LANLUMA Sculptra billen

Ontdek de voordelen en procedure van Lanluma butt lift voor vollere billen

Als u op zoek bent naar een non-chirurgische bilvergroting oplossing, dan is  Lanluma / Sculptra (poly-L-melkzuur) een bio-stimulerende filler die uw huid kan helpen bij het herstellen van volume. Hoewel het bekend is om het herstellen van gezichtsvolume, wordt Lanluma / Sculptra nu ook gebruikt voor bilvergroting en het creëren van meer definitie in het billengebied.

Deze behandeling biedt een uitstekend alternatief voor de Brazilian butt-lift zonder de noodzaak van een invasieve operatie met implantaten of vetoverdracht. Met Sculptra butt lift kunt u de platte of ingedeukte uitstraling van uw billen transformeren naar vollere en ronde vormen. Deze behandeling biedt u de mogelijkheid om uw bilcontouren naar wens te “shapen”. Omdat er geen operatie nodig is, kunt u snel weer uw routine hervatten, in tegenstelling tot een chirurgische ingreep die u wekenlang uit de running kan halen. Bovendien kan Sculptra ook helpen bij het verminderen van hip dips en een cellulite huid dankzij de collageen stimulerende eigenschappen die zorgen voor een stevige huid.

PRIJS

Al vanaf 3000,-

PRODUCT

Lanluma / Scupltra

BEHANDELTIJD

50 minuten

EFFECT

2 tot 4 jaar

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!

Belangrijk: Sculptra behandeling vereist een aanbetaling en moet 3 dagen van tevoren worden aangemaakt, dus maak altijd een afspraak.

Tijdens het intakegesprek zal de behandelaar uw billen beoordelen en uw wensen bespreken om een op maat gemaakt behandelplan voor te stellen. U krijgt voor en na foto’s te zien om realistische verwachtingen te creëren. Op de dag van de behandeling zal de arts het verloop van de behandeling uitleggen voordat deze begint. Met behulp van een canule wordt Sculptra in de diepere lagen van de huid geïnjecteerd. Uw lichaam zal de komende dagen de Sculptra-deeltjes opnemen. Gedurende de eerste week na de behandeling dient u het behandelde gebied volgens instructies te masseren. De resultaten zullen geleidelijk verschijnen en de vorm van uw billen zal blijven verbeteren gedurende de komende 2-3 maanden. Als een vervolgbehandeling nodig is, zal de arts dit met u bespreken.

Direct na de injecties ziet u tijdelijk resultaat gedurende de eerste 24 uur, maar dit verdwijnt weer snel. Binnen twee tot drie maanden zult u echter langdurige resultaten zien, omdat uw lichaam nieuw collageen produceert. Dit geldt ook voor Sculptra bilvergroting.

 • Masseer de behandelde gebieden 5 keer per dag gedurende ongeveer 5 minuten, gedurende 5 dagen na de behandeling.
 • Houd ijszakjes voorzichtig op de behandelde gebieden gedurende ongeveer 3-5 minuten een paar keer die dag.
 • De behandelde gebieden kunnen de eerste 2-7 dagen rood, gezwollen en blauw worden.
 • Vermijd indien mogelijk zware lichamelijke activiteit en alcohol gedurende 24 uur.
 • Als er blauwe plekken ontstaan, blijf dan Arnica-supplementen nemen en breng Arnica-gel aan. Drink ook verse ananassap en/of neem Bromelain-supplementen om het genezingsproces te versnellen..
 • Een paar dagen na de behandeling ziet u eruit als voorheen. Dit is normaal, omdat Sculptra na verloop van tijd verloren collageen vervangt.

Na een Sculptra-injectiebehandeling raden wij aan dat patiënten de behandelde gebieden masseren om de vorming van kleine knobbeltjes (nodule) in de huid te voorkomen. Als de huid niet wordt gemasseerd, is er een kans dat er kleine knobbeltjes ontstaan. 

Na uw afspraak: Na uw behandeling met Sculptra is het zeer belangrijk dat u de 5-5-5 regel volgt. Dat betekent dat u uw billen 5 keer per dag gedurende 5 minuten moet masseren gedurende 5 dagen na uw injecties. Uw billen kunnen er na de behandeling “vol” uitzien vanwege de hoeveelheid vloeistof die is geïnjecteerd.

Patiënten kunnen direct na hun behandeling met Sculptra terugkeren naar hun normale schema. Patiënten die een billenvergroting hebben ondergaan, kunnen op hun behandelgebied zitten na ontvangst van de injecties.

Sculptra resultaten zijn duidelijk zichtbaar na 8 tot 10 weken. Sculptra stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor het enige tijd kan duren voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn. Na ongeveer 2 weken begint het collageen zich echter te ontwikkelen en kunnen de eerste resultaten al worden opgemerkt. Het volledige effect van de behandeling zal na enkele maanden zichtbaar zijn.

Sculptra stimuleert de aanmaak van collageen. Het lichaam heeft ongeveer van 8 tot 10 weken de tijd nodig om deze aanmaak volledig op gang te brengen.

Nee, het wordt meestal afgeraden om gedurende de eerste paar dagen na een Sculptra billen behandeling op uw rug te slapen. Dit komt doordat het materiaal tijdens deze periode nog niet volledig is ingewerkt en zich nog kan verplaatsen als er druk op wordt uitgeoefend. Om deze reden wordt aanbevolen om gedurende de eerste paar dagen na de behandeling op uw zij of buik te slapen en geen druk op de behandelde gebieden uit te oefenen.

Direct na de behandeling met Sculptra zul je afgezien van een lichte zwelling en mogelijke blauwe plekken niet veel verschil zien in je uiterlijk. Gedurende twee weken zal de stof echter oplossen en beginnen met het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen. Dit zal geleidelijk leiden tot een natuurlijke verbetering van je huid en volume van het behandelde gebied.

Hoewel Sculptra een veilige behandeling is en weinig bijwerkingen heeft, zijn er enkele mogelijke nadelen die moeten worden overwogen voordat u besluit om de behandeling te ondergaan. Enkele van deze mogelijke nadelen zijn:

 • Mogelijke bijwerkingen: Net als bij elke cosmetische behandeling kunnen er bijwerkingen optreden, zoals zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk of gevoeligheid op de injectieplaats.
 • Meerdere sessies vereist: Om de beste resultaten te bereiken, zijn er mogelijk meerdere behandelingssessies nodig, afhankelijk van uw lichaamsvorm.
 • Mogelijke ongelijke verdeling: Er bestaat een risico dat de stof ongelijkmatig wordt verdeeld, waardoor er bulten of knobbels ontstaan.
 • Langzaam resultaat: Hoewel de resultaten van Sculptra langdurig zijn, kunnen ze langzaam en geleidelijk zichtbaar worden, over meerdere maanden tot een jaar.
 • Niet geschikt voor iedereen: Sculptra is niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten in de stof.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Sculptra Bilvergroting

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Sculptra is gemaakt van poly-L-melkzuur, een natuurlijke stof dat in uw lichaam van nature al voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Het is al een geruime tijd op de markt en heeft zijn veiligheid om lange termijn al bewezen. Een enkele keer kan roodheid, zwelling, blauwe plekken of knobbels voorkomen maar dit trekt meestal vanzelf weer weg. De kans op bijwerking is kleiner wanneer u de instructies volgt en gedurende de eerste twee weken het behandelde gebied masseert.

Lanluma / Sculptra billen resultaten

Als u op zoek bent naar een natuurlijke manier om uw billen een subtiele lift te geven zonder ingrijpende operaties, dan is Sculptra / Lanluma een goede optie. Met deze behandeling kan het gewenste volume op de juiste plekken worden geplaatst om bijvoorbeeld meer ronding te creëren of hipdips op te vullen. Sculptra kan ook de kuiltjes en plooien opvullen die verband houden met een cellulite huid. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de werking van Sculptra een geleidelijk proces is. Het begint diep in de huid waar het de collageen aanmaakprocessen weer op gang zet totdat deze weer optimaal zijn en zo de structuur van de huid diep van binnenuit ondersteunen. Hierdoor neemt het volume op een natuurlijke manier toe en verbetert de huidkwaliteit op de lange termijn. Na ongeveer 6 maanden is het eindresultaat van Sculptra zichtbaar en kan het effect 2-4 jaar aanhouden. Kies voor Sculptra als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw billen te verbeteren zonder ingrijpende operaties.

Voor Na
Voor Na
Voor Na
Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter & ontvang de brochure.