Profhilo Face

Herstel de stevigheid en elasticiteit van uw gezichtshuid met Profhilo.

U vraagt zich vast wel eens af hoe kan het dat sommige bekende figuren zelfs zonder make-up een jaloersmakend stevige huid hebben met een natuurlijke glans alsof het lijkt dat ze permanent jong zullen blijven. Grote kans dat u het effect van Profhilo ziet! Profhilo is de veelbesproken nieuwe generatie skinbooster gemaakt van 100% puur hyaluronzuur voor de voeding en verbetering van de huid van binnenuit. De werkzame stof is hetzelfde als bij filler behandelingen om rimpels mee op te vullen alleen met een ander samenstelling en werking. Hierdoor zorgt Profhilo echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. Van deze “Award-Winning” skinbooster is het wetenschappelijk bewezen dat het huid verbeterende eigenschappen heeft zoals de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daarnaast heeft het ook een stimulerende werking op de vetcellen waardoor uw huid net van strakker en voller wordt. Dit noemen we ook wel bioremodeling. Zowel de diepere als de bovenste huidlaag wordt langdurig gehydrateerd wat resulteert in een stevige en gezonde huid met een natuurlijke glans.

PRIJS

Al vanaf 350,-

PRODUCT

Profhilo

BEHANDELTIJD

20 tot 30 minuten

EFFECT

6 tot 8 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Een Profhilo gezichtsbehandeling is specifiek ontworpen om de kwaliteit van de huid van uw gezicht te verbeteren. Met de BAP-techniek worden op 5 strategische plekken in uw gezicht injecties gegeven voor optimale verspreiding. Dit resulteert in 10 prikjes in totaal (5 per gezichtshelft). Voor het beste resultaat raden we een tweede behandeling aan na een maand. Om de resultaten te behouden, kunt u elke zes maanden een touch-up overwegen.
Profhilo hydrateert de huid van uw gezicht diepgaand en geeft het een stralende, gezonde uitstraling. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Profhilo biedt langdurige resultaten, waardoor u minder behandelingen nodig heeft in vergelijking met andere huidverjongingsprocedures.
Profhilo wordt meestal niet toegepast op het voorhoofd. De behandeling zal vooral zichtbaar zijn in het midden en onderkant van het gezicht, waar de injecties worden geplaatst.
Profhilo heeft verschillende voordelen, waaronder:
  • Het hydrateert de huid en geeft het een stralende, gezonde uitstraling.
  • Het vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Het verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  • Het heeft een langdurig effect, waardoor je minder behandelingen nodig hebt dan bij sommige andere huidverjongingsbehandelingen.
Profhilo heeft huidverbeterende eigenschappen zoals het stimuleren van collageen en elastine aanmaak in de huid. Daarnaast heeft een stimulerende werking op de vetcellen, waardoor uw huid strakker en voller wordt. Dit proces wordt bioremodeling genoemd. Zowel de diepere als de bovenste huidlaag wordt langdurig gehydrateerd, wat resulteert in een stevige en gezonde huid met een natuurlijke glans.
Een behandeling met Profhilo bestaat uit 2 of meer behandelingen met een tussenperiode van 4 weken. Het effect van Profhilo duurt ongeveer zes maanden, maar dit kan variëren afhankelijk van de individuele reactie van de huid en de levensstijlfactoren van de patiënt.
De huid kan een aantal weken wat gevoelloos aanvoelen. Het wordt aanbevolen om de eerste week niet te sporten en geen sauna of zonnebank te bezoeken. Rode- of blauwe plekken en zwelling kunnen optreden, maar dit trekt vanzelf weer weg. Profhilo is een nieuwe techniek voor huidverjonging die wetenschappelijk is bewezen. De behandeling zorgt meteen voor een stevige en strakke huid waardoor u jonger en frisser uit gaat zien. Rimpels, lijnen en plooien zullen minder zichtbaar zijn. Uw huid wordt van binnenuit diep en langdurig gehydrateerd, en na 2 weken krijgt u een natuurlijke glans.
De bultjes die na behandeling zichtbaar zijn verdwijnen meestal binnen 45 minuten. Sommige bultjes kunnen langer zichtbaar en voelbaar zijn en verdwijnen binnen 48 tot-72 uur.
Vanaf je 25ste leeftijd neemt de collageen productie in het huid langzaam af. Profhilo is geschikt voor mannen en vrouwen tussen 30-50 jaar met tekenen van mild tot matige huidveroudering.
Profhilo is gemaakt van 100% puur hyaluronzuur zonder enige toevoegingen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in uw lichaam voorkomt, waardoor de Profhilo-behandeling volkomen veilig is. Door de nieuwe manier van thermisch crosslinken breekt het lichaam de hyaluronzuur minder snel af, waardoor u langer kunt genieten van het resultaat. De kans op allergische reacties is minimaal.
Beide stimuleren collageen aanmaak in de huid echter stimuleert Sculptra tot wel drie keer meer collageen aanmaak dan Profhilo.
Profhilo heeft over het algemeen weinig bijwerkingen. Sommige mensen kunnen lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken ervaren op de injectieplaatsen, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. In zeldzame gevallen kan er een allergische reactie optreden.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Profhilo Face

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics in staat veiligheid voorop. Profhilo, vervaardigd uit 100% puur hyaluronzuur zonder toevoegingen, is een volledig veilige keuze voor huidverjonging. Hyaluronzuur komt van nature in uw lichaam voor, waardoor een Profhilo-gezichtsbehandeling bij onze kliniek in Amsterdam volkomen veilig is. Omdat Profhilo volledig uit hyaluronzuur bestaat, zijn allergische reacties zeer zeldzaam. Dankzij een geavanceerd thermisch crosslink-proces wordt hyaluronzuur minder snel door het lichaam afgebroken, waardoor de resultaten van uw behandeling langer aanhouden. Uiteindelijk zal het lichaam, zoals bij alle injectable-behandelingen, de werkzame stof volledig afbreken en verwijderen.

Resultaten Profhilo gezicht

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam leveren we wetenschappelijk bewezen resultaten met onze Profhilo-huidverjongingstechniek. Na een behandeling bij onze kliniek zult u onmiddellijk een stevige en strakke huid opmerken die er jonger en frisser uitziet. Rimpels, lijntjes en plooien zullen minder zichtbaar zijn en tekenen van veroudering worden verzacht. De innovatieve manier van thermisch crosslinken resulteert in een langdurige werking en uw huid wordt van binnenuit diep en langdurig gehydrateerd. Door de aanmaak van collageen en elastine worden de dermale cellen in uw huid effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. Al na 2 weken krijgt u een natuurlijke glans die geassocieerd wordt met vitaliteit en gezondheid. Het eindresultaat binnen 8 weken is een goed gehydrateerde huid die stevig en fris uitziet. U oogt jaren jonger.