Sculptra butt lift

Sculptra butt lift

het niet chirurgische alternatief voor bilvergroting

Sculptra (poly-L-melkzuur) is een bio-stimulerende filler die de groei van collageen in de huid stimuleert en zo bijdraagt aan volumeherstel in het geïnjecteerde gebied. Het gebruik van Sculptra in het gezicht om verloren gelaatsvolume te herstellen is al bekend maar sinds kort wordt het ook gebruikt om het billengebied meer volume en definitie te geven. Sculptra blijkt een uitstekende alternatief te zijn voor de Brazilian butt-lift maar dan zonder ingrijpende operaties. Met Sculptra butt lift kunt u rondheid en volume geven aan billen die er plat of ingedeukt uitzien. Voor zover mogelijk kunnen we de contouren van uw billen als het ware naar wens “shapen”. Omdat er geen vetoverdracht of implantaten bij betrokken zijn, is er voor uw behandeling geen operatie nodig en mag u snel weer alles doen. Dit in tegenstelling tot chirurgische methode die invasief is en u wekenlang uit routine kan halen. Sculptra is ook een goede oplossing om van hipdips en cellulite af te komen. De collageenstimulerende eigenschap zorgt voor een stevige huid.

Prijs

Al vanaf 3100,-

Product

Sculptra

Behandeltijd

30 min

Effect

24 – 36 maanden

Tijdens de behandeling

LET OP! Sculptra dient 3 dagen van tevoren aangemaakt te worden en hiervoor vragen wij een aanbetaling. Dus een behandeling is altijd op afspraak omdat Sculptra speciaal voor u word aangemaakt.

Tijdens het intakegesprek maakt u kennis met de behandelaar en hij of zij licht u alles toe over de behandeling. Dit is ook het moment om al uw vragen te stellen. De arts bestudeerd de vorm van uw billen en brengt uw wensen in kaart. Afhankelijk van het doel (volume, stevigheid, hipdips vullen, cellulite) krijgt u een behandelplan op maat voorgesteld. Op de behandeldag verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Met behulp van een canule wordt Sculptra in de diepere lagen van de huid geïnjecteerd. Uw lichaam zal de komende dagen het steriele water met de Sculptra-deeltjes van nature opnemen. Gedurende de eerste week na de behandeling dient u het behandelde gebied volgens instructies te masseren. De werking van Sculptra is langzaam en geleidelijk. Het is dus belangrijk om geduldig te zijn. De resultaten verschijnen geleidelijk en de vorm van uw billen zal blijven verbeteren. Indien een vervolgbehandeling van toepassing is bespreekt de arts dit met u. Het effect van Sculptra kan 2-3 jaar aanhouden.

Resultaat

Het behandelen van de billen met Sculptra geeft een subtiele lift op een natuurlijke wijze zonder ingrijpende operaties. Sculptra geeft volume op de gewenste plek om zo bijvoorbeeld meer ronding te creëren of hipdips op te vullen. Sculptra vult ook de kuiltjes en plooien op die verband houden met de cellulite. Maar het is belangrijk om niet te vergeten dat de werking van Sculptra een geleidelijk proces is. De werking van Sculptra begint diep in de huid waar het de collageen aanmaakproces weer opgang zet totdat deze weer optimaal is en zo de structuur van de huid diep van binnenuit ondersteunt. De werking van Sculptra is dus een directe toename van volume en huidverbetering op de lange termijn. Uw billen worden in de loop van de tijd steeds voller, steviger en strakker. Het kan 6 maanden duren voordat u het eindresultaat van Sculptra ziet en het effect kan 2-3 jaar aanhouden.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste week niet sporten
  • Behandelde gebied eerste twee weken volgens instructies masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

Sculptra is gemaakt van poly-L-melkzuur, een stof dat in uw lichaam van nature al voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Het is al een geruime tijd op de markt en heeft zijn veiligheid op de lange termijn al bewezen. Een enkele keer kan roodheid, zwelling, blauwe plekken of knobbels voorkomen maar dit trekt meestal van zelf weer weg. De kans op bijwerking is kleiner wanneer u de instructies volgt en gedurende de eerste twee weken het behandelde gebied masseert.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken