Traangoot behandeling

Traangoot behandeling

géén vermoeide uitstraling meer

Het gebied rondom uw ogen heeft een grote invloed op de aanblik van het gezicht. Wallen en donkere kringen geven zelfs de meest aantrekkelijke personen een vermoeide uitstraling. De traangoot, het geultje onder de ogen, ontstaat vooral door volumeverlies bij het ouder worden maar kan ook door erfelijkheid al vanaf uw jeugd aanwezig zijn. Volumeverlies is een belangrijke oorzaak van donkere kringen en wallen onder de ogen maar niet de enige. Andere oorzaken kunnen zijn: overtollige huid, kwaliteit en tint van de huid, vitamine tekort, en zelfs uw leefstijl kan een rol spelen (roken, alcohol, stress). Hoewel wallen en donkere kringen onder de ogen een grote impact hebben op uw uiterlijk is het in de meeste gevallen goed te behandelen met fillers.

Prijs

Al vanaf 350,-

Product

Fillers

Behandeltijd

15 min

Effect

6 – 9 maanden

Tijdens de behandeling

Tijdens het intakegesprek beoordeelt de arts eerst of een filler behandeling bij u een oplossing is of er betere alternatieven zijn. Dit is afhankelijk van de oorzaak en soort wallen of donkere kringen onder uw ogen. Bent u geschikt voor een behandeling dan is het opvullen van de traangoten een eenvoudige maar effectieve oplossing om snel van het vermoeide blik af te komen. De arts verteld u alles over de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Met behulp van een canule wordt de filler voorzichtig geïnjecteerd in het gebied van de traangoot om het natuurlijke volume weer te herstellen. U krijgt na de behandeling een ice-pack voor verkoeling.

Resultaat

Het resultaat van een fillerbehandeling is direct zichtbaar. U ziet het natuurlijke volume van het behandelde gebied direct weer herstellen tot het gewenste vorm. Bij het opvullen van de traangoten zult u merken dat het gebied minder diep is waardoor donkere kringen en wallen minder opvallen en minder schaduwvorming zichtbaar is. Hierdoor ziet u een stuk uitgeruster en frisser uit. Bekijk de voor- en na foto’s voor een impressie van het te verwachten resultaat.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste eerste twee weken
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken