Hyalase voor en na

Hyalase

Bij Oran Aesthetics begrijpen we dat elke stap in uw esthetische reis aandacht en expertise vereist. Een van de behandelingen die we bieden, is de Hyalase-behandeling – een effectieve methode om niet alleen de resultaten van eerdere hyaluronzuurfiller-behandelingen te corrigeren, maar ook om overbodige fillers veilig op te lossen en te verwijderen. Fillers zijn een populaire oplossing in de esthetische geneeskunde om volume te herstellen en fijne lijntjes en rimpels te verzachten. Echter, de resultaten zijn soms niet naar wens. In zulke gevallen biedt Hyalase een veilige en effectieve manier om de aanwezige fillers te verminderen of volledig te verwijderen, en zo de oorspronkelijke ongewenste effecten te corrigeren. Ons team van professionals zet zich in om u een zorgzame en hoogwaardige service te bieden, vanaf het eerste consult tot en met de nazorg. Onze focus ligt niet alleen op de uitvoering van de behandeling, maar ook op het verstrekken van gedetailleerde informatie en begeleiding. Met deze inleiding hopen we u een helder beeld te geven van wat een Hyalase-behandeling bij Oran Aesthetics in Amsterdam inhoudt, hoe we de veiligheid waarborgen, wat u kunt verwachten qua resultaten, en hoe de nazorg geregeld is.

PRIJS

Al vanaf 150,-

PRODUCT

Hyaluronidase

BEHANDELTIJD

15 tot 30 minuten

EFFECT

Permanent

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Een Hyalase-behandeling is een procedure waarbij het enzym hyaluronidase wordt gebruikt om hyaluronzuurfillers af te breken. Het wordt gebruikt om de effecten van een eerdere fillerbehandeling op te lossen, te verminderen of te corrigeren.
Tijdens een Hyalase-behandeling wordt een Hyalase-oplossing direct in het gebied geïnjecteerd waar de oorspronkelijke filler werd geplaatst. Het enzym in de oplossing breekt het hyaluronzuur af, zodat het lichaam het op een natuurlijke manier kan afvoeren.
Een geschikte kandidaat voor een Hyalase-behandeling is iemand die ontevreden is met de resultaten van een eerdere hyaluronzuur filler behandeling, of iemand die complicaties heeft ervaren na een dergelijke behandeling.
Een typische Hyalase-behandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten.
De initiële resultaten van een Hyalase-behandeling zijn meestal binnen 24 tot 48 uur zichtbaar. Echter, het lichaam kan tot een week doorgaan met het afbreken van hyaluronzuur. Het uiteindelijk resultaat is na 1-2 weken zichtbaar.
Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de hoeveelheid filler die moet worden opgelost en hoe uw lichaam op de behandeling reageert. Sommige mensen hebben voldoende aan één sessie, terwijl anderen mogelijk meerdere behandelingen nodig hebben. Dit wordt beoordeeld tijdens uw consult en bij elke opvolgende controle na de behandeling.
De tijd die u moet wachten voordat u een herhaalbehandeling met Hyalase kunt doen, hangt af van uw specifieke situatie en hoe uw lichaam op de eerste behandeling heeft gereageerd. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal twee weken te wachten. Uw arts kan u echter een betere schatting geven op basis van uw persoonlijke reactie op de behandeling.
De ervaring van pijn tijdens een Hyalase-behandeling kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van hun individuele pijngrens en het specifieke behandelgebied. Sommige delen van het gezicht kunnen gevoeliger zijn dan andere. Hoewel de meeste patiënten het ongemak als minimaal beschrijven, kan er indien nodig een plaatselijke verdoving toegepast om het comfort van de patiënt te verzekeren.
Bij een Hyalase-behandeling kunnen tijdelijke bijwerkingen zoals roodheid, zwelling en licht ongemak optreden. Hoewel zeer zeldzaam, kan overbehandeling potentieel het natuurlijke hyaluronzuur in de huid afbreken, wat kan resulteren in subtiele veranderingen in de huidtextuur.
Het wordt over het algemeen aanbevolen om minimaal twee weken te wachten na een Hyalase-behandeling voordat u overweegt om opnieuw fillers te laten zetten. Dit geeft uw huid voldoende tijd om te herstellen en zorgt ervoor dat eventuele resterende hyaluronzuurfillers volledig zijn opgelost.
Hyalase is een merknaam voor hyaluronidase, een enzym dat effectief hyaluronzuur in fillers afbreekt. Het is bijzonder effectief en wordt door artsen als veilig beschouwd voor het corrigeren of oplossen van eerdere fillerbehandelingen.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg Hyalase

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics is de veiligheid van onze patiënten onze hoogste prioriteit. Onze specialisten zijn uitgebreid getraind in het veilig en effectief toepassen van Hyalase-behandelingen, een enzym dat al decennia lang veilig wordt gebruikt in de medische wereld. Hyalase is specifiek ontworpen om hyaluronzuur af te breken en heeft een bewezen veiligheidsprofiel. We houden ons strikt aan medische protocollen en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om het risico op complicaties te minimaliseren. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de behandeling voldoet aan uw specifieke behoeften en esthetische doelen, en om een veilige, comfortabele ervaring te garanderen voor iedereen die onze kliniek in Amsterdam bezoekt.

Hyalase resultaten

Bij Oran Aesthetics worden de initiële effecten van de Hyalase-behandeling meestal binnen 24 tot 48 uur zichtbaar. Dit komt doordat de behandeling het hyaluronzuur in de filler afbreekt, waardoor uw lichaam het op een natuurlijke manier kan verwijderen. Echter, het uiteindelijke resultaat wordt meestal bereikt binnen 1 tot 2 weken na de behandeling, wanneer het lichaam volledig het resterende hyaluronzuur heeft verwerkt. Bij Oran Aesthetics streven we ernaar om optimale resultaten te bereiken die harmonieus aansluiten op uw natuurlijke gelaatstrekken en uw algemene esthetische doelen ondersteunen. We zijn er trots op dat we op maat gemaakte behandelingen kunnen aanbieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk individu.
Hyalase resultaat