Neuscorrectie

Neuscorrectie

Neuscorrectie zonder een ingrijpende operatie

Een mooie rechte neus in verhouding tot de rest van het gezicht is van cruciale belang voor je uitstraling. Een bobbel op de neusbrug, scheefheid, knobbeltje, deukje of een ingezakte neuspunt zijn veel voorkomende oneffenheden waar men zich aan kan storen en onzeker over voelen. Gelukkig zijn deze oneffenheden van de neus uitstekend te behandelen met fillers. Met paar kleine prikjes kunnen we de neus corrigeren tot het gewenste vorm. In tegenstelling tot de zware operatieve methode zie je het effect van een neuscorrectie met fillers direct en houdt het effect minimaal een half jaar of langer aan.

Prijs

Al vanaf 300,-

Product

Fillers

Behandeltijd

15 min

Effect

6 – 9 maanden

Tijdens de behandeling

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Bij een neuscorrectie met fillers wordt de neus weer recht gemaakt en oneffenheden worden weggewerkt. Besluit u om een behandeling te ondergaan dan verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De benodigde hoeveel fillers wordt op de juiste plek bij de neus voorzichtig geïnjecteerd om oneffenheden weer te herstellen. U krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

Het effect van een neuscorrectie met fillers is direct zichtbaar. Scheve neusruggen worden recht en bobbels op de neus worden direct weggewerkt. U hoeft niet bang te zijn dat uw neus groter lijkt. Een rechte neus die in verhouding is past visueel gezien veel beter bij een natuurlijke uitstraling. Oneffenheden zorgen juist voor een visuele afwijking die de aandacht trekken. Na een correctie vallen deze veel minder op. Bovendien werken we met veilige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat in uw lichaam vanzelf oplost. Het effect is tijdelijk en zal 6 tot 9 maanden aanhouden. Bekijk de voor- en nafoto’s van eerder uitgevoerde neuscorrecties voor een impressie van het te verwachten resultaat. Er staan meer foto’s op onze Instagram pagina.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken