SkinPen voor en na resultaten

SkinPen

Zeg vaarwel tegen huidproblemen met SkinPen

Bij Oran Aesthetics staan we voorop in het leveren van technologieën die aan de top van hun vakgebied staan. We zijn trots om de SkinPen te introduceren, het eerste micro-needling apparaat dat legaal op de markt is gebracht en goedgekeurd is door de FDA met een medische CE-klasse 2a certificaat. Dit geavanceerde apparaat is ontworpen om het natuurlijke genezingsproces van uw huid te stimuleren en de productie van collageen en elastine te verhogen. Of u nu streeft naar het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens of vergrote poriën, de SkinPen biedt een veilige en effectieve oplossing. Ontdek de revolutionaire benadering van huidverjonging die de SkinPen te bieden heeft.

PRIJS

Al vanaf 195,- per sessie

PRODUCT

SkinPen

BEHANDELTIJD

45 tot 60 minuten

EFFECT

Permanent

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
SkinPen is een vorm van micro-needling die is uitgerust met 14 steriele naaldjes. Deze naalden creëren 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid, die de natuurlijke wondgenezing activeren en de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, wat resulteert in een verbeterde huidconditie.
Een SkinPen behandeling is een gestructureerd proces. Uw arts zal met u het verloop van de behandeling doornemen. Nadat de voorfoto’s gemaakt zijn en de benodigde formulieren ondertekend zijn kan de behandeling beginnen. Uw huid wordt gereinigd. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht. Deze gel zorgt ervoor dat de SkinPen soepel over de huid beweegt zonder wrijving of schuring. Tijdens de procedure voelen patiënten een vibrerende prikkeling op de huid. Na afloop krijgt u de Skinfuse Lift HG en Skinfuse RESCUE mee en doorloopt u samen met de arts de nazorg instructies (lees hieronder).
De SkinPen behandeling is geschikt voor mensen van alle huidtypes en is ontworpen om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken en is geschikt voor alle huidtypen. Het kan op elk moment van het jaar worden gebruikt, waardoor het een flexibele optie is voor mensen met verschillende levensstijlen en schema’s. De SkinPen is bijzonder effectief bij de behandeling van de volgende indicaties:
 • Acne en acne littekens
 • Vergrote poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Striae en andere littekens
 • Hyperpigmentatie
 • Hypopigmentatie
 • Zonbeschadigde huid
 • Ongelijkmatige huidtextuur
 • Verouderde huid
SkinPen heeft verschillende unieke voordelen die het onderscheiden van andere micro-needling apparaten:
 • FDA goedgekeurd: SkinPen is het eerste micro-needling apparaat dat FDA goedgekeurd is.
 • Wereldwijde goedkeuring: het is het eerste wereldwijd goedgekeurde micro-needling apparaat met een CE-markering en ISO-certificering, wat de naleving van de internationale normen voor veiligheid en efficiëntie aantoont.
 • Klinisch bewezen: SkinPen is klinisch bewezen veilig en effectief voor het behandelen van diverse huidproblemen zoals acne-littekens, fijne lijntjes en rimpels.
 • Gegarandeerde patiëntveiligheid: De SkinPen is in het laboratorium getest en gevalideerd om het risico op kruisbesmetting te voorkomen.
 • Hoogwaardige cartridge: De cartridge van de SkinPen is gevalideerd voor naaldkwaliteit en steriliteit, waardoor een nauwkeurige en hygiënische behandeling wordt gegarandeerd.
 • Bewezen resultaten: SkinPen biedt klinisch bewezen resultaten aan patiënten, waardoor verbeteringen in de huidtextuur, het uiterlijk en de algehele gezondheid worden bevorderd.
Een standaard SkinPen-behandeling duurt meestal tussen de 45-60 minuten, afhankelijk van het behandelde gebied.
Ja, SkinPen-behandelingen kunnen vaak veilig worden gecombineerd met andere esthetische behandelingen zoals botox en fillers. Het wordt echter geadviseerd om minstens twee weken te wachten na een SkinPen-behandeling voordat u een injectable behandeling ondergaat.
Na de behandeling zal de huid er egaal rood uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Deze roodheid verdwijnt over het algemeen binnen 24 uur, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. De dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen of jeuken – dit is een teken dat de huid aan het vernieuwen is, krab niet aan de behandelde huid. In zeldzame gevallen kunnen hypo – hyperpigmentatie of blaasjes ontstaan. Deze effecten zouden binnen een paar dagen moeten verdwijnen. Naarmate uw huid geneest, zult u geleidelijk verbeteringen in de textuur en het uiterlijk zien.
Hoewel resultaten van persoon tot persoon variëren, zien de meeste mensen verbeteringen na hun eerste behandeling. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van uw specifieke huidconditie en uw behandeldoelen. Over het algemeen wordt aanbevolen om een reeks van drie tot zes behandelingen te ondergaan, met tussenpozen van vier tot zes weken tussen elke behandeling.
We raden aan om ten minste 24 uur te wachten voordat u make-up aanbrengt na een SkinPen-behandeling.
Hoewel de SkinPen-behandeling veilig en effectief is voor een breed scala aan huidtypen en -condities, zijn er enkele situaties waarin het niet aan te raden is om een behandeling uit te voeren. Deze omvatten:
 • Actieve huidinfecties of -ziekten: inclusief herpesuitbraken, wratten, schimmelinfecties of impetigo.
 • Actieve acne: micro-needling kan leiden tot verdere irritatie of de verspreiding van bacteriën.
 • Open wonden of snijwonden.
 • Huidaandoeningen: zoals psoriasis en eczeem.
 • Huidkanker en chemotherapie: deze kunnen de helende vermogens van de huid beïnvloeden.
 • Zwangerschap of borstvoeding: hormonale veranderingen kunnen de reactie van de huid op de behandeling beïnvloeden.
 • Bij gebruik van roaccutane, retinol (zie ook voorbereiding), hydrocortisonen.
 • Zonverbranding.
 • Verheven moedervlekken (plaatselijk).
 • Auto-immuunziekten.
Voor het beste resultaat raden we aan om drie dagen voor de SkinPen-behandeling te stoppen met het gebruik van huidverzorgingsproducten die actieve ingrediënten bevatten. Deze kunnen onder andere retinol (vitamine A), vitamine C, arbutine, glycolzuur, salicylzuur en melkzuur zijn. Houd er rekening mee dat uw huid na de behandeling gevoelig kan zijn voor de zon. Om deze reden is het ideaal om met de auto naar uw afspraak te komen om directe blootstelling aan de zon te verminderen. Het is ook van belang om op de dag van de behandeling geen make-up te dragen. Dit zorgt voor een schone huid die klaar is voor de behandeling en vermindert het risico op irritatie of infectie na de procedure. Indien u bekend bent met een koortslip of krentenbaard, geef dit tijdig aan bij uw arts.
De nazorg instructies na een SkinPen-behandeling zijn als volgt:
 • Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mag alleen het product SKINFUSE LIFT (witte tube) 2-4 keer per dag op de huid worden aangebracht. In de eerste 24 uur mag u NIETS anders op uw huid aanbrengen, ook GEEN make-up of zonproduct.
 • Na 24 uur mag u de huid reinigen met een milde cleanser en dient u SKINFUSE RESCUE (witte tube met blauwe streep) 2-4 keer per dag aan te brengen.
 • Na 24 uur mag u een zonproduct met minimaal SPF 30 (elke 2 uur) en make-up aanbrengen.
 • Vermijd tot 72 uur na de behandeling zonlicht/zonnebank, intensief sporten, zwemmen, openbare douchegelegenheden, sauna, heet douchen of baden.
 • Na 5-7 dagen mag u weer uw gebruikelijke huidverzorging toepassen. U kunt in overleg met uw specialist huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.
 • Bescherm uw huid gedurende 4 weken na de behandeling tegen zonlicht, ook achter glas, met een zonnebrandproduct met minimaal factor SPF 30.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Skinpen nazorginstructies

Voor de nazorg instructies verwijzen wij u graag naar de laatste vraag van onze meestgestelde vragen over SkinPen. Hier vindt u een uitgebreide instructie over de nazorg van SkinPen. Deze dienen zorgvuldig te worden doorgenomen.

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Met de SkinPen kunt u rekenen op een veilige en betrouwbare behandeling voor uw huid. Het is het eerste door de FDA goedgekeurde micro-needling apparaat, bekend om zijn veiligheidsprofiel en indrukwekkende resultaten. Bij Oran Aesthetics hanteren we de hoogste veiligheidsstandaarden en volgen we strikte protocollen om de veiligheid van onze patiënten te waarborgen. Elk van onze patiënten ontvangt een nieuwe, steriele naaldcartridge om het risico op kruisbesmetting te voorkomen.

Skinpen resultaten

Ervaar een zichtbare transformatie in de textuur en het uiterlijk van uw huid met de SkinPen. Onze patiënten melden vaak vermindering van fijne lijntjes, rimpels, littekens en hyperpigmentatie, evenals een verbeterde huidtint en textuur. Hoewel resultaten van persoon tot persoon variëren, zien de meeste patiënten aanzienlijke huidverbeteringen binnen enkele weken na hun behandeling.
SkinPen before and after resultaten
SkinPen resultaten
SkinPen resultaten
Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!