Voor Na

PDO Draadlift

Hoewel de PDO-draadliftbehandeling wereldwijd populair is, is deze behandeling nog relatief onbekend in Nederland.

Ten onrechte, want met deze behandeling kunt u binnen twintig minuten een jeugdiger uiterlijk krijgen zonder dat u een ingrijpende facelift operatie hoeft te ondergaan. Bij deze behandeling worden biologisch oplosbare PDO-draden gebruikt om de gezichtshuid te verstrakken en een subtiele lift te geven, zonder extra volume toe te voegen. Dit maakt het ideaal voor mensen tussen de 30 en 50 jaar die last hebben van beginnende huidverslapping.

De verstrakking en lifting van de huid hebben direct een verjongend effect op uw uitstraling. Rimpels, lijnen en plooien zijn minder zichtbaar of verdwijnen volledig. Bovendien stimuleert de aanmaak van collageen rondom de PDO-draden de versteviging van de huid, zelfs wanneer de draden zijn opgelost. Hierdoor blijft het effect van de behandeling gemiddeld 1 tot 2 jaar actief.

PRIJS

Al vanaf 700,-

PRODUCT

PDO Draadlift

BEHANDELTIJD

30 - 60 minuten

EFFECT

12 tot 24 maanden

Raymond van der Kamp
Raymond van der Kamp
1 Februari 2023
Professionele aanpak! Het resultaat is ook echt top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Morina
Morina
1 Februari 2023
Ontzettend vriendelijke en erg kundige artsen, geven eerlijke adviezen en hebben echt het beste met je voor! Betrouwbaar, luisteren naar je wensen en zijn ontzettend goed! Hier ben je in goede handen!
Mariska van Haastrecht
Mariska van Haastrecht
27 Januari 2023
Ik werd heel fijn behandeld door Oran: vriendelijk, kundig, ze gaf veel uitleg en was hygiënisch met goede corona maatregelen. Mijn eerste rimpelbehandeling ooit voor mijn kraaienpootjes was een feit! Nog steeds blij met het resultaat na 4 maanden. Ik kom zeker bij haar terug.
Shaima Ayubi
Shaima Ayubi
26 Januari 2023
Hydrafacial geboekt bij Samira, ze neemt je goed mee in de behandeling en legt bij elke stap uit wat ze doet en waar het goed voor is. Het resultaat was iedere keer weer een mooi en glanzend gelaat. Kortom: zeer tevreden!
So A
So A
19 Januari 2023
Geweldige artsen die echt kwaliteit leveren!! Super mooi en natuurlijk resultaat!
Sufyan Sairani
Sufyan Sairani
18 Januari 2023
Amazing! Professional help, most kind staff. 5/5 for me!
Life of Khusbu
Life of Khusbu
18 Januari 2023
Top kliniek. Ben super goed geholpen door Dr. Samira en zeer tevreden met het resultaat.
Nicole Narvaez
Nicole Narvaez
18 Januari 2023
Oran is zo lief en vakkundig. Ze luistert heel goed naar je wensen. Ze stelt je echt gerust en neemt haar tijd. Ik zou iedereen Oran Aesthetics aanraden!

PDO-draadliftbehandeling is een niet-chirurgische esthetische behandeling die wordt gebruikt om de huid te verjongen en te liften. Het proces omvat het inbrengen van oplosbare draadjes onder de huid om het collageen- en elastinegehalte in de huid te stimuleren en de huid te verstevigen.

De PDO-draadjes worden door de arts onder de huid ingebracht met een canule. Deze draadjes hebben kleine weerhaakjes of stekels die zich aan de huid hechten en de huid aanspannen. Na verloop van tijd zal het lichaam de draadjes afbreken en de huid aanmoedigen om meer collageen en elastine te produceren, waardoor de huid verder wordt verstevigd.

PDO-draadliftbehandeling kan worden gebruikt op verschillende gebieden van het gezicht en het lichaam, waaronder de wangen, kin, kaaklijn, hals en decolleté. Het kan ook worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verbeteren.

De behandeling wordt uitgevoerd met een lokale verdoving om eventuele pijn of ongemak te
minimaliseren. Sommige patiënten ervaren een licht ongemak tijdens de procedure, maar dit is
meestal mild en van korte duur.

De hersteltijd na PDO-draadliftbehandeling varieert van persoon tot persoon. Sommige patiënten kunnen na de behandeling last hebben van lichte zwelling, blauwe plekken of gevoeligheid, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Over het algemeen kunnen patiënten hun normale activiteiten hervatten na een paar dagen, afhankelijk van de individuele omstandigheden.

U kunt direct na de behandeling resultaten zien van de PDO-draadliftbehandeling, maar de beste resultaten worden meestal na 2-3 maanden zichtbaar. Dit komt omdat de draadjes tijd nodig hebben om de huid te stimuleren om collageen en elastine aan te maken en de huid strakker te maken. De resultaten van de PDO-draadliftbehandeling kunnen tot 1-2 jaar aanhouden, afhankelijk van individuele factoren zoals leeftijd, huidconditie en levensstijl.

Het effect van PDO-draadliftbehandeling kan tot 1-2 jaar duren, afhankelijk van de individuele
omstandigheden en de mate van huidveroudering. Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden. Lifestyle factoren kunnen de duur van de behandeling ook beïnvloeden.

Zoals bij elke medische procedure zijn er risico’s verbonden aan PDO-draadliftbehandeling, waaronder infectie, zwelling, blauwe plekken en gevoeligheid. Het is belangrijk om de behandeling te laten uitvoeren door een ervaren arts om de risico’s te minimaliseren.

PDO-draadliftbehandeling is geschikt voor mensen, tussen 30 en 50 jaar oud, die last hebben van veroudering van de huid, verslapping en verlies van volume in het gezicht en het lichaam. Het is een goede optie voor mensen die niet willen worden blootgesteld aan de risico’s en hersteltijd van een chirurgische facelift, maar toch willen profiteren van een jeugdiger uiterlijk. Het is belangrijk om te overleggen met een arts om te bepalen of PDO-draadliftbehandeling geschikt is voor uw individuele omstandigheden en doelen.

PDO-draadliftbehandeling is een niet-chirurgische optie voor het verstevigen en verjongen van de huid, terwijl andere behandelingen zoals spierontspanners, fillers en lasers gericht zijn op specifieke problemen, zoals rimpels en verlies van volume. PDO-draadliftbehandeling werkt op een andere manier dan deze behandelingen, omdat het de productie van collageen en elastine stimuleert en de huid van binnenuit verstevigt.

Het is sterk aanbevolen om een consult te boeken voordat u een PDO draadliftbehandeling ondergaat. Tijdens het consult zal de arts uw individuele omstandigheden en doelen beoordelen, uw medische geschiedenis bespreken en u adviseren over de beste opties voor uw situatie. Dit zal u helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en te begrijpen wat u kunt verwachten tijdens en na de behandeling.

Uw arts zal u specifieke instructies geven over hoe u zich moet voorbereiden op PDO-
draadliftbehandeling. Over het algemeen wordt u geadviseerd om bloedverdunnende medicijnen, zoals aspirine en ibuprofen, te vermijden en niet te roken voorafgaand aan de behandeling. Het is ook belangrijk om uw arts te informeren over eventuele allergieën of medicijnen die u gebruikt voordat u de behandeling ondergaat.

De duur van de PDO-draadliftbehandeling varieert afhankelijk van de omvang van de behandeling en het aantal draden dat wordt gebruikt. Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 30 en 60 minuten. Het is een relatief snelle procedure die weinig tot geen hersteltijd vereist.

Ja, het is mogelijk om de PDO-draadliftbehandeling te herhalen om de resultaten te behouden of te verbeteren. Uw arts kan u adviseren over het beste tijdschema voor herhaalbehandelingen, afhankelijk van uw individuele omstandigheden en doelen.

Ja, u kunt na de PDO-draadliftbehandeling weer normaal functioneren. Het is echter belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen, zware inspanning en blootstelling aan de zon gedurende enkele dagen tot een week na de behandeling te vermijden om het risico op complicaties te verminderen. Tevens wordt geadviseerd om de eerste 2 weken directe druk op het gezicht te vermijden zoals slapen op je gezicht.

PDO-draadliftbehandeling is geschikt voor de meeste mensen, maar het is belangrijk om te overleggen met een arts voordat u de behandeling ondergaat. Personen met bepaalde medische aandoeningen of die zwanger zijn of borstvoeding geven, kunnen mogelijk niet in aanmerking komen voor de behandeling. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat PDO draadliftbehandeling geen vervanging is voor een chirurgische facelift. Het kan echter wel een goede  optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een minder invasieve manier om hun huid strakker te maken en hun uiterlijk te verbeteren.

Uw arts kan u adviseren om pijnstillers of ontstekingsremmende medicijnen te gebruiken na de PDO- draadliftbehandeling om eventueel ongemak of zwelling te verminderen. Het is belangrijk om de instructies van uw arts op te volgen en geen medicijnen te gebruiken zonder advies van een arts.

De PDO-draadlift hechtdraden die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar en volkomen veilig. Binnen de algemene chirurgie in de ziekenhuizen staan deze draden beter bekend als oplosbare hechtingen. De draden worden binnen een half jaar vanzelf afgebroken en opgelost door het lichaam. Er blijven geen resten over. Uiteraard zijn alle producten die wij gebruiken steriel en per stuk verpakt. Bij Oran Aesthetics werken we met de hoogste hygiënische standaards geldend voor de branche onder toezicht van de GGD.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg PDO Draadlift

Zwelling en rode- of blauwe plekken trekken vanzelf weer weg.
Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

PDO Draadlift Veiligheid

De PDO-draadlift (hechdraden) die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar en volkomen veilig. Binnen de algemene chirurgie in de ziekenhuizen staan deze draden beter bekend als oplosbare hechtingen. De draden worden binnen een half jaar vanzelf afgebroken en opgelost door het lichaam. Er blijven geen resten over. Uiteraard zijn alle producten die wij gebruiken steriel en per stuk verpakt. Bij Oran Aesthetics werken we met de hoogste hygiënische standaards geldend voor de branche onder toezicht van de GGD.

PDO Draadlift resultaten

De mate van huidverslapping en weefselverzakking verschilt per persoon. De arts bepaalt op basis van uw persoonlijke situatie hoe strak de PDO-draden worden aangetrokken, zodat er nergens te veel spanning op de huid komt te staan en uw natuurlijke uitstraling behouden blijft. De draden zijn bovendien niet zichtbaar op de huid. Hoewel het effect van de behandeling direct zichtbaar is, duurt het gemiddeld twee maanden voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is. Bovendien stimuleert het genezingsproces de aanmaak van nieuw collageen rondom de hechtdraden, wat zorgt voor versteviging van de huid in dat gebied. Kortom, met de PDO-draadliftbehandeling kunt u op een subtiele en natuurlijke manier binnen enkele minuten een verslapte huid weer strak trekken, zonder ingrijpende operaties. Het resultaat is een verjongend effect met behoud van uw natuurlijke uitstraling.

Voor Na
Raymond van der Kamp
Raymond van der Kamp
1 Februari 2023
Professionele aanpak! Het resultaat is ook echt top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Morina
Morina
1 Februari 2023
Ontzettend vriendelijke en erg kundige artsen, geven eerlijke adviezen en hebben echt het beste met je voor! Betrouwbaar, luisteren naar je wensen en zijn ontzettend goed! Hier ben je in goede handen!
Mariska van Haastrecht
Mariska van Haastrecht
27 Januari 2023
Ik werd heel fijn behandeld door Oran: vriendelijk, kundig, ze gaf veel uitleg en was hygiënisch met goede corona maatregelen. Mijn eerste rimpelbehandeling ooit voor mijn kraaienpootjes was een feit! Nog steeds blij met het resultaat na 4 maanden. Ik kom zeker bij haar terug.
Shaima Ayubi
Shaima Ayubi
26 Januari 2023
Hydrafacial geboekt bij Samira, ze neemt je goed mee in de behandeling en legt bij elke stap uit wat ze doet en waar het goed voor is. Het resultaat was iedere keer weer een mooi en glanzend gelaat. Kortom: zeer tevreden!
So A
So A
19 Januari 2023
Geweldige artsen die echt kwaliteit leveren!! Super mooi en natuurlijk resultaat!
Sufyan Sairani
Sufyan Sairani
18 Januari 2023
Amazing! Professional help, most kind staff. 5/5 for me!
Life of Khusbu
Life of Khusbu
18 Januari 2023
Top kliniek. Ben super goed geholpen door Dr. Samira en zeer tevreden met het resultaat.
Nicole Narvaez
Nicole Narvaez
18 Januari 2023
Oran is zo lief en vakkundig. Ze luistert heel goed naar je wensen. Ze stelt je echt gerust en neemt haar tijd. Ik zou iedereen Oran Aesthetics aanraden!