Lippen opvullen

Maak je lippen voller voor een sensuele uitstraling

Als u op zoek bent naar lipfillers en lippen opvullen in Amsterdam, dan bent u bij Oran Aesthetics aan het juiste adres.

Het opvullen van de lippen is niet voor niets de meest uitgevoerde cosmetische behandeling ter wereld. Volle lippen geven een gezonde en sensuele uitstraling die geassocieerd wordt met jeugdigheid.

Hoewel de vorm en dikte van de lippen meestal genetisch bepaald zijn, kan de leeftijd ook een rol spelen. Naarmate u ouder wordt, kunnen uw lippen dunner worden door verlies van volume. Maar misschien bent u altijd al ontevreden geweest over de vorm of dikte van uw lippen.

Bij Oran Aesthetics kunnen we uw lippen op een subtiele manier voller maken, zodat ze weer in verhouding zijn met de rest van uw gezicht. Onze focus ligt op natuurlijke lippen die uw wensen centraal stellen. Maak een afspraak en ontdek wat Oran Aesthetics voor u kan betekenen.

PRIJS

Al vanaf 200,-

PRODUCT

Fillers

BEHANDELTIJD

15 - 30 minuten

EFFECT

9 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!

Als u overweegt om uw lippen op te vullen met fillers in Amsterdam, dan wilt u vast weten hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat.

Bij Oran Aesthetics draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel.

Tijdens het intakegesprek beoordeelt onze arts de huidige vorm van uw mond en lippen en bespreekt vervolgens uw wensen. We leggen u de verschillende methodes van een lipbehandeling uit en kiezen dan de methode die het beste resultaat zal geven bij uw wensen en situatie.

Bent u tevreden tijdens het intakegesprek? Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden.

Onze arts zal u alles vertellen over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kunt verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld, kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd.

De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de precies juiste plaats in de lippen wordt geïnjecteerd. U ziet de natuurlijke volume van uw lippen vrijwel meteen herstellen. Na de behandeling krijgt u een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling. Zo kunt u snel weer genieten van uw mooie, volle lippen.

Je hebt geen lipfillers nodig, maar als je besluit om deze behandeling te ondergaan, zal het te behandelen gebied indien nodig vooraf worden verdoofd. De filler bevat lidocaïne om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Na de behandeling zal de behandeld arts ijspacks gebruiken om de huid te koelen.

Vijf dagen voor de behandeling is het belangrijk om te stoppen met bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen. Het is echter wel toegestaan om paracetamol te gebruiken.

Hoewel het mogelijk is om blauwe plekken te krijgen na een lipfiller-behandeling, gebeurt dit niet altijd. Om de kans op blauwe plekken te verkleinen, werkt de behandelend arts waar mogelijk met een canule. Daarnaast wordt de huid na het prikken direct gekoeld met ijspacks om zwelling en blauwe plekken te voorkomen.

Om de kans op blauwe plekken te minimaliseren, is het belangrijk om in de dagen voor de behandeling geen aspirine of ibuprofen te gebruiken. Homeopathische middelen zoals Arnica, verkrijgbaar in druppel-, crème- en pilvorm bij drogisterijen en apotheken, kunnen ook helpen. We raden ook aan om in de week voor de behandeling te stoppen met het gebruik van Omega 3-supplementen. Als je snel last hebt van zwelling, kan het innemen van het supplement Bromeline helpen.

Als er toch een blauwe plek ontstaat, duurt dit maximaal een week. Je kunt het plekje bedekken met een concealer.

Ervaar direct resultaat na een lipfiller behandeling. Herstel is snel en binnen 1-2 weken zie je het volledige eindresultaat.

Voor het opnieuw behandelen van hetzelfde gebied met een filler, raden we aan om minimaal 2 weken te wachten. Onze behandelend arts zal een persoonlijk behandelplan voor je opstellen.

Regelmatig terugkomen voor touch-up behandelingen van het opgevulde gebied is essentieel om het gewenste resultaat te behouden. Herhaalde filler behandelingen kunnen ook de duur van het effect verlengen, waardoor cliënten minder vaak een touch-up behandeling nodig hebben.

De duur van het resultaat na een lipfiller-behandeling varieert afhankelijk van het gebruikte type filler en het behandelde gebied. Over het algemeen houdt het resultaat van een hyaluronzuur filler tussen de 6-8 maanden aan, in tegenstelling tot de eerder vermelde 8-12 maanden. Door herhaalde filler-behandelingen in hetzelfde gebied te ondergaan, kun je echter steeds langer van het resultaat genieten.

  • Laat de huid na de behandeling rusten.
  • Gebruik geen aspirines of ibuprofen voor pijnverlichting na de behandeling, kies in plaats daarvan voor paracetamol.
  • Vermijd blootstelling van de behandelde huid aan extreme temperaturen, zoals sauna’s, zonnebanken en stoombaden, gedurende de eerste 2 weken.
  • Drink geen alcohol gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
  • Wacht minimaal 2 uur na de behandeling voordat je make-up aanbrengt op het behandelde gebied.

Probeer zo min mogelijk contact te maken met de behandelde plekken na een filler-behandeling, omdat de huid tijd nodig heeft om te rusten. Het is bij voorkeur beter om gedurende de eerste 2 uur na de behandeling geen make-up aan te brengen op de behandelde gebieden. Als het toch nodig is om make-up aan te brengen, vraag dan advies aan de arts over een ademende foundation die geschikt is voor gebruik na een filler-behandeling.

Het is raadzaam om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling geen alcohol te drinken om de kans op blauwe plekken en zwellingen te verminderen. We adviseren ook om de dag voorafgaand aan de behandeling geen alcohol te drinken.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Lipfillers

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Lipfillers resultaten

Met lipfillers worden de resultaten direct zichtbaar en herstellen de lippen vrijwel onmiddellijk tot de gewenste vorm en volume. De gehydrateerde en goed gevormde lippen geven u een jeugdige uitstraling. Bij Oran Aesthetics hebben onze ervaren artsen al duizenden succesvolle lipbehandelingen uitgevoerd en de resultaten spreken voor zich. Symmetrie en de vorm van uw lippen worden zorgvuldig beoordeeld met aandacht voor persoonlijke aspecten, zoals leeftijd, huidstructuur en gezichtssymmetrie, om een natuurlijk ogend resultaat te garanderen. Onze prioriteit is om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Wij luisteren altijd naar uw wensen, inclusief eventuele extra nadruk op de liprand of de hoeveelheid volume. Let op: Wij voeren geen behandelingen uit die niet passen binnen onze beleid en visie van schoonheid. Dit zal altijd vooraf aan u worden verteld en uitgelegd waarom.

Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Voor Na
Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!