Draadlift PDO

Draadlift PDO

verstrakking en lifting van de huid

Hoewel heel populair in de rest van de wereld is de PDO-draadliftbehandeling minder bekend in Nederland. Onterecht, want binnen twintig minuten kan uw gelaat er jaren jonger uitzien zonder ingrijpende facelift operaties. Bij deze behandeling wordt er door middel van PDO-draden (biologisch oplosbare hechdraden) de gezichtshuid verstrakt en een subtiele lift gegeven zonder volume toe te voegen. Ideaal voor mensen tussen de 30 en 60 die last hebben van beginnende huidverslapping. De “verstrakking” en “lifting” van de huid heeft meteen een verjongend effect op uw uitstraling. Rimpels, lijnen en plooien zijn minder zichtbaar of verdwijnen geheel. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen rondom de PDO-draden voor een versteviging van de huid zelfs wanneer de draden helemaal zijn opgelost. Zo blijft het effect van de behandeling gemiddeld 1 a 2 jaar actief.

Prijs

Al vanaf 700,-

Product

PDO-draadlift

Behandeltijd

20-30 min

Effect

12 – 24 maanden

Tijdens de behandeling

Tijdens het intakegesprek bepaalt de arts op basis van uw huidstructuur, leeftijd en persoonlijke wensen welk soort en hoeveel hechdraden gebruikt gaan worden voor het beste eindresultaat. Het streven is een verjonging van het gelaat door een subtiele verstrakking en lifting van de huid. U heeft foto’s gezien van eerder uitgevoerde behandelingen en bent enthousiast over de resultaten. Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. In dat geval verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. U krijgt plaatselijke verdoving tegen pijn. Met behulp van een canule worden de PDO-draden onder uw huid geplaatst. De draden hebben miniscule-weerhaakjes waarmee zij zich vastklampen in het onderhuidse weefsel en zorgen vervolgens voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor wordt de huid enigszins opgerekt. Door deze spanning op het weefsel wordt het lichaam aangezet om nieuw collageen aan te maken rondom de hechtdraad. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker word. De hechtdraden lossen na verloop van tijd vanzelf op. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling.

Resultaat

De mate van een verslapte huid en weefsel verschilt per persoon. Op basis van uw persoonlijke situatie bepaald de arts hoe strak de draden worden aangetrokken. Hierdoor komt er nergens teveel spanning op de huid te staan en behoud u altijd uw natuurlijke uitstraling. De draden zijn niet zichtbaar op de huid. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar maar het uiteindelijke resultaat ziet u pas gemiddeld na twee maanden. Bovendien stimuleert het genezingsproces de aanmaak van nieuwe collageen rondom de hechdraden wat zorgt voor een versteviging van de huid in dat gebied. Kortom, met de PDO-draadliftbehandeling kan een verslapte huid binnen enkele minuten op een subtiele en natuurlijke manier weer rechtgetrokken worden zonder ingrijpende operaties. Het resultaat is een verjongend effect met behoud van uw natuurlijke uitstraling.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

De PDO-draadlift (hechdraden) die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar en volkomen veilig. Binnen de algemene chirurgie in de ziekenhuizen staan deze draden beter bekend als oplosbare hechtingen. De draden worden binnen een half jaar vanzelf afgebroken en opgelost door het lichaam. Er blijven geen resten over. Uiteraard zijn alle producten die wij gebruiken steriel en per stuk verpakt. Bij Oran Aesthetics werken we met de hoogste hygiënische standaards geldend voor de branche onder toezicht van de GGD.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken