Sculptra Body

De Veilige en Langdurige Manier voor Lichaamsverjonging

Met het ouder worden neemt de natuurlijke collageenproductie van de huid af, wat kan leiden tot verzakking, rimpels en verlies van elasticiteit. Deze tekenen van veroudering kunnen zichtbaar zijn op delen van het lichaam zoals de buik, knieën, hals, decolleté en de rug van de handen. Gelukkig stelt de medische wetenschap ons in staat om het effect van ouderdom te bestrijden en uit te stellen. Sculptra is hier een perfect voorbeeld van. Deze behandeling werkt van binnenuit om de collageenproductie te stimuleren en de huid te voeden, waardoor verloren volume geleidelijk wordt hersteld. Het proces is langzaam maar effectief, met verbeteringen die geleidelijk zichtbaar worden over een periode van 6 maanden. De huid wordt steviger en voller, waardoor rimpels, lijnen en plooien minder zichtbaar worden. Het effect kan tot 2 jaar of langer aanhouden. Ons gespecialiseerde team bij Oran Aesthetics in Amsterdam is erop gericht om u de beste zorg en resultaten te bieden met Sculptra body behandelingen. Wij nodigen u uit om vandaag nog de voordelen van een Sculptra body behandeling te ontdekken!

PRIJS

Al vanaf 1200,-

PRODUCT

Sculptra

BEHANDELTIJD

50 minuten

EFFECT

2 tot 4 jaar

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Let op: Een Sculptra behandeling vereist een aanbetaling en moet 3 dagen van tevoren worden klaargemaakt, dus het is belangrijk om een afspraak te maken. Tijdens het intakegesprek analyseert de behandelaar uw lichaam en bespreekt uw verwachtingen om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Op de dag van de behandeling legt de arts de procedure uit voordat hij aan de slag gaat. Sculptra wordt via een naald of canule in de huid en diepere lagen daarvan ingebracht. Uw lichaam zal in de volgende dagen de Sculptra-deeltjes opnemen. In de eerste week na de behandeling dient u het behandelde gebied te masseren volgens de gegeven instructies. De resultaten worden geleidelijk zichtbaar en de kwaliteit van uw huid zal de volgende 2-3 maanden blijven verbeteren. Indien een aanvullende behandeling nodig is, zal de arts dit met u overleggen.
Initieel na de injectieproces kunt u een tijdelijke verbetering waarnemen die echter binnen 24 uur vervluchtigt. Het duurt meestal tussen de twee en drie maanden om blijvende resultaten te verkrijgen, aangezien dit de periode is waarin uw lichaam nieuw collageen aanmaakt.
  • Gedurende 5 dagen na de behandeling dient u de betrokken zones 5 keer per dag gedurende ongeveer 5 minuten te masseren.
  • Houd gedurende ongeveer 3-5 minuten, een paar keer per dag, ijszakken tegen de behandelde zones.
  • In de eerste 2-7 dagen na de behandeling kunnen de behandelde zones roodheid, zwelling of blauwe plekken vertonen.
  • Het is aangeraden om gedurende 24 uur na de behandeling zware lichamelijke inspanningen en alcohol te vermijden.
  • Bij het verschijnen van blauwe plekken, is het raadzaam om Arnica-supplementen te blijven innemen en Arnica-gel te gebruiken. Daarnaast kan het drinken van verse ananassap en/of het innemen van Bromelain-supplementen het genezingsproces versnellen.
  • Enkele dagen na de behandeling zal uw uiterlijk terugkeren naar de pre-behandelingsstaat. Dit is een normaal verschijnsel, aangezien Sculptra verloren collageen geleidelijk vervangt.
Na een Sculptra injectiebehandeling raden we patiënten aan om de behandelde zones te masseren om de vorming van kleine bobbeltjes (nodules) in de huid te voorkomen. Als de huid niet gemasseerd wordt, kunnen er kleine knobbeltjes ontstaan.
Na uw afspraak: Het is zeer belangrijk om de 5-5-5 regel na te leven na uw Sculptra-behandeling. Dit houdt in dat u het behandelde gebied 5 keer per dag gedurende 5 minuten moet masseren, gedurende 5 dagen na uw injecties. Uw huid kan er na de behandeling “opgevuld” uitzien door de hoeveelheid geïnjecteerde vloeistof.
Ja, patiënten kunnen direct na hun Sculptra-behandeling hervatten naar hun normale routine.
Resultaten van Sculptra zijn doorgaans zichtbaar na 8 tot 10 weken. Sculptra stimuleert de natuurlijke productie van collageen, wat betekent dat het even kan duren voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn. Na ongeveer 2 weken begint het collageen zich te vormen en kunnen de eerste resultaten opgemerkt worden. Het volledige effect van de behandeling zal na enkele maanden zichtbaar zijn.
Sculptra stimuleert de productie van collageen. Het lichaam heeft normaal gesproken 8 tot 10 weken nodig om deze productie volledig op gang te brengen.
Direct na de Sculptra behandeling zal er, behalve een lichte zwelling en mogelijke blauwe plekken, weinig verandering in je uiterlijk zijn. Gedurende twee weken zal het product echter oplossen en beginnen met het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen. Dit zal geleidelijk leiden tot een natuurlijke verbetering van je huid en het volume van de behandelde zones.
Hoewel Sculptra een veilige behandeling is met minimale bijwerkingen, zijn er enkele potentiële nadelen die in overweging moeten worden genomen voordat u beslist om de behandeling te ondergaan. Enkele van deze mogelijke nadelen zijn:
  • Mogelijke bijwerkingen: Net als bij elke cosmetische behandeling, kunnen er bijwerkingen optreden, zoals zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk of gevoeligheid op de injectieplaats.
  • Meerdere sessies nodig: Om optimale resultaten te bereiken, kunnen er afhankelijk van uw lichaamsvorm meerdere behandelingsessies nodig zijn.
  • Traag resultaat: Hoewel de resultaten van Sculptra duurzaam zijn, kunnen ze traag en geleidelijk zichtbaar worden, over meerdere maanden tot een jaar.
  • Niet geschikt voor iedereen: Sculptra is niet geschikt voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of mensen die allergisch zijn voor de bestanddelen in het product.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Sculptra Body

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Sculptra body aangeboden door Oran Aesthetics, is samengesteld uit poly-L-melkzuur, een biologisch afbreekbaar materiaal dat van nature in het lichaam aanwezig is. Het heeft een lange geschiedenis van betrouwbaarheid en veiligheid. Mogelijke bijwerkingen zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken of kleine bobbels komen zelden voor en verdwijnen meestal spontaan. Het naleven van de instructies voor na de behandeling, zoals het masseren van het behandelde gebied, kan het risico op bijwerkingen verminderen.

Resultaten Sculptra lichaamsbehandeling

Met een Sculptra lichaamsbehandeling bij Oran Aesthetics in Amsterdam, ziet u een geleidelijke verbetering van de kwaliteit van uw huid. Sculptra stimuleert de collageenaanmaak van binnenuit, waardoor verloren gegaan collageen wordt hersteld. Dit eiwit is cruciaal voor de veerkracht en structuur van uw huid, en ondersteunt de collageenvezels in de diepere huidlagen. Naarmate de tijd vordert, zult u merken dat oneffenheden, lijnen en verzakkingen minder opvallend worden door het natuurlijke herstelproces en het herwinnen van huidvolume. Het volledige resultaat is binnen zes maanden zichtbaar en kan twee jaar of langer aanhouden. Ontdek vandaag nog de voordelen van Sculptra voor uw lichaam!
Voor Na
Voor Na
Voor Na