Lanluma behandeling buttlift na resultaten

Lanluma bilvergroting

Benieuwd naar de voordelen en procedure van Lanluma voor vollere billen?

Als u op zoek bent naar een niet-chirurgische oplossing voor bilvergroting, dan biedt Lanluma, een bio-stimulerend product op basis van poly-L-melkzuur, een uitstekende mogelijkheid om volume in de huid te herstellen. Hoewel Lanluma oorspronkelijk werd gebruikt voor het herstellen van gezichtsvolume, wordt het nu ook succesvol toegepast voor bilvergroting en het creëren van meer definitie in het billengebied.

De Lanluma butt lift biedt een uitstekend alternatief voor de Brazilian butt-lift zonder de noodzaak van een invasieve operatie met implantaten of vetoverdracht. Met de Lanluma butt lift kunt u de platte of ingedeukte uitstraling van uw billen transformeren naar vollere en ronde vormen. Deze behandeling biedt u de mogelijkheid om de contouren van uw billen naar wens vorm te geven. Omdat er geen operatie nodig is, kunt u snel weer uw dagelijkse routine hervatten, in tegenstelling tot een chirurgische ingreep die een lang herstel vereist. Bovendien kan Lanluma ook helpen bij het verminderen van hip dips en cellulite, dankzij de collageenstimulerende eigenschappen die zorgen voor een stevigere en gladdere huid.

PRIJS

Al vanaf 3000,-

PRODUCT

Lanluma

BEHANDELTIJD

60 minuten

EFFECT

2 jaar

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!

Voorafgaand aan de Lanluma behandeling is het essentieel een afspraak te plannen, waarbij een aanbetaling nodig is en de voorbereiding drie dagen voor de ingreep start.

Het eerste consult omvat een gedetailleerde evaluatie van uw billen, waarbij uw verwachtingen en doelstellingen worden besproken. Dit dient om een behandeling op maat te ontwikkelen, ondersteund door voor en na afbeeldingen om een duidelijk beeld te geven van mogelijke resultaten. Op de behandeldag zal de specialist stap voor stap uitleggen hoe de procedure zal verlopen. Lanluma wordt vervolgens via een speciale techniek met een canule in de huid gebracht, gericht op diepere lagen voor een optimaal effect. Na de injectie begint het lichaam met het absorberen van de Lanluma-partikels, een proces dat enkele dagen in beslag neemt.

Na de behandeling is het belangrijk om het advies van de specialist op te volgen en het behandelde gebied zorgvuldig te masseren gedurende de eerste week. Dit bevordert de verspreiding en effectiviteit van de behandeling. U kunt verwachten dat de contouren van uw billen geleidelijk verbeteren over een periode van 2 tot 3 maanden. Het volledige resultaat is zichtbaar na 6 maanden. 

Indien nodig, zal een vervolgafspraak worden ingepland om het resultaat te optimaliseren.

De resultaten verschijnen geleidelijk aan gedurende drie maanden. De billen transformeren naarmate het natuurlijke collageen zicht opbouwt en groeit.
Minimale down time, resultaten 2 jaar zichtbaar.

Lanluma onderscheidt zich van traditionele fillers door een unieke benadering: in plaats van eenvoudigweg ruimtes op te vullen zoals HA-fillers dat doen, gebruikt Lanluma PLLA-deeltjes die diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen door het lichaam, wat resulteert in een langdurig volume-effect. De effecten van Lanluma zijn niet alleen indrukwekkend, maar houden ook tot twee jaar aan, waardoor u langer geniet van een jeugdige uitstraling zonder frequente behandelingen.

Lanluma wordt ook gebruikt om huidonregelmatigheden zoals cellulitis te verbeteren.

 • Masseer de behandelde zones vijf keer per dag voor circa vijf minuten, gedurende de eerste vijf dagen na de procedure.
 • Leg voorzichtig ijskompressen op de behandelde gebieden voor ongeveer 3-5 minuten, meerdere keren op de dag van de behandeling.
 • Het is normaal als de behandelde plekken de eerste 2 tot 7 dagen roodheid, zwelling of blauwe plekken vertonen.
 • Probeer zware fysieke inspanningen en het gebruik van alcohol te vermijden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.
 • Bij het verschijnen van blauwe plekken kunt u het gebruik van Arnica supplementen voortzetten, Arnica gel toepassen, en verse ananassap drinken of Bromelain supplementen nemen om het herstel te bevorderen.
 • Een paar dagen na de behandeling kan het lijken alsof er geen verandering heeft plaatsgevonden. Dit is een normaal verschijnsel; Lanluma werkt door in de loop van de tijd verloren gegane collageen te vervangen.
Als u na een Lanluma behandeling niet de nodige massages uitvoert, kan dit leiden tot een minder gelijkmatige verdeling van het product, wat resulteert in ongelijkmatige collageenstimulatie. Dit kan de effectiviteit van de behandeling verminderen en kan zelfs leiden tot de vorming van knobbeltjes of bultjes onder de huid. Het masseren helpt om het product gelijkmatig te verspreiden en zorgt voor een soepelere, natuurlijkere uitstraling van het behandelde gebied. Daarom is het strikt volgen van de nazorginstructies, inclusief het masseren van de billen, essentieel voor het beste resultaat van een Lanluma behandeling.
De 5-5-5 regel na een Lanluma behandeling is een cruciale nazorginstructie om de optimale resultaten van de behandeling te waarborgen. Deze regel houdt in dat u de behandelde gebieden vijf keer per dag, vijf minuten lang moet masseren, en dat voor vijf dagen lang na de injecties. Direct na de Lanluma injecties kunnen uw billen er “vol” uitzien, wat grotendeels te wijten is aan de hoeveelheid vloeistof die gebruikt wordt tijdens de procedure. Het volgen van de 5-5-5 regel helpt bij het gelijkmatig verspreiden van Lanluma, wat cruciaal is voor een gelijkmatige collageenstimulatie en het voorkomen van knobbeltjes of onregelmatigheden.
Patiënten mogen direct na hun Lanluma butt lift behandeling terugkeren naar hun dagelijkse bezigheden. Degenen die een behandeling voor billenvergroting met Lanluma hebben ondergaan, kunnen zonder bezwaar zitten op het behandelde gebied kort na het ontvangen van de injecties.

Resultaten van een Lanluma behandeling zijn over het algemeen duidelijk zichtbaar na ongeveer 6 maanden. Lanluma werkt door de natuurlijke collageenproductie in het lichaam te stimuleren, wat betekent dat het enige tijd kan duren voordat de uiteindelijke resultaten zich volledig manifesteren. Na ongeveer 2 weken begint de ontwikkeling van nieuw collageen, en op dat moment kunnen de eerste tekenen van verbetering zichtbaar worden. Voor het volledige effect van de behandeling is doorgaans 6 maanden geduld nodig.

Lanluma stimuleert ook de productie van collageen in het lichaam. Voor het volledig op gang komen van dit proces en om de Lanluma volledig in te laten werken, heeft het lichaam ongeveer 8 tot 10 weken nodig. De resultaten zullen zichtbaar zijn na ongeveer 6 maanden.

Nee, het wordt over het algemeen afgeraden om direct na een Lanluma billen behandeling op uw rug te slapen. Dit advies is gebaseerd op het feit dat het geïnjecteerde materiaal in de beginfase na de behandeling nog niet volledig gestabiliseerd is en zich kan verplaatsen onder invloed van druk. Daarom wordt aangeraden om in de eerste dagen na de behandeling op uw zij of buik te slapen, om zo directe druk op de behandelde gebieden te vermijden.
Direct na een Lanluma behandeling kunt u, behalve wat lichte zwelling en mogelijke blauwe plekken, geen groot verschil in het uiterlijk van uw billen verwachten. In de twee weken na de behandeling zal Lanluma beginnen op te lossen en de natuurlijke collageenproductie van uw lichaam stimuleren. Dit proces leidt geleidelijk tot een verbetering van zowel de huidtextuur als het volume in het behandelde gebied, resulterend in een natuurlijker ogende verbetering.
Hoewel Lanluma wordt beschouwd als een veilige behandeling met minimale bijwerkingen, zijn er enkele potentiële nadelen die in overweging genomen moeten worden alvorens te kiezen voor deze procedure. Deze kunnen onder meer zijn:
 • Mogelijke bijwerkingen: Zoals bij elke esthetische ingreep kunnen er bijwerkingen optreden, waaronder zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, of gevoeligheid op de plaats van injectie.
 • Behoefte aan meerdere sessies: Voor optimale resultaten kunnen meerdere behandelingssessies nodig zijn, afhankelijk van de specifieke lichaamskenmerken van de persoon.
 • Risico op ongelijke verspreiding: Er is een kans op ongelijkmatige verdeling van het product, wat kan leiden tot de vorming van bultjes of knobbeltjes.
 • Geleidelijke resultaten: De resultaten van Lanluma zijn duurzaam, maar worden geleidelijk zichtbaar over een periode van enkele maanden tot een jaar.
 • Niet voor iedereen geschikt: Lanluma is niet geschikt voor individuen met bepaalde gezondheidsaandoeningen of voor diegenen die allergisch zijn voor de bestanddelen.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Lanluma Bilvergroting

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Lanluma bestaat uit poly-L-melkzuur, een natuurlijk bestanddeel dat al in uw lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Deze stof is al langere tijd beschikbaar op de markt en heeft zijn langetermijnveiligheid bewezen. Incidenteel kunnen er bijwerkingen zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken of knobbeltjes optreden, maar deze verdwijnen meestal vanzelf. Het risico op bijwerkingen vermindert aanzienlijk als u de nazorginstructies opvolgt, inclusief het masseren van het behandelde gebied gedurende de eerste twee weken na de behandeling.

Lanluma bilvergroting resultaten

Als u uw billen op een natuurlijke wijze wilt verfraaien zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen, dan biedt Lanluma een uitstekende oplossie. Deze behandeling maakt het mogelijk om precies op de gewenste plekken volume toe te voegen, of dit nu is om meer rondingen te creëren of om hip dips te vullen. Lanluma kan tevens de onvolkomenheden en plooien die geassocieerd worden met cellulitis aanpakken. Het is belangrijk om te begrijpen dat het effect van Lanluma geleidelijk optreedt. De werking start diep in de huid waar het de processen van collageenproductie stimuleert tot deze weer op een optimaal niveau zijn, waardoor de structuur van de huid van binnenuit ondersteund wordt. Dit resulteert in een natuurlijke toename van volume en een verbetering van de huidkwaliteit op de lange termijn. Het uiteindelijke resultaat van Lanluma is zichtbaar na ongeveer 6 maanden en zal tot 2 jaar aanhouden. Overweeg Lanluma voor een veilige en effectieve methode om de esthetiek van uw billen te verbeteren zonder de noodzaak voor ingrijpende operaties.

Voor Na
Lanluma resultaat voor en na behandeling amsterdam
Lanluma Treatment before after results amsterdam voor en na behandeling
Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!