Belkyra / Kybella

Verwijder vet onder de kin zonder operatie

Het kan zijn dat u door natuurlijke veroudering, erfelijkheid of gewichtstoename last krijgt van ongewenst vet onder de kin. Dit noemen ook wel een onderkin of een dubbele kin. Dat u zich hieraan stoort is niet vreemd. Het heeft een storend effect op uw zijprofiel en kan u ouder en minder gezond of aantrekkelijk doen lijken dan u zich voelt. Met een Belkyra behandeling is het mogelijk om een onderkin te verwijderen zonder ingrijpende operaties. Het geheim is een injectie van deoxycholinezuur die plaatselijke vet onder de kin kan afbreken. Deoxycholinezuur is een lichaamseigen stof die van nature door het lichaam wordt aangemaakt ter ondersteuning van de afbraak van vetten. De opgeloste vetcellen worden vervolgens door het lichaam geabsorbeerd en afgevoerd.

Prijs

Al vanaf 800,-

Product

Belkyra

Behandeltijd

20-30 min

Effect

4 – 5 jaar

Tijdens de behandeling

Tijdens het intakegesprek maakt u kennis met de arts en hij of zij kijkt of er sprake is van overtollig (submentaal) vet onder uw kin en beoordeelt of u geschikt bent voor een behandeling met Belkyra. Dit is ook het moment om vragen te stellen en uw wensen en verwachtingen met de arts te bespreken. Afhankelijk van de hoeveelheid vet onder de kin en de conditie van de huid en spieren krijgt u een persoonlijke behandelplan voorgesteld. Dit kan uit één sessie bestaan of meerdere. Bij akkoord verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd en eventueel nauwkeurig afgetekend met een speciaal potlood. De behandeling bestaat uit meerdere injecties onder de huid. De geïnjecteerde vloeistof heeft tot doel de vetcellen af te breken, die vervolgens door het lichaam op een natuurlijke wijze zullen worden geabsorbeerd en uitgescheiden. Daarnaast heeft de vloeistof ook een verstrakkend effect op de huid. Na de behandeling krijgt u instructies voor nazorg en een ice-pack tegen pijn en zwelling.

Resultaat

Omdat de werkzame stof deoxycholinezuur ongewenste vetcellen onder de kin afbreekt en deze vervolgens door het lichaam zelf uitgescheiden worden verdwijnt uw onderkin binnen 8 weken op een zeer natuurlijke wijze. Er komt géén operatie of een litteken bij kijken en de herstelperiode is kort. Omdat Kybela vetcellen onder de kin permanent vernietigd kunnen deze geen vet meer opslaan en is het resultaat dus blijvend. Wanneer vet onder de kin is opgelost ziet u duidelijk meer definitie in de scheiding tussen de kaaklijn en het nekgedeelte. Daarnaast heeft Kybela ook een verstrakkend effect op de huid.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste week niet sporten
  • De huid kan een aantal weken wat gevoelloos aanvoelen
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

De werkzame stof in Kybella is deoxycholinezuur. Dit is een lichaamseigen stof die van nature al door het lichaam wordt aangemaakt en helpt bij de afbraak en opname van voedingsvet. Kybella is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. De werking en veiligheid van Kybella zijn klinisch getest en bewezen. Bovendien zijn onze cosmetische artsen gespecialiseerd in het uitvoeren van Kybella behandelingen. Voor meer informatie over Kybella verwijzen wij u door naar de officiële website.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken