Wangen opvullen

Wangen opvullen

Voor stevige wangen

Stevige en veerkrachtige wangen die niet hangen zijn het ultieme teken van een jeugdige uitstraling. Ze weerspiegelen je gezondheid en vitaliteit. Maar met het ouder worden verliest onze huid zijn kwaliteit. Langzamerhand neemt collageen en vetweefsel af waardoor het gezichtshuid losser komt te zitten en in sommige gevallen kan gaan hangen. De huid is dan niet meer elastisch en veerkrachtig zoals het hoort. Dit is vervelend omdat u visueel gezien ouder kan lijken dan u bent. Bovendien kunnen ingevallen of hangende wangen een gezichtsuitdrukking bij u achterlaten dat niet wenselijk is. Gelukkig kunnen we bij Oran Aesthetics uw wangen weer mooi opvullen met een klein beetje fillers zodat ze weer stevig en gezond uitzien.

Prijs

Al vanaf 460,-

Product

Fillers

Behandeltijd

15 min

Effect

6 – 9 maanden

Tijdens de behandeling

Bij een Fillerbehandeling draait alles om het creëren van de gewenste vorm en contour door middel van creatief om te gaan met volumeherstel. Bij het opvullen van de wangen wordt er weer stevigheid en elasticiteit gegeven aan de wangen. De arts verteld u alles over de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van uw situatie wordt de benodigde hoeveelheid fillers op de juiste plek bij uw wangen voorzichtig geïnjecteerd om het volume en elasticiteit van de huid weer te herstellen. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

Het resultaat van het behandelen van de wangen met fillers is direct zichtbaar. U zult merken dat u wangen binnen een paar minuten weer stevig en strak uitzien. Afhankelijk of u ingevallen of hangende wangen heeft zal er meer of minder fillers gebruikt worden. De focus ligt in ieder geval op het herstel van de natuurlijke volume en stevigheid van de huid. Ook zien we dat slappe wangen vaak gepaard gaan met rimpeltjes. Ook deze rimpeltjes kunnen aanzienlijk of soms zelfs geheel verdwijnen na een behandeling. Bovendien werken we met veilige fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat biologisch afbreekbaar is. Het effect is tijdelijk en zal 9 tot 12 maanden aanhouden.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Geen behandeling bij de schoonheidsspecialiste eerste twee weken
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Filler behandeling bij Oran Aesthetics. Onze artsen gebruiken alleen tijdelijke Fillers van de beste A-merken die al voor een geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid en effectiviteit bewezen zijn. Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Bij complicaties, hoewel deze bijna niet voorkomen (behalve roodheid, zwelling of een blauwe plek wat vanzelf weer wegtrekt), kan hyaluronzuur eventueel goed opgelost worden met Hyason, een oplosvloeistof. Dit komt goed van pas wanneer we een keer te veel aan volume achteraf direct willen corrigeren.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken