Voor Na

Mondhoekplooi

Ook wel bekend als marionetlijnen!

Hangende mondhoeken, ook wel bekend als marionetlijnen, kunnen ontstaan als gevolg van huidveroudering en verslapping. Deze plooien lopen vanuit de mondhoeken naar beneden richting de kaaklijn. Het onaangename aspect van deze lijnen is dat ze uw gezichtsuitdrukking in ruststand verstoren en een droevige, sombere of zelfs boosaardige indruk kunnen geven. Gelukkig kunnen deze lijnen effectief worden behandeld met fillers. Met slechts enkele injecties kunnen we deze groeven opvullen, waardoor uw vriendelijke en uitgeruste uitstraling behouden blijft.

PRIJS

Al vanaf 350,-

PRODUCT

Fillers

BEHANDELTIJD

20 - 30 minuten

EFFECT

8 tot 12 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Bij een fillerbehandeling wordt de gewenste vorm en contour gecreëerd door creatief om te gaan met volumeherstel. Het doel is huidversteviging en huidverjonging. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de arts uw marionetlijnen, diepte van de lijnen en huidstructuur om een behandelplan voor te stellen. Het accentueren van uw natuurlijke uitstraling is hierbij het uitgangspunt. Als u tevreden bent met het behandelplan, wordt er eerst een aantal voor foto’s gemaakt en wordt u gevraagd om een gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier in te vullen. Daarna kan de behandeling direct beginnen. Na een aantal injecties wordt de filler op de precies juiste plaats onder de huid geïnjecteerd, waardoor het natuurlijke volume vrijwel direct herstelt en de groeven vervagen of geheel verdwijnen.
Marionetlijnen zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken naar beneden lopen, waardoor een ‘marionet’-achtig uiterlijk ontstaat. Deze lijnen worden vaak geassocieerd met veroudering en kunnen ongewenste schaduwen in het gezicht creëren.
Een mondhoekplooi / marionetlijnen behandeling met fillers is een cosmetische ingreep waarbij hyaluronzuur filler in de huid onder de mondhoeken en langs de marionetlijnen wordt geïnjecteerd. Dit helpt om de lijnen op te vullen en het uiterlijk van het gezicht te verjongen.
Een mondhoekplooi / marionetlijnen behandeling met fillers duurt meestal ongeveer 20 tot 30 minuten, afhankelijk van de omvang van de behandeling.
De meeste mensen voelen weinig tot geen pijn tijdens een mondhoek / marionetlijnen behandeling met fillers. Er kan een lichte pijn of ongemak worden ervaren, maar dit is meestal kort van duur.
Het resultaat van een mondhoekplooi / marionetlijnen behandeling met fillers kan variëren, maar meestal houdt het effect van de behandeling 8-12 maanden aan. Na deze periode kan een follow-up behandeling nodig zijn om het resultaat te behouden.
Een mondhoekplooi / marionetlijnen behandeling met fillers is over het algemeen veilig, maar er kunnen risico’s en bijwerkingen zijn, zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken, infectie en allergische reacties. Deze risico’s worden echter geminimaliseerd door de behandeling door een ervaren en gekwalificeerde professional uit te laten voeren.
Een mondhoekplooi / marionetlijnen behandeling met fillers is geschikt voor de meeste mensen die last hebben van mondhoekplooi / marionetlijnen en op zoek zijn naar een verjongd uiterlijk. Echter, de behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met een allergie voor hyaluronzuur of mensen met een actieve infectie of huidziekte op de behandelde gebieden.
Ja, over het algemeen kun je na de behandeling gewoon doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Er kan wel sprake zijn van enige zwelling, roodheid of blauwe plekken op de behandelde gebieden, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Het wordt echter wel aangeraden om de eerste 24 uur na de behandeling intensieve activiteiten zoals sporten of zware inspanning te vermijden.
  • Laat de huid na de behandeling rusten.
  • Gebruik geen aspirines of ibuprofen voor pijnverlichting na de behandeling, kies in plaats daarvan voor paracetamol.
  • Vermijd blootstelling van de behandelde huid aan extreme temperaturen, zoals sauna’s, zonnebanken en stoombaden, gedurende de eerste 2 weken.
  • Drink geen alcohol gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
  • Niet sporten gedurende 24-48 uur na de behandeling.
  • Wacht minimaal 4 uur na de behandeling voordat je make-up aanbrengt op het behandelde gebied.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg mondhoekplooi behandeling

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Maak u geen zorgen over de veiligheid van een behandeling voor mondhoekplooien of marionettenlijnen met fillers, zonder gebruik van spierontspanners. Onze fillers voldoen aan de strenge eisen van de geneesmiddelenwet en zijn grondig getest op zowel effectiviteit als bijwerkingen voordat ze door de overheid zijn goedgekeurd voor gebruik op de markt. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat u altijd behandeld moet worden door een erkende arts met een BIG-registratie, die gespecialiseerd is in dit vakgebied en uitgebreide kennis heeft over het gebruik van de producten. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze professionele zorg en expertise.

Mondhoeken behandeling resultaten

Na het opvullen van de mondhoekplooien met fillers is het direct zichtbare effect opmerkelijk. U zult merken dat de rimpels en plooien vrijwel onmiddellijk vervagen of bij sommige personen zelfs volledig verdwijnen, terwijl de mondhoeken niet langer naar beneden worden getrokken. Dit resulteert in een ontspannen uitstraling met een gelijkmatige huid op het kin gebied. Het is gegarandeerd dat u er frisser en jeugdiger uitziet. In sommige gevallen kan een combinatie van behandelingen een betere optie zijn om optimale resultaten te behalen. Tijdens het intakegesprek zal de arts dit met u bespreken.