Morpheus 8 Microneedling

Ontdek de toekomst van niet-chirurgische huidverbetering

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam zijn we verheugd om Morpheus8 aan te bieden, een baanbrekend alternatief voor chirurgische ingrepen, ontworpen om uw huid te verstrakken, te verjongen en te transformeren. Morpheus8 combineert micro-needling met fractionele radiofrequentie-energie om de onderliggende lagen van de huid te bereiken. Geschikt voor alle huidtypes, biedt deze behandeling een diepgaande oplossing voor huidveroudering, littekens, striae en meer met een minimale downtime. Morpheus8 stimuleert uw lichaam tot het natuurlijk herstellen en vernieuwen van de huid, waardoor een jeugdiger, stralender uiterlijk wordt bevorderd. Stap binnen in de wereld van Morpheus8 en ervaar een geavanceerde behandeling die is ontworpen om uitzonderlijke, langdurige resultaten te leveren.

PRIJS

Al vanaf 300,- per sessie

PRODUCT

Morpheus 8

BEHANDELTIJD

30 tot 60 minuten

EFFECT

1 tot 2 jaar

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Tijdens een persoonlijk consult zal onze specialist het unieke huidprofiel en de esthetische doelen van u beoordelen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Na het vastleggen van voor foto’s en het voltooien van de nodige formulieren, wordt de huid zorgvuldig voorbereid voor de behandeling. Deze voorbereiding omvat een zorgvuldige reiniging en het aanbrengen van een verdovende crème om eventueel ongemak te minimaliseren. Tijdens de Morpheus8 behandeling brengt de specialist het apparaat zachtjes in contact met de huid, waar het microneedles gebruikt om minuscule perforaties te maken. Tegelijkertijd wordt radiofrequentie (RF) energie diep in de huidlagen afgeleverd, wat de natuurlijke productie van collageen stimuleert en tot een aanzienlijke verbetering van de huidtextuur en -elasticiteit leidt.
Een typische Morpheus8 sessie bij Oran Aesthetics duurt ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke doelen van de behandeling. Kleinere gebieden zoals het gezicht of de nek kunnen sneller worden behandeld, terwijl grotere oppervlakken of meerdere regio’s meer tijd in beslag kunnen nemen. Tijdens uw consultatie zal uw specialist een schatting geven van de duur van uw specifieke behandeling, zodat u uw schema dienovereenkomstig kunt plannen.
Ja, Morpheus8 kan effectief worden gecombineerd met andere esthetische behandelingen om de huidverjonging te versterken. Tijdens uw consultatie kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen.
Morpheus8 is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt op het gezicht, de hals, de armen, de buik en zelfs de benen, waardoor het een geschikte behandeling is voor diverse huidproblemen en regio’s.
Morpheus8 is geschikt voor bijna alle huidtypes en leeftijden en is effectief voor een breed scala aan huidproblemen. We raden een persoonlijk consult aan bij Oran Aesthetics om te bepalen of deze behandeling de juiste keuze voor u is.
 • Versteviging van de huid
 • Vermindering van littekens, inclusief acne littekens
 • Vermindering van een onderkin en verstrakking van de kaaklijn
 • Vermindering van acne en rosacea
 • Verbetering van een oneffen huidteint
 • Vermindering van fijne lijntjes, rimpels, en striae
 • Vermindering van zonneschade en pigmentvlekken
 • Corrigeren van schade door de zon, inclusief pigmentvlekken
 • Vermindering van grove poriën en verbetering van de huidtextuur
 • Vermindering van vetophoping, met name bij de onderkin
 • Corrigeren van huidverzakking, zoals bij de kaaklijn of na zwangerschap of gewichtsverlies
Morpheus8 is niet geschikt voor individuen met pacemakers of interne defibrillatoren, actieve koortslippen, lichaamsimplantaten zoals metaal, elektronisch of cochleair in het behandelgebied, recent gebruik van Roaccutane, recente inname van bloedverdunners, Diabetes Mellitus, recente Botox (wacht 4 weken) of filler behandelingen (wacht 3 maanden), auto-immuunziekten, zwangerschap, actieve huidaandoeningen in het behandelgebied, of een recent verkregen zongebruinde huid.
Patiënten ervaren minimale ongemakken dankzij de toepassing van een verdovende crème. Sensaties tijdens de behandeling worden vaak omschreven als lichte druk of een warm gevoel.
Voorafgaand aan de Morpheus8 behandeling wordt een verdovende crème op het te behandelen gebied aangebracht om comfort te maximaliseren en gevoeligheid te minimaliseren. Deze crème dient over het algemeen 30 tot 60 minuten voor de behandeling te worden aangebracht.
Na de behandeling is het normaal om binnen de eerste 1 tot 2 dagen een licht ongemak te voelen, gevolgd door jeuk naarmate je huid herstelt. Het is belangrijk om niet aan de behandelde gebieden te krabben. Deze symptomen zijn een normale reactie van de huid op de behandeling en verdwijnen doorgaans snel.
 • Je huid kan zich warmer en strakker voelen dan gebruikelijk.
 • Korstvorming en afschilfering van de huid kunnen optreden gedurende 3 tot 7 dagen post-behandeling.
 • Roodheid en zwelling zijn gebruikelijk en kunnen tot 3 tot 4 dagen na de behandeling aanhouden.
Het aantal benodigde sessies varieert per persoon, afhankelijk van de huidconditie en de gewenste resultaten. Gemiddeld adviseren we 2-4 sessies voor optimale resultaten.
Morpheus8 stimuleert de aanmaak van collageen, wat leidt tot zowel onmiddellijke als langdurige verbeteringen van de huid. Na de behandeling kun je een directe verbetering opmerken. Echter, aangezien de huidcellen ongeveer 28 dagen nodig hebben voor vernieuwing, zullen de meeste mensen aanzienlijke verbeteringen ervaren na deze periode, met de volledige resultaten die zich binnen drie maanden manifesteren. Afhankelijk van de conditie van je huid, kunnen er meerdere sessies nodig zijn over enkele maanden verspreid om de gewenste uitkomsten te bereiken.
De verbeteringen van een Morpheus8-behandeling kunnen tot enkele jaren aanhouden, afhankelijk van de individuele huidconditie en onderhoudsbehandelingen.
Punten die u mag doen
 • Gebruik na 24 uur een zinkoxide sunblock SPF 30, indien je huid niet meer warm en rood is.
 • Hervat het gebruik van je gebruikelijke huidverzorgingsproducten na 2-3 dagen, en retinoïden na 5-7 dagen.
 • Douchen en in bad gaan zijn toegestaan, mits je de huid voorzichtig behandelt en niet schrobt.
 • Gebruik een milde gezichtsreiniger en vermijd het gebruik van retinol, tretinoïne, zuren, vitamine C, scrubs, alcoholhoudende toners en chemische peelings op de behandelde gebieden voor twee weken.
 • Was altijd je handen voor je het behandelde gebied aanraakt en gebruik schone handdoeken en kussenslopen tot je huid is hersteld.
Punten die u niet moet doen
 • Breng binnen 24 uur na de behandeling geen make-up aan. Zorg dat make-upborstels, sponzen en applicators schoon zijn voor gebruik.
 • Vermijd blootstelling aan de zon om hyperpigmentatie te minimaliseren.
 • Koel het behandelde gebied niet direct na de behandeling en vermijd een week lang ontstekingsremmende medicijnen.
 • Vermijd activiteiten die zware transpiratie kunnen veroorzaken, zoals zware lichamelijke inspanning of sauna’s, gedurende 2-3 dagen.
 • Breng geen make-up aan voordat de huid volledig is genezen.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Morpheus8 Microneedling nazorg

