Neuscorrectie

NEUSCORRECTIE ZONDER EEN INGRIJPENDE OPERATIE

Een mooie rechte neus die in verhouding is met de rest van het gezicht is van cruciale belang voor je uitstraling. Een bobbel op de neusbrug, scheefheid, knobbeltjes, deukjes, en ingezakte neuspunten zijn veel voorkomende oneffenheden waar onze cliënten zich aan storen en onzeker over voelen. Gelukkig zijn deze oneffenheden van de neus uitstekend te behandelen met fillers. Met paar kleine prikjes kunnen we de neus corrigeren tot het gewenste vorm. In tegenstelling tot de zware operatieve “nose job” zie je het effect van een fillerbehandeling direct en houdt het ongeveer een jaar aan.

PRIJS

AL VANAF 350,-

PRODUCT

fillers

BEHANDELTIJD

10 - 20 MIN

EFFECT

9 MAANDEN

Hoe ziet een Neuscorrectie behandeling eruit?

Bij een fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Bij een neuscorrectie met fillers wordt de neus weer in verhouding gebracht zodat het visueel weer mooi recht is. Oneffenheden worden weggewerkt. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De benodigde hoeveelheid filler wordt op de juiste plek bij de neus voorzichtig geïnjecteerd om oneffenheden weer te herstellen. U krijgt een ice-pack voor koeling. 

Nazorg Fillers Algemeen

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Het effect van een neuscorrectie met fillers is direct zichtbaar. Scheve neusruggen worden recht en bobbels op de neus worden direct weggewerkt. U hoeft niet bang te zijn dat uw neus groter lijkt. Een rechte neus die in verhouding is past visueel gezien veel beter bij een natuurlijke uitstraling. Oneffenheden zorgen juist voor een visuele afwijking. Bovendien werken we met veilige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat uw lichaam vanzelf oplost. Het effect is tijdelijk en zal 9 tot 12 maanden aanhouden. Bekijk de voor- en nafoto’s van eerder uitgevoerde neuscorrecties om een idee te krijgen wat u van het resultaat kan verwachten.