SLAPEN OPVULLEN

EEN FITTE EN GEZONDE UITSTRALING

Typerend voor een aantrekkelijke uitstraling is een gezicht met egale huid en een bijpassende V-shape contour. Veel mensen krijgen door het natuurlijke verouderingsproces last van volumeverlies in het gezicht. Spier, bot en weefsel lossen op en verliezen zijn kracht en elasticiteit. Naast het verouderingsproces kunnen ook erfelijkheid of een ongezonde leefstijl al vroeg bijdragen aan volumeverlies in het gezicht. Volumeverlies aan de zijkant van de ogen noemen we ook wel ingevallen slapen. Hierdoor kunt u ouder en minder gezond lijken. Holle slapen horen nu eenmaal niet bij een fitte en gezonde uitstraling. Gelukkig is volumeverlies in het gezicht heel goed te behandelen met Fillers. Bij Oran Aesthetics kunnen we uw slapen weer mooi opvullen met Fillers op basis van Hyaluronzuur zodat uw jeugdige contouren weer subtiel tevoorschijn komen. Hyaluronzuur is een veilige stof die uit nature in ons lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is.  

PRIJS

AL VANAF 350,-

PRODUCT

fillers

BEHANDELTIJD

20 - 30 MIN

EFFECT

9 MAANDEN

Hoe ziet een SLAPEN OPVULLEN behandeling eruit?

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren  van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Omdat elke gezicht uniek is en de cliënt zelf ook vaak bepaalde wensen heeft is goed overleg tussen arts en patiënt dan ook cruciaal om het gewenste resultaat te bereiken. Onze ervaren artsen kunnen u tijdens een intakegesprek adviseren welke esthetische eigenschappen bij de vorm en kenmerken van uw gezicht passen om uw fysieke aantrekkelijkheid een boost te geven. Het opvullen van de slapen is een lichte maar een effectieve behandeling die direct resultaat geeft. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. De benodigde hoeveel filler wordt op de juiste plek bij uw slapen voorzichtig geïnjecteerd om het natuurlijke volume weer te herstellen. Nadat de arts het gebied het gemasseerd krijgt u een ice-pack voor koeling. 

Nazorg Fillers Algemeen

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Het resultaat van een fillerbehandeling is meestal direct zichtbaar. U ziet het natuurlijke volume van het behandelde gebied direct weer herstellen tot het gewenste vorm. Bij het opvullen van de slapen zult u merken dat het gebied niet meer hol of diep is maar mooi aansluit bij de natuurlijke lijn van de jukbeenderen. Dit is van grote invloed op de uitstraling van het gezicht. U krijgt mooie rechte contouren wat hoort bij een jeugdige en fitte uitstraling. Ook krijgt u door het opvullen van de slapen automatisch een subtiele lift van de wenkbrauwen en een vermindering van de lijntjes rondom uw ogen. Bovendien kunnen Fillers op basis van Hyaluronzuur actief opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Een eventueel teveel gecreëerde volume kunnen we altijd eenvoudig corrigeren om alsnog het gewenste resultaat te krijgen.