Sculptra face

Sculptra face

langdurig rimpels opvullen

Met het ouder worden neemt de natuurlijke collageenproductie van de huid af en kunt u rimpels, verslapte huid en andere tekenen van ouderdom gaan opmerken. Vervelend, maar gelukkig kunnen we door medisch wetenschap het effect van ouderdom steeds beter bestrijden en uitstellen. Sculptra is hier een voorbeeld van. Sculptra is een natuurlijke rimpelvuller die langzaam maar geleidelijk de huid vanuit de diepere lagen voed en zo verloren gezichtsvolume bij de bron herstelt. Omdat Sculptra in de diepere lagen van de huid de collageenproductie weer op gang zet is dit een langzame maar geleidelijke proces. In de eerste 6 maanden ziet u dan ook een geleidelijk herstel van uw huidkwaliteit. Het wordt steviger en voller waardoor rimpels, plooien en wallen minder zichtbaar worden. Het effect kan tot 2 jaar of langer aanhouden.

Prijs

Al vanaf 1100,-

Product

Sculptra

Behandeltijd

20-30 min

Effect

24 – 36 maanden

Tijdens de behandeling

Tijdens het intakegesprek bespreekt de arts met u over uw wensen en legt u uit wat Sculptra is, wat het voor u kan betekenen en welke gebieden op uw gezicht in aanmerking komen voor een behandeling. Besluit u om een behandeling te ondergaan dan verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Met behulp van een canule wordt Sculptra in de diepere lagen van de huid geïnjecteerd. Hier activeert Sculptra de collageen-producerende kracht van de huid langzaam en geleidelijk over een langere periode. Binnen 6 maanden herstelt de huid zich diep van binnenuit. Tekenen van ouderdom vervagen en uw huid gaat er geleidelijk gezonder en frisser uitzien. Na de behandeling krijgt een ice-pack voor verkoeling tegen pijn en zwelling. Omdat Sculptra een paar dagen van te voren speciaal voor u aangemaakt moet worden is een aanbetaling bij reservering van een behandeling verplicht.

Resultaat

Na een Sculptra behandeling ziet u de kwaliteit van uw huid langzaam maar geleidelijk steeds meer verbeteren. Sculptra activeert de collageen-producerende eigenschap van de huid diep van binnenuit en helpt zo verloren collageen weer aan te vullen. In de diepere lagen van de huid ondersteunen collageenstrengen de structuur van uw huid. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam dat cellen en weefsels ondersteunt. Het draagt bij aan de stevigheid en structuur van uw huid. Het herstelproces zorgt ervoor dat rimpels, plooien en groeven in de loop van de maanden steeds minder zichtbaar zijn omdat de natuurlijke volume van de huid herstelt. Het eindresultaat ziet u binnen 6 maanden en het effect kan 2 jaar of langer aanhouden.
Na
Voor

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied eerste twee weken volgens instructie masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg.

Veiligheid

Sculptra is gemaakt van poly-L-melkzuur, een natuurlijke stof dat in uw lichaam van nature al voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Het is al een geruime tijd op de markt en heeft zijn veiligheid om lange termijn al bewezen. Een enkele keer kan roodheid, zwelling, blauwe plekken of knobbels voorkomen maar dit trekt meestal van zelf weer weg. De kans op bijwerking is kleiner wanneer u de instructies volgt en gedurende de eerste twee weken het behandelde gebied masseert.

De beste in ons vak

Waarom een behandeling bij Oran Aesthetics

1
Deskundige artsen
2
A-kwaliteit producten
3
Persoonlijke aandacht voor uw situatie

Wij staan u direct te woord

Tijdens een gratis consult lichten wij u graag alles toe over een behandeling en beantwoorden we al uw vragen. Een afspraak maken kan via de knop hieronder of via

Telefoon & Whatsapp : 06 – 28268247

Instagram: Oran Aesthetics

Email: info@oranaesthetics.nl 

 

Zoals u merkt zijn we momenteel bezig met het onderhoud van de website en verbouwing van onze kliniekruimte. We hopen u spoedig te kunnen ontvangen in onze eigen kliniek maar tot dan worden de behandelingen uitgevoerd in: 

Adres: Arent Janszoon Ernststraat 173,  1083GT Amsterdam

Afspraak makenAfspraak maken