Liquid facelift

Liquid facelift

Uw gezicht compleet opfrissen

Soms lijkt het erop dat bij sommigen onder ons het enige wat veranderd met het ouder worden het leeftijdsgetal is. U ziet er nog goed uit, horen ze dan vaak. Dat is precies het streven van een liquid facelift, het behoud van uw jeugdige uitstraling. Bij een liquid facelift kijken we naar het totale plaatje en wordt uw gezicht compleet opgefrist waar nodig. De bedoeling is niet om u een nieuw gezicht te geven maar juist de natuurlijke contouren en volume van uw gezicht weer te herstellen naar de jeugdige vormen. Verslappingen van de huid worden opgevuld met fillers en uw gezicht krijgt een subtiele lift. Daar waar nodig worden ook rimpels, lijnen en oneffenheden aangepakt met botox voor een egale strakke huid. Een liquid facelift kunt u dus het beste zien als een combinatie van behandelingen die erop gericht zijn ter verbetering van de huid en het gezichtsvorm. Eén ding is zeker, u zult een grote verbetering van uw huid zien. Deze wordt strakker, frisser en lijkt vele jaren jonger.

Prijs

Al vanaf 460,-

Product

Fillers

Behandeltijd

20-30 min

Effect

9 maanden

Tijdens de behandeling

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Het streven is huidversteviging en huidverjonging. Tijdens het intakegesprek bestudeerd de arts uw complete gezicht en beoordeeld dan of u in aanmerking komt voor een liquid facelift. Extreme huidverslappingen zijn niet te herstellen met enkel een liquid facelift. De operatieve methode is dan een betere alternatief. Bent u wel geschikt dan kijkt de arts welke gebieden het beste in uw situatie behandeld kunnen worden om de contouren, volume en oneffenheden van uw gezicht te herstellen. De bedoeling is uw gezicht compleet op te frissen naar een jongere versie van u! Tevreden tijdens het intakegesprek? Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. In dat geval verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler, botox of beide op de precies juiste plaatsen worden geïnjecteerd. U ziet de natuurlijke volume van uw gezicht vrijwel meteen herstellen met een subtiele lift als gevolg. Uw huid gaat er gehydrateerd, fris en jong uitzien. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

De liquid facelift is een behandeling die echt een “ Wauw-effect” achterlaat bij veel van onze cliënten. Omdat meerdere gebieden in uw gelaat behandeld worden is de impact op uw uitstraling groot. Verslappingen van de huid worden herstelt zodat deze er weer strak en gezond uitzien. De contouren worden als het ware “geshaped” naar de jeugdige vormen. En tegen rimpels, lijnen en oneffenheden wordt er botox ingezet. Het eindresultaat is een frisse en opgewekte versie van u zonder rimpels, wallen of een verslapte huid. U hoeft niet bang te zijn dat u een nieuw gezicht krijgt omdat alles op een zeer subtiele en natuurlijke manier gebeurd. De voor en na-foto’s van eerder uitgevoerde behandelingen spreken voor zich!

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste eerste twee weken
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Afspraak maken

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : +31 – 6 21607264

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in:

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken