Radiesse voor en na gezicht

Radiesse®

Herstel je jeugdige uiterlijk met Radiesse® - natuurlijke verjonging zonder operatie

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om er net zo levendig en fris uit te zien als je je voelt. Het natuurlijke verouderingsproces kan leiden tot rimpels, volumeverlies en een vermoeide uitstraling, maar met Radiesse® kun je deze tekenen van veroudering effectief aanpakken. Radiesse® is een innovatieve filler die niet alleen direct volume herstelt en de huid lift, maar ook als een regeneratieve esthetische behandeling fungeert door de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren. Dit resulteert in langdurige versteviging en verbeterde huidkwaliteit. Ontdek hoe Radiesse® je kan helpen om je natuurlijke schoonheid te behouden en je jeugdige uitstraling terug te krijgen. Bezoek Oran Aesthetics voor een consult en ervaar de voordelen van Radiesse® voor een langdurige, stralende en frisse look.

PRIJS

450,- per sessie

PRODUCT

Radiesse®

BEHANDELTIJD

50 minuten

EFFECT

12 tot 18 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Een Radiesse® behandeling begint met een consultatie bij onze ervaren artsen bij Oran Aesthetics. Tijdens deze afspraak worden je wensen en verwachtingen besproken. De arts zal de te behandelen zones markeren en kan, indien nodig, een lokale verdoving toepassen. Vervolgens wordt Radiesse® met een fijne naald geïnjecteerd in kleine hoeveelheden. Afhankelijk van het behandelgebied kan ook gekozen worden voor een behandeling middels een canule. Het resultaat is direct zichtbaar: je huid ziet er voller, strakker en jeugdiger uit. De hele procedure duurt meestal minder dan een uur en vereist minimale hersteltijd.
Radiesse® is een injecteerbare dermale filler die bestaat uit een gel met calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. Deze microsferen stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid, wat resulteert in een langdurige versteviging en volumeverbetering. Radiesse® biedt onmiddellijke resultaten en blijft vaak een jaar of langer zichtbaar.
Radiesse® is geschikt voor diverse behandelingsgebieden, waaronder de wangen, neus-lippenplooien, marionetlijnen, kaaklijn, jukbeenderen, hamsterwangen en zelfs de handen. Het kan ook worden gebruikt voor een totale gezichtslift / liquid facelift.
De resultaten van een Radiesse® behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar en blijven doorgaans een jaar of langer behouden. De exacte duur kan variëren afhankelijk van factoren zoals leeftijd, huidtype, levensstijl en het behandeld gebied.
Mogelijke bijwerkingen van Radiesse® zijn mild en tijdelijk, zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken of lichte pijn op de injectieplaats. Deze effecten verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Onze artsen zullen je uitgebreid informeren over wat je kunt verwachten en hoe je eventuele bijwerkingen kunt minimaliseren.
Een van de voordelen van Radiesse® is dat de hersteltijd minimaal is. De meeste patiënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten. Het is wel aan te raden om de eerste 24 uur na de behandeling zware inspanningen en overmatige blootstelling aan zon of hitte te vermijden.
Ja, Radiesse® kan uitstekend gecombineerd worden met andere cosmetische behandelingen, zoals Botox of andere fillers, om een completer verjongingseffect te bereiken. Bespreek met je arts welke combinaties voor jou het beste resultaat kunnen geven.
Voor de meeste patiënten is één behandeling met Radiesse® voldoende om de gewenste resultaten te bereiken. Afhankelijk van je individuele behoeften en de mate van volumeverlies kan een aanvullende behandeling soms nodig zijn. Regelmatige touch-ups kunnen helpen om de effecten te verlengen.
Radiesse® onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling van calciumhydroxylapatiet microsferen, die niet alleen direct volume herstellen maar ook de aanmaak van collageen stimuleren. Dit leidt tot langdurige en natuurlijke resultaten. Bovendien is Radiesse® bijzonder effectief voor het verbeteren van gezichtscontouren en het bieden van een liftend effect.
 • Directe verbetering: Zie onmiddellijk een vollere, strakkere en gladdere huid na de injectie.
 • Langdurig effect: Resultaten blijven doorgaans een jaar of langer zichtbaar.
 • Regeneratieve werking: Stimuleert de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine, wat zorgt voor langdurige huidverbetering.
 • Verbetert gezichtscontouren: Herstelt volumeverlies in wangen, kaaklijn en andere gebieden voor beter gedefinieerde contouren.
 • Minimale hersteltijd: Weinig tot geen downtime, waardoor je snel weer je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.
 • Hoge tevredenheid: Veel patiënten zijn zeer tevreden en kiezen voor herhaalbehandelingen.
Radiesse® is geschikt voor mannen en vrouwen die:
 • Rimpels en plooien willen verminderen: Effectief voor het behandelen van matige tot diepe rimpels.
 • Volume willen herstellen: Ideaal voor volumeverlies in wangen, kaaklijn en andere gebieden.
 • Gezichtscontouren willen verbeteren: Biedt een liftend en verstevigend effect.
 • Een natuurlijke uitstraling willen behouden: Stimuleert de aanmaak van collageen voor langdurige resultaten.
 • Minimale hersteltijd wensen: Perfect voor mensen met een drukke levensstijl die snel weer aan het werk willen.
 • Niet willen opereren: Een niet-chirurgische optie voor verjonging van het gezicht en de handen.

Sculptra en Radiesse zijn beide populaire biostimulatoren, maar ze verschillen op verschillende belangrijke punten:

Samenstelling:

Radiesse: Bevat calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen in een gel, die direct volume herstellen en als regeneratieve esthetische behandeling fungeren door collageen- en elastineproductie te stimuleren.

Sculptra: Bevat poly-L-melkzuur (PLLA), dat geleidelijk collageen aanmaakt over een periode van enkele maanden.

Directe resultaten:

Radiesse: Biedt direct zichtbaar volume en verbetering, met een liftend effect dat onmiddellijk te zien is.

Sculptra: Vereist meerdere behandelingen en de resultaten ontwikkelen zich geleidelijk over enkele maanden naarmate collageen wordt aangemaakt.

Duur van de resultaten:

Radiesse: Resultaten blijven meestal een jaar of langer zichtbaar.

Sculptra: Resultaten kunnen tot twee jaar of langer duren, afhankelijk van de individuele reactie en het aantal behandelingen.

Regeneratieve eigenschappen:

Radiesse: Stimuleert direct de aanmaak van collageen, elastine en andere belangrijke huidstructuren, wat resulteert in een verbeterde huidkwaliteit.

Sculptra: Stimuleert vooral collageenproductie en vereist vaak een langer proces om de volledige effecten te zien.

Ja, Radiesse® is uitgebreid klinisch getest en heeft een hoog veiligheidsprofiel. Het is goedgekeurd door de relevante gezondheidsautoriteiten en wordt wereldwijd gebruikt door ervaren artsen. Bij Oran Aesthetics zorgen we ervoor dat je behandeling veilig en comfortabel verloopt.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Radiesse® nazorg

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics staat de veiligheid van onze patiënten voorop. Radiesse® is een uitgebreide klinisch geteste filler die een hoog veiligheidsprofiel heeft. Het is goedgekeurd door toonaangevende gezondheidsautoriteiten en wordt wereldwijd door ervaren artsen gebruikt. Radiesse® bestaat uit een biocompatibele gel met calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen, die geleidelijk en volledig door het lichaam worden afgebroken zonder schadelijke bijwerkingen. Deze regeneratieve eigenschappen maken het niet alleen veilig, maar ook uiterst effectief voor langdurige huidverbetering. Onze artsen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van Radiesse® behandelingen en volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig en comfortabel verloopt. Voor extra comfort kunnen we de behandelde zones lokaal verdoven. Wij informeren je uitgebreid over wat je kunt verwachten en hoe je eventuele bijwerkingen kunt minimaliseren. Bij Oran Aesthetics zorgen we ervoor dat je in goede handen bent, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je verjongde uitstraling. Heb je vragen over de veiligheid van Radiesse® of wil je meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op voor een consultatie.

Radiesse® voor en na resultaten

Bij Oran Aesthetics streven we ernaar om je natuurlijke schoonheid te benadrukken en je een jeugdige uitstraling terug te geven. Een behandeling met Radiesse® begint met een directe volumetoename, waardoor je onmiddellijk een vollere en strakkere huid ziet. Dit komt doordat Radiesse® niet alleen volume toevoegt, maar ook de productie van natuurlijk collageen en elastine stimuleert, wat zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Na de behandeling zul je merken dat je huid gladder en steviger aanvoelt. De natuurlijke productie van collageen gaat door, wat resulteert in een blijvend effect dat meestal een jaar of langer zichtbaar blijft. Hierdoor worden niet alleen rimpels en plooien verminderd, maar worden ook je gezichtscontouren hersteld, waardoor je wangen en kaaklijn beter uitkomen en je algehele gezichtsstructuur verbeterd wordt. Een van de grote voordelen van Radiesse® is dat de hersteltijd minimaal is. Je kunt vrijwel direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten, zonder lange hersteltijden of uitgebreide nazorg. Dit maakt Radiesse® een ideale keuze voor mensen met een drukke levensstijl die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun huid te verjongen. Veel van onze patiënten zijn uiterst tevreden met de resultaten van hun Radiesse® behandeling. Ze genieten van de natuurlijke, langdurige effecten en voelen zich zelfverzekerder en stralender.
Radiesse voor en na kin en wangen gezicht
Radiesse deoclette voor en na