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Veiligheid staat centraal bij elke Morpheus8 behandeling bij Oran Aesthetics. Met onze uitgebreide training en toewijding aan de hoogste medische standaarden, zorgen we ervoor dat elke behandeling veilig en effectief is voor onze cliënten. Na de behandeling is het normaal om enige roodheid of zwelling te ervaren, die snel afneemt. Wij voorzien elke cliënt van gedetailleerde nazorginstructies om het herstelproces te optimaliseren en de beste resultaten te garanderen.

Morpheus 8 voor en na resultaten

Door te kiezen voor Morpheus8 bij Oran Aesthetics in Amsterdam, investeert u in een blijvend jeugdig uiterlijk met aanzienlijke verbeteringen in huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes, rimpels, acne-littekens en poriegrootte. Onze geavanceerde behandeling, een combinatie van microneedling en radiofrequentie, stimuleert de productie van collageen en elastine, wat leidt tot een stevigere, vollere en jeugdigere huid. Met slechts één sessie zijn de resultaten vaak al zichtbaar, waarbij deze verbeteringen zich voortzetten over tijd. Bent u klaar om deze transformatie te ervaren? Neem contact op met Oran Aesthetics voor een persoonlijk consult en ontdek een op maat gemaakt behandelplan dat uw unieke esthetische doelen bereikt en behoudt. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op elke stap van uw schoonheidsreis.
Morpheus 8 buik voor en na zij aanzicht
Morpheus 8 before and after rug
Morpheus 8 hals voor en na
Morpheus 8 hals behandeling
Morpheus 8 hals voor en na
Morpheus 8 rug voor en na
Morpheus 8 acne littekens voor en na
Morpheus 8 eyes before and after
Morpheus 8 gezicht voor en na
Morpheus 8 ogen voor en na wallen
Morpheus 8 buik voor en na vooraanzicht
Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!