Wangen opvullen

VOOR STEVIGE WANGEN

Stevige en veerkrachtige wangen die niet hangen zijn het ultieme teken van een jeugdige uitstraling. Ze weerspiegelen je gezondheid en vitaliteit. Maar met het ouder worden verliest onze huid zijn kwaliteit. Langzamerhand neemt collageen en vetweefsel af waardoor het gezichtshuid losser komt te zitten en in sommige gevallen kan gaan hangen. De huid is dan niet meer elastisch en veerkrachtig zoals het hoort. Dit is vervelend omdat u visueel gezien ouder kan lijken dan u bent. Bovendien kunnen ingevallen of hangende wangen een gezichtsuitdrukking bij u achterlaten dat niet wenselijk is. Bij Oran Aesthetics kunnen we uw wangen weer mooi opvullen met een klein beetje fillers zodat ze weer stevig en gezond uitzien. 

PRIJS

AL VANAF 550,-

PRODUCT

fillers

BEHANDELTIJD

10 - 20 MIN

EFFECT

9 MAANDEN

Hoe ziet een Wangen opvullen met fillers behandeling eruit?

Bij een fillerbehandeling draait alles om het creëren  van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Bij het opvullen van de wangen wordt er weer stevigheid en elasticiteit gegeven aan de wangen. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van uw situatie wordt de benodigde hoeveelheid fillers op de juiste plek bij uw wangen voorzichtig geïnjecteerd om het volume en elasticiteit van de huid weer te herstellen. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling. 

Nazorg Fillers Algemeen

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een fillerbehandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt),  kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf willen corrigeren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Het resultaat van het behandelen van de wangen met fillers is direct zichtbaar. U zult merken dat uw wangen binnen een paar minuten al weer stevig en strak uitzien. Afhankelijk of u meer ingevallen of hangende wangen heeft zal er meer of minder fillers gebruikt worden. De focus ligt in ieder geval op het herstel van de natuurlijke volume en stevigheid van de huid. Ook ziet u dat slappe wangen vaak gepaard gaan met rimpeltjes. Ook deze rimpeltjes kunnen aanzienlijk of soms zelfs geheel verdwijnen na een behandeling. Bovendien werken we met veilige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat biologisch afbreekbaar is. Het effect is tijdelijk en zal 9 tot 12 maanden aanhouden.