Seffihair behandeling voor en na resultaat

SEFFIHAIR® | Regeneratieve haargroei

Haarherstel met uw eigen vet en stamcellen al na één behandeling.

Ontdek de toekomst van haargroei en hoofdhuidverjonging met onze SEFFIHAIR behandeling, een regeneratieve therapie die gebruik maakt van uw eigen vetweefsel. Deze behandeling biedt een natuurlijk alternatief voor conventionele haarverlies oplossingen en benut de kracht van autologe vettransplantatie om niet alleen de haargroei te stimuleren, maar ook de gezondheid en kwaliteit van uw hoofdhuid te verbeteren. SEFFIHAIR is ideaal voor iedereen die zoekt naar een effectieve, natuurlijke methode om haaruitval tegen te gaan zonder de noodzaak van synthetische behandelingen. Bij Oran Aesthetics combineren we diepgaande medische expertise met de nieuwste technologieën om een behandeling te bieden die volledig afgestemd is op uw unieke behoeften. SEFFIHAIR richt zich op meer dan alleen het verbeteren van haardichtheid; het revitaliseert ook de hele hoofdhuid. Door gebruik te maken van uw eigen vetweefsel, minimaliseren we mogelijke allergische reacties en bieden we duurzame resultaten die de natuurlijke gezondheid en schoonheid van uw haar naar voren brengen.

PRIJS

Al vanaf 1450,- per sessie

PRODUCT

SEFFIHAIR®

BEHANDELTIJD

90 tot 120 minuten

EFFECT

12 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
De SEFFIHAIR behandeling bij Oran Aesthetics in Amsterdam begint met een zorgvuldige voorbereiding, inclusief een gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier. Net als bij SEFFILLER, wordt het donorgebied waar het vet geoogst wordt (vaak buik, heupen of dijen) lokaal verdoofd voor comfort. Dit vet, rijk aan stamcellen, wordt geoogst en vervolgens gecentrifugeerd om de stamcellen te isoleren die essentieel zijn voor het stimuleren van haargroei en hoofdhuidgezondheid. Na de voorbereiding worden de stamcellen samen met de gezuiverde vetcomponenten strategisch in de hoofdhuid geïnjecteerd, gericht op gebieden met dunner wordend haar of haaruitval. De injectietechniek en het volume zijn nauwkeurig afgestemd op uw specifieke conditie van haarverlies, om optimale haargroei en hoofdhuidverjonging te bevorderen. Wat maakt SEFFIHAIR uniek met betrekking tot stamcellen? SEFFIHAIR benut de regeneratieve capaciteiten van stamcellen uit uw eigen vetweefsel om de haarfollikels te revitaliseren en nieuwe haargroei te stimuleren. Deze stamcellen ondersteunen de reparatie en vernieuwing van de hoofdhuid op cellulair niveau, wat traditionele haarverliesbehandelingen niet bieden.
SEFFIHAIR is ideaal voor personen die natuurlijke oplossingen zoeken voor haarverdunning of haaruitval. Het is bijzonder effectief voor diegenen die de gezondheid van hun haar en hoofdhuid willen verbeteren, vooral diegenen die te maken hebben met de eerste tekenen van haarverlies of die al aanzienlijke dunner wordend haar ervaren.
Ja, SEFFIHAIR is veilig, omdat het gebruikmaakt van autoloog weefsel (uw eigen vet en stamcellen), waardoor het risico op allergische reacties of afstotingsverschijnselen minimaal is. Onze kliniek hanteert strikte protocollen om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen.
De voornaamste voordelen van SEFFIHAIR omvatten het stimuleren van nieuwe haargroei, het verbeteren van de hoofdhuidgezondheid, het versterken van bestaande haarfollikels, en het verminderen van haaruitval. Deze behandeling biedt een duurzame verbetering van de haardichtheid en textuur.
Een SEFFIHAIR sessie duurt gewoonlijk tussen de 90 en 120 minuten, afhankelijk van het behandelingsgebied en de mate van haaruitval.
Net als bij SEFFILLER is de downtime na een SEFFIHAIR behandeling meestal kort. Patiënten kunnen vaak binnen 24 tot 48 uur terugkeren naar hun normale activiteiten. Er kan wat tijdelijke zwelling of gevoeligheid optreden op de injectieplaatsen, maar deze symptomen verdwijnen snel.
De resultaten van SEFFIHAIR ontwikkelen zich geleidelijk, aangezien de behandelde haarfollikels tijd nodig hebben om te reageren op de stamceltherapie. Verbeteringen in haargroei en hoofdhuidgezondheid kunnen binnen enkele maanden zichtbaar worden.
De resultaten van SEFFIHAIR zijn ook langdurig, maar vergelijkbaar met SEFFILLER, is periodieke onderhoudsbehandeling aan te raden om de voordelen te maximaliseren. Na de initiële behandelingsreeks melden veel patiënten een aanhoudende verbetering in haardichtheid en hoofdhuidgezondheid. De precieze duur van de resultaten kan variëren, maar patiënten kunnen verbeteringen verwachten die meerdere maanden tot zelfs jaren aanhouden, afhankelijk van individuele factoren zoals de ernst van het haarverlies en algemene gezondheid. Vervolgbehandelingen elke 6 tot 12 maanden kunnen helpen om de optimale haargroei en hoofdhuidconditie te behouden .
Afhankelijk van de ernst van het haarverlies en de gewenste resultaten, kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. De meeste cliënten zien significante verbeteringen na twee tot drie sessies.
In tegenstelling tot medicijnen en topische oplossingen die tijdelijke verlichting kunnen bieden, biedt SEFFIHAIR een duurzame verbetering door het gebruik van de natuurlijke helende en regeneratieve eigenschappen van uw eigen stamcellen.
Ja, SEFFIHAIR kan uitstekend gecombineerd worden met andere behandelingen die haargroei stimuleren, zoals Platelet-Rich Plasma (PRP), XL Hair, Minoxidil, en Finasteride. De combinatie van SEFFIHAIR met deze behandelingen kan synergetische effecten hebben, waarbij elk middel op een andere manier bijdraagt aan de verbetