Profhilo Body

Transformeer uw huid van top tot teen met Profhilo Body.

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam maken we huidverjonging voor iedereen toegankelijk met Profhilo. Deze innovatieve skinbooster, gemaakt van 100% puur hyaluronzuur, verbetert de kwaliteit van uw huid van binnenuit. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere en vollere huid op verschillende delen van uw lichaam, zoals de handen, hals en buik. Profhilo werkt op zowel diepe als oppervlakkige huidlagen, waarbij het langdurige hydratatie biedt. Het is niet alleen een behandeling voor het gezicht; het is een volwaardige lichaamsbehandeling die helpt om uw huid overal te verbeteren. Denk aan het verbeteren van de huidtextuur op uw handen, het verstrakken van de huid op uw buik of het herstellen van de jeugdige uitstraling van uw hals. Het eindresultaat van een Profhilo-behandeling is een strakke, gezonde huid met een natuurlijke glans, waardoor u zich zowel van binnen als van buiten geweldig voelt. Met Profhilo wordt huidverjonging geen geheim wapen meer, maar een toegankelijke oplossing voor iedereen die een stralende huid wenst.

PRIJS

Al vanaf 450,- per sessie

PRODUCT

Profhilo

BEHANDELTIJD

20 tot 30 minuten

EFFECT

6 tot 8 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Profhilo kan ook worden gebruikt om de huidkwaliteit van andere delen van uw lichaam te verbeteren, zoals handen en bovenarmen. Net als bij de gezichtsbehandeling, worden de injecties strategisch geplaatst voor de beste resultaten. Na een maand wordt een tweede behandeling aanbevolen. Daarna kunt u elke zes maanden een touch-up overwegen voor blijvende resultaten.
Profhilo hydrateert uw huid diepgaand, waardoor deze over uw hele lichaam straalt. Het verbetert ook de stevigheid en elasticiteit van de huid, wat leidt tot een jeugdiger uiterlijk. Het effect is langdurig, waardoor u minder behandelingen nodig heeft dan bij sommige andere huidverjongingsbehandelingen.
Hoewel zowel Sculptra als Profhilo de collageenproductie in de huid stimuleren, stimuleert Sculptra tot wel drie keer meer collageenproductie dan Profhilo. Beide behandelingen kunnen echter zeer effectief zijn voor huidverjonging over het hele lichaam.
Het is doorgaans niet gebruikelijk om Profhilo op het voorhoofd toe te passen. De resultaten van de behandeling zijn primair zichtbaar in het middelste en onderste deel van het gezicht, waar de injecties worden gegeven.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan Profhilo, waaronder:
  • Het bevordert de hydratatie van de huid, waardoor deze een stralende en gezonde look krijgt.
  • Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  • Het verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  • De effecten zijn langdurig, waardoor je minder frequent behandelingen nodig hebt vergeleken met andere huidverjongingstherapieën.
Profhilo heeft het unieke vermogen om de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren. Daarnaast stimuleert het de vetcellen, waardoor uw huid strakker en voller wordt. Dit staat bekend als het proces van bioremodeling. Profhilo zorgt voor langdurige hydratatie in zowel de diepe als oppervlakkige huidlagen, wat resulteert in een stevige en gezonde huid met een natuurlijke gloed.
Een typische Profhilo-behandeling omvat 2 of meer sessies met een interval van 4 weken. De effecten van Profhilo blijven ongeveer zes maanden merkbaar, maar dit kan variëren afhankelijk van hoe uw huid reageert en van uw levensstijl.
Na de behandeling kan uw huid gedurende enkele weken een beetje gevoelloos aanvoelen. In de eerste week wordt het afgeraden om te sporten en sauna’s of zonnebanken te bezoeken. U kunt mogelijk tijdelijke roodheid, blauwe plekken en zwellingen ervaren, maar deze zullen vanzelf verdwijnen. Na twee weken zal uw huid een natuurlijke glans hebben, en zullen rimpels, lijnen en plooien verminderd zijn.
De kleine bultjes die na de behandeling op de huid verschijnen, verdwijnen meestal binnen 45 minuten. Enkele bultjes kunnen iets langer zichtbaar of voelbaar blijven, maar zullen binnen 48 tot 72 uur verdwijnen.
Profhilo is vervaardigd uit 100% puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt, waardoor een Profhilo-behandeling volledig veilig is. Door het geavanceerde proces van thermisch crosslinken, wordt hyaluronzuur minder snel door het lichaam afgebroken, waardoor de resultaten langer aanhouden. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam.
Profhilo body heeft over het algemeen minimale bijwerkingen. Er kunnen lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden op de injectieplaatsen, maar deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen. In zeldzame gevallen kan er een allergische reactie optreden.
  • Vermijd zware inspanning gedurende 24 uur na de behandeling.
  • Niet masseren op behandelde gebieden gedurende 24 uur.
  • Sauna en zonnebank vermijden gedurende een week.
Profhilo Body is een behandeling die wordt gebruikt om de huid te verjongen en de elasticiteit te verbeteren. Het is belangrijk om de bovenstaande nazorginstructies nauwgezet te volgen om een succesvolle behandeling te garanderen en eventuele ongemakken te minimaliseren. Als u zich na de behandeling zorgen maakt over bijwerkingen of vragen heeft, neem dan contact op met uw behandelaar voor advies en geruststelling.
Zwangerschap, borstvoeding, auto-immuunziekten, huidinfecties of ontstekingen op het te behandelen gebied, en keloïd- of hypertrofische littekens.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Profhilo lichaam

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics in staat veiligheid voorop. Profhilo, vervaardigd uit 100% puur hyaluronzuur zonder toevoegingen, is een volledig veilige keuze voor huidverjonging. Hyaluronzuur komt van nature in uw lichaam voor, waardoor een Profhilo-gezichtsbehandeling bij onze kliniek in Amsterdam volkomen veilig is. Omdat Profhilo volledig uit hyaluronzuur bestaat, zijn allergische reacties zeer zeldzaam. Dankzij een geavanceerd thermisch crosslink-proces wordt hyaluronzuur minder snel door het lichaam afgebroken, waardoor de resultaten van uw behandeling langer aanhouden. Uiteindelijk zal het lichaam, zoals bij alle injectable-behandelingen, de werkzame stof volledig afbreken en verwijderen.

Resultaten Profhilo body

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam leveren we wetenschappelijk bewezen resultaten met onze Profhilo-huidverjongingstechniek. Na een behandeling bij onze kliniek zult u onmiddellijk een stevige en strakke huid opmerken die er jonger en frisser uitziet. Rimpels, lijntjes en plooien zullen minder zichtbaar zijn en tekenen van veroudering worden verzacht. De innovatieve manier van thermisch crosslinken resulteert in een langdurige werking en uw huid wordt van binnenuit diep en langdurig gehydrateerd. Door de aanmaak van collageen en elastine worden de dermale cellen in uw huid effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. Al na 2 weken krijgt u een natuurlijke glans die geassocieerd wordt met vitaliteit en gezondheid. Het eindresultaat binnen 8 weken is een goed gehydrateerde huid die stevig en fris uitziet. U oogt jaren jonger.