lippen zien er gehydrateerd en goedgevormd uit. Onze artsen hebben inmiddels al duizenden lipbehandelingen eerder uitgevoerd bij tevreden cliënten. U ziet de deskundigheid en ervaring goed terug in de symmetrie en vorm van de behandelde lippen. Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke aspecten als leeftijd, huidstructuur en gezichtssymmetrie zodat het resultaat zo mooi mogelijk aansluit bij de rest van het gezicht. De bedoeling is mooie volle lippen maar wel met behoud van uw natuurlijke uitstraling. Uiteraard wordt er gehoor gegeven aan uw wensen zoals extra nadruk op de liprand of hoeveel volume u wilt.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken