SEFFIlLLER voor en na behandeling

SEFFILLER | Regeneratieve Therapie

Huidverjonging met uw eigen vet en stamcellen al na één behandeling.

Ontdek de toekomst van gezichtsverjonging bij ons in Amsterdam met onze SEFFILLER behandeling, een vooruitstrevende regeneratieve therapie die gebruik maakt van uw eigen vetweefsel. Deze innovatieve behandeling biedt een natuurlijk alternatief voor traditionele fillers en benut de kracht van autologe vettransplantatie om niet alleen het uiterlijk van uw huid te verbeteren, maar ook om de gezondheid en kwaliteit ervan te versterken. SEFFILLER is perfect voor iedereen die zoekt naar een effectieve, natuurlijke methode voor gezichtsverjonging zonder de noodzaak van synthetische stoffen. Bij Oran Aesthetics combineren we diepgaande medische expertise met de nieuwste technologieën om een behandeling te bieden die geheel afgestemd is op uw unieke behoeften. SEFFILLER richt zich op meer dan alleen het verfraaien van het uiterlijk; het ondersteunt ook de integriteit en veerkracht van de huid. Door gebruik te maken van uw eigen vetweefsel, minimaliseren we mogelijke allergische reacties en bieden we duurzame resultaten die uw natuurlijke schoonheid op de voorgrond plaatsen.
Wilt u een afspraak maken? Voorafgaand zal er altijd een consult plaats vinden om te kijken of deze behandeling bij u mogelijk is.

PRIJS

Al vanaf 1750,- per sessie

PRODUCT

SEFFILLER®

BEHANDELTIJD

60 tot 90 minuten

EFFECT

12 tot 18 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Een SEFFILLER behandeling bij Oran Aesthetics in Amsterdam begint met een zorgvuldige voorbereiding waarbij uw gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier worden doorgenomen. Voordat het vet geoogst kan worden, wordt het donorgebied vaak de buik, heupen of dijen lokaal verdoofd om comfort te garanderen. Deze stap zorgt ervoor dat de procedure zo pijnloos mogelijk is. Na het verdoven wordt het vetweefsel zorgvuldig geoogst met speciale technieken die de levensvatbaarheid van de vetcellen behouden. Dit geoogste vet wordt vervolgens verwerkt om het te zuiveren en voor te bereiden voor de herinjectie. Tijdens de procedure zal de arts het gebied zorgvuldig desinfecteren en vervolgens het voorbereide vetweefsel strategisch injecteren op de gewenste locaties om volume en contouren te verbeteren. De injectietechniek en de hoeveelheid vet die wordt gebruikt, zijn volledig aangepast aan uw specifieke esthetische doelen en de natuurlijke vorm van uw gezicht of behandelde gebied, om een harmonieus en natuurlijk uitziend resultaat te garanderen. Na de injectie kan het gebied zachtjes gemasseerd worden om een gelijkmatige verdeling van het vetweefsel te verzekeren.
SEFFILLER gebruikt een techniek waarbij stamcellen uit uw eigen vetweefsel worden geoogst en geïnjecteerd in gebieden waar huidverjonging nodig is. Deze stamcellen helpen bij het herstellen en vernieuwen van de huid, waardoor een natuurlijke verjonging wordt bevorderd die verder gaat dan wat traditionele fillers kunnen bieden.
SEFFILLER is ideaal voor personen die zoeken naar natuurlijke gezichtsverjonging, met specifieke indicaties voor het verbeteren van de huidtextuur, verminderen van rimpels, en herstellen van volume, vooral in gebieden zoals het gezicht, de handen en de decolleté. Het is ook effectief voor patiënten die de tekenen van veroudering willen tegengaan of herstellen na significant gewichtsverlies met de kracht van hun eigen stamcellen.
Ja, SEFFILLER is veilig omdat het gebruikmaakt van autoloog (eigen) weefsel, wat het risico op allergische reacties of afstotingsverschijnselen minimaliseert. Onze kliniek in Amsterdam volgt strikte protocollen om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen.
De voornaamste voordelen van SEFFILLER omvatten aanzienlijke verbeteringen in huidelasticiteit en -volume, vermindering van fijne lijntjes en diepere rimpels, en een algehele verjonging die natuurlijk oogt. De behandeling stimuleert ook de natuurlijke collageenproductie, wat bijdraagt aan langdurige huidverbetering.
Een SEFFILLER sessie duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van het behandelingsgebied.
De downtime na een SEFFILLER behandeling is meestal kort, met de meeste patiënten die binnen 24 tot 48 uur terugkeren naar hun normale activiteiten. Lichte zwelling of blauwe plekken kunnen optreden, maar deze symptomen verdwijnen gewoonlijk snel.
U ziet onmiddellijk na de behandeling een verbetering door het toegevoegde volume. Echter, de volledige regeneratieve effecten ontwikkelen zich geleidelijk over enkele maanden, aangezien het geïnjecteerde vet integreert en de natuurlijke celvernieuwingsprocessen stimuleert.
De meeste cliënten ervaren significante verbeteringen na slechts één behandeling, maar afhankelijk van individuele doelen en de reactie van het lichaam, kunnen extra sessies aanbevolen worden voor optimaal resultaat.
In tegenstelling tot traditionele fillers die synthetische materialen gebruiken, benut SEFFILLER vetweefsel en stamcellen van uw eigen lichaam, wat zorgt voor een natuurlijker resultaat en de huid helpt zichzelf te regenereren door de stimulatie van natuurlijke groeifactoren.
Nee, SEFFILLER en liposuctie zijn verschillende procedures, hoewel beide technieken gebruik maken van vetweefsel. Liposuctie is een chirurgische ingreep die primair gericht is op het verwijderen van overtollig lichaamsvet uit specifieke gebieden om de lichaamscontouren te verbeteren. SEFFILLER daarentegen gebruikt geoogst vetweefsel en stamcellen uit uw eigen lichaam om de huid te regenereren en te verjongen, vooral in het gezicht. Deze procedure is minder invasief dan liposuctie en richt zich op esthetische verbeteringen en huidverjonging, niet op vetverwijdering.
Ja, SEFFILLER kan uitstekend gecombineerd worden met andere behandelingen zoals botox, lasertherapie of microneedling (skinpen) voor een alomvattende aanpak van gezichtsverjonging.
Oran Aesthetics staat bekend om zijn deskundige artsen en toewijding aan persoonlijke zorg en uitstekende resultaten, waardoor het de ideale keuze is voor uw SEFFILLER
De duur van de resultaten kan variëren afhankelijk van de individuele huidconditie, leeftijd en levensstijl van de patiënt. Over het algemeen kunnen patiënten verwachten dat de verbeteringen in huidtextuur, volume en jeugdigheid die door SEFFILLER worden bereikt, ongeveer 12 tot 18 maanden aanhouden. Voor het behouden van de resultaten kunnen vervolgbehandelingen nodig zijn, die verder zullen helpen bij het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie en celvernieuwing .

Waarom bij Oran Aesthetics?

SEFFILLER nazorg

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam staat uw veiligheid voorop bij elke SEFFILLER behandeling. SEFFILLER gebruikt uw eigen vetweefsel, wat het risico op allergische reacties of afstotingsverschijnselen minimaliseert. Onze procedures voldoen volledig aan de strenge Europese regelgeving voor medische apparatuur en hebben uitgebreide tests ondergaan op effectiviteit en veiligheid voordat ze werden goedgekeurd. Daarnaast worden alle behandelingen uitgevoerd door ervaren artsen die geregistreerd staan bij het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), wat garandeert dat ze gekwalificeerd zijn en uitgebreide kennis hebben van de regeneratieve technieken die wij gebruiken. We zorgen ervoor dat elke behandeling wordt uitgevoerd volgens de hoogste medische standaarden en met een gepersonaliseerde benadering, zodat u zowel effectieve als veilige resultaten kunt verwachten.

SEFFILLER voor en na resultaten

Klanten bij Oran Aesthetics ervaren na slechts één SEFFILLER behandeling significante verbeteringen in gezichtscontouren en jeugdigheid. Onmiddellijk na de behandeling ziet men een toename in volume, terwijl de volledige regeneratieve effecten gestimuleerd door natuurlijke celvernieuwing en collageenproductie geleidelijk over enkele maanden ontplooien. Deze verbeteringen worden mede mogelijk gemaakt door stamcellen uit het geïnjecteerde vetweefsel, die essentieel zijn voor het herstellen en vernieuwen van de huidstructuur.
Wetenschappelijke studies bevestigen de effectiviteit van deze mesenchymale stamcellen bij het verbeteren van de huidkwaliteit. Patiënten melden niet alleen verbeteringen in de structuur van hun gezicht, maar ervaren ook een verhoogde elasticiteit en textuur van de huid, waardoor SEFFILLER een veelzijdige keuze is voor natuurlijke schoonheidsverbetering, van het gezicht tot aan de handen en het decolleté.
Ontdek de natuurlijke schoonheid van uw huid zonder ingrijpende chirurgie. Bij Oran Aesthetics bieden we op maat gemaakte behandelingen aan die zijn afgestemd op uw unieke esthetische doelen. Neem contact op voor een persoonlijke consultatie en ontdek wat SEFFILLER voor u kan doen.

Wilt u een afspraak maken? Voorafgaand zal er altijd een consult plaats vinden om te kijken of deze behandeling bij u mogelijk is.
Seffiller behandeling amsterdam
Seffiller gezicht filler met vet voor en na