Voor Na

XL hair®

Ontdek de transformatieve kracht van onze XL Hair behandeling

Zeg vaarwel tegen haaruitval en verwelkom gezond, sterk en levendig haar met onze XL hair behandeling. Bij Oran Aesthetics bieden we u een oplossing die ontworpen is om uw haar van binnenuit te transformeren. De XL Haarbehandeling is een wetenschappelijk ontwikkelde aanpak die gebruikmaakt van een unieke combinatie van actieve ingrediënten om uw haar te voeden en te versterken. Het is een effectieve oplossing voor veelvoorkomende haarproblemen zoals dunner wordend haar en haaruitval. Maar het is ook ideaal voor iedereen die simpelweg de gezondheid en uitstraling van hun haar wil verbeteren. In een wereld waar we worden overspoeld met snelle oplossingen en tijdelijke fixes, onderscheidt de XL-hairbehandeling zich als een wetenschappelijk onderbouwde, duurzame aanpak voor haarverzorging. Ongeacht of u worstelt met haaruitval, dunner wordend haar of gewoon op zoek bent naar een manier om uw haar gezond en stralend te houden, onze XL-haar behandeling biedt een innovatieve en effectieve oplossing. Het is meer dan een behandeling; het is een langetermijninvestering in de gezondheid en schoonheid van uw haar.

PRIJS

Al vanaf 150,- per sessie

PRODUCT

XL Hair ®

BEHANDELTIJD

40 tot 60 minuten

EFFECT

Permanent

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Bij Oran Aesthetics komt u eerst op een consult bij een van onze artsen. De arts zal nagaan of u een geschikt kandidaat bent en u informeren over de behandeling. Tijdens de behandeling wordt XL Hair toegediend via oppervlakkige injecties in de hoofdhuid met een mesoinjector of handmatige injecties. Je kunt tijdens de behandeling een lichte druk, tinteling of prikkeling voelen. Als je de behandeling als pijnlijk ervaart, kan de behandelaar ervoor kiezen om een verdovingsvloeistof te gebruiken. Na de behandeling mag je je haar die dag niet meer wassen en ook geen haarproducten gebruiken. De dag erna is dit weer toegestaan. Het kan zijn dat je huid er na de behandeling wat rood uitziet, maar dit is tussen je haar weinig tot niet zichtbaar en trekt na enkele uren weer weg.
De XL Hair behandeling is het meest effectief voor mensen met alopecia androgenetica en alopecia areata, waarbij de haarzakjes nog niet verlittekend zijn. Het is echter niet geschikt voor mensen met een verlittekende vorm van alopecia, of voor mensen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen van de behandeling.
Het proces en de duur van een XL haar behandeling kunnen variëren, afhankelijk van uw specifieke haartype en -conditie. Gemiddeld duurt een standaard XL haarbehandeling sessie tussen de 40 en 60 minuten.
Voor mannen bestaat de behandeling meestal uit 6 sessies, terwijl voor vrouwen 8 sessies nodig zijn. De eerste 4 behandelingen vinden wekelijks plaats, gevolgd door een behandeling om de twee weken. In sommige gevallen kunnen meer behandelingen nodig zijn.
XL Hair behandelingen worden over het algemeen goed verdragen met minimale tot geen bijwerkingen. Echter, net als bij elke cosmetische procedure, kan er een klein risico op tijdelijke roodheid, jeuk of ongemak zijn.
Ja, XL Hair is specifiek ontworpen om de haargroei te bevorderen en haarverlies te verminderen. Het werkt door de hoofdhuid te voeden en te versterken, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en haarverlies wordt tegengegaan. Het is echter belangrijk op te merken dat resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van de onderliggende oorzaak van het haarverlies.
Het is belangrijk om te weten dat deze behandeling geduld vraagt. De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken kunnen er vaak wat witte haartjes zichtbaar zijn, een goed teken. Pas na 6 maanden kan er echt goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei er daadwerkelijk is ontstaan.
Hoewel er geen strikte leeftijdsgrens is, raden we aan om een overleg te plannen zodat we de beste behandelingsopties voor uw specifieke behoeften kunnen bepalen. Het is belangrijk om te onthouden dat haargezondheid en -behandelingen individueel zijn en variëren afhankelijk van leeftijd, gezondheid en levensstijl.
Een XL Hair behandeling begint altijd met het wassen van je haar met ScalpFit shampoo 2-4 uur vooraf de behandeling. Vermijd het gebruik van haarstylingproducten op de dag van behandeling en drink geen alcohol 24 uur vooraf aangezien het de bloedvaten verwijdt, wat kan leiden tot een verhoogd risico op bloedingen tijdens de behandeling. Indien je bloedverdunners neemt bespreek dit altijd tijdens het consult met uw arts.
Ja, PRP en XL Hair behandelingen kunnen worden gecombineerd voor een nog effectievere aanpak van haaruitval. PRP: Platelet Rich Plasma behandeling maakt gebruik van je eigen bloedplaatjes om de haarfollikels te stimuleren, terwijl XL Hair een scala aan voedende ingrediënten levert om de haarfollikels te activeren en te voeden. Samen kunnen deze behandelingen helpen om de haargroei te bevorderen en haaruitval te verminderen.
Ja, de XL Hair behandeling kan zowel voor als na een haartransplantatie worden uitgevoerd. Het ondergaan van de behandeling voor een transplantatie kan helpen om de hoofdhuid en de haarfollikels voor te bereiden op de transplantatie, waardoor de kans op succes wordt vergroot. Na de transplantatie kan de behandeling helpen bij het herstel en de groei van het getransplanteerde haar.
Het is meestal het beste om enkele weken te wachten na een haartransplantatie voordat je een XL Hair behandeling ondergaat. Dit geeft je hoofdhuid de tijd om te genezen van de transplantatieprocedure. Je zorgverlener kan je specifiek advies geven over de timing.
  • Wacht met het wassen van uw haar tot de dag na de behandeling en gebruik geen haarproducten voor de rest van de dag.
  • Masseer de Hair Energizer Spray dagelijks in op de hoofdhuid, of 3 keer per week, 2 keer per dag. Gebruik Revitalix shampoo als onderhoud voor dagelijks gebruik. Op de dag van de behandeling, maak gebruik van ScalpFit Shampoo om de hoofdhuid grondig te reinigen.
  • Vermijd het verven van uw haar tijdens de behandelperiode, omdat dit uw haarfollikels kan beschadigen en de effectiviteit van de XL Haarbehandeling kan verminderen.
  • Volg het behandelplan nauwgezet, inclusief het voltooien van de volledige kuur en het houden aan de intervalperiodes.

Waarom bij Oran Aesthetics?

XL Haarbehandeling nazorg

Voor de uitgebreide nazorg instructies na een XL Hair behandeling verzoeken wij u de laatste vraag van de meest gestelde vragen aandachtig door te nemen.

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics staat veiligheid voorop. De XL Hair behandeling wordt uitgevoerd door gekwalificeerde artsen en is grondig getest op veiligheid en effectiviteit. Het is een oppervlakkige behandeling die minimale ongemakken met zich meebrengt. Desalniettemin, als u allergisch bent voor een van de bestanddelen van de behandeling, of als u lijdt aan bepaalde medische aandoeningen zoals een verlittekende vorm van alopecia, een huidziekte, infectie, of bepaalde chronische aandoeningen, raden we u aan dit met ons te bespreken voorafgaand aan de behandeling.

Resultaten XL Hair

XL Haarbehandeling is ontworpen om zichtbare resultaten te leveren. Na een reeks behandelingen zullen de meeste mensen een stop in haaruitval en een toename van nieuwe haargroei opmerken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de resultaten variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de ernst van het haarverlies bij aanvang en de algemene gezondheid van het individu. Een studie toonde aan dat na 12 weken behandeling, 61% van de vrouwen en 41% van de mannen een stop in haaruitval ervoeren. Na 24 weken zagen zowel vrouwen als mannen een significante toename van nieuwe haargroei – 73% bij vrouwen en 63% bij mannen. Het is een proces dat geduld vraagt, maar de resultaten zijn het wachten waard.
Voor Na
Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!