Mondhoekplooi

GÉÉN MARIONETLIJNEN MEER

Door veroudering en verslapping van de huid krijgen sommigen onder ons vroeg of laat te maken met hangende mondhoeken. Er ontstaan dan plooien die vanuit de mondhoeken naar beneden richting de kaaklijn lopen. Dit noemen we ook wel de marionetlijnen. Het vervelende aan deze lijnen is dat het een storend effect heeft op uw gezichtsuitdrukking in ruststand. Het kan een verdrietige, sombere of juist een gemene indruk achterlaten. Gelukkig zijn deze lijnen prima te behandelen met fillers. Met een paar prikjes kunnen we deze groeven opvullen zodat u uw vriendelijke en uitgeruste uitstraling blijft behouden. 

Voor Na

PRIJS

AL VANAF 280,-

PRODUCT

fillers

BEHANDELTIJD

15 - 30 MIN

EFFECT

9 MAANDEN

Hoe ziet een Mondhoekplooi behandeling eruit?

Bij een fillerbehandeling draait alles om het creëren  van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Het streven is huidversteviging en huidverjonging. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de arts of er marionetlijnen bij u zich heeft ontwikkelt en wat het eventuele effect hiervan is op uw uitstraling. Ook wordt er gekeken naar de diepte van de lijnen en uw huidstructuur. Op basis hiervan en uw wensen wordt er een behandelplan voorgesteld. Soms kan het nodig zijn om ook een ander gebied op uw gezicht te behandelen voor het beste eindresultaat. De arts zal dit met u vooraf bespreken. Het uitgangspunt is het behalen van het gewenste resultaat maar wel met behoud van uw identiteit. Het accentueren van de natuurlijke uitstraling noemen we dat. Tevreden tijdens het intakegesprek? Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. In dat geval verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de precies juiste plaats onder de huid wordt geïnjecteerd. De natuurlijke volume hersteld vrijwel meteen en de groeven vervagen of zullen geheel verdwijnen. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Nazorg Fillers Algemeen

  • Gebruikt u bloed verdunnendemedicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Het effect van het opvullen van de mondhoekplooien met fillers is direct zichtbaar. Aan de ene kant ziet u de rimpels en plooien vrijwel direct vervagen of zelfs geheel verdwijnen en aan de andere kant zullen de mondhoeken niet meer naar beneden zijn getrokken. Het eindresultaat is een rustige uitstraling met een egale huid op het kin gedeelte. Uw zult er gegarandeerd frisser en jeugdiger uitzien. Soms kan een combinatie van behandelingen een betere optie zijn voor een optimale resultaat. De arts bespreekt dit met u tijdens het intakegesprek.