Rokerslijntjes

WEG MET VERTICALE LIJNTJES EN RIMPELTJES

De verticale lijntjes en rimpeltjes boven het mondgebied noemen we ook wel de rokerslijntjes. Rokers spannen deze spiertjes vaker aan vandaar de naam. Maar ondanks de naam doet vermoeden kunnen deze lijntjes ook bij niet rokers ontstaan. Belangrijke oorzaken zijn erfelijkheid en het verouderingsproces maar ook invloeden van buitenaf zoals roken en overmatig blootstelling aan de zon spelen een rol. Omdat deze lijntjes typerend zijn voor de wat hogere leeftijd kunnen ze ervoor zorgen dat u ouder en minder gezond lijkt. Met een klein beetje filler kunnen we deze lijntjes bij Oran Aesthetics aanzienlijk verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen. 

PRIJS

AL VANAF 280,-

PRODUCT

fillers

BEHANDELTIJD

10 - 20 MIN

EFFECT

9 MAANDEN

Hoe ziet een filler behandeling tegen Rokerslijntjes eruit?

Bij een fillerbehandeling draait alles om het creëren  van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Het streven is huidversteviging en huidverjonging. Tijdens het intakegesprek beoordeelt de arts de diepte van de lijntjes en de structuur van uw huid. Op basis hiervan wordt er een behandelplan opgesteld. Soms kan het nodig zijn om ook een andere gebied op uw gezicht te behandelen voor het beste eindresultaat. De arts zal dit vooraf met u bespreken. Ook vertelt de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandeling bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler op de precies juiste plaats onder de huid wordt geïnjecteerd. De natuurlijke volume hersteld vrijwel meteen en de lijntjes worden zichtbaar minder of verdwijnen geheel. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Nazorg Fillers Algemeen

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Het effect van het opvullen van de rokerslijntjes met fillers is direct zichtbaar. U zult merken dat de lijntjes vervagen of zelfs geheel zullen verdwijnen. Het heeft een verjongend effect op uw uitstraling.  Afhankelijk van de diepte van de rimpeltjes is er meer of minder fillers nodig. Omdat de spieren in het gezicht met elkaar nauw verbonden zijn is het soms nodig om ook een andere gebied uw gezicht te behandelen voor het beste eindresultaat. De arts bespreekt dit vooraf met u tijdens het intakegesprek. Na twee weken is het eindresultaat zichtbaar en zult u merken dat de huid boven uw mondgebied egaal en glad is zonder rimpeltjes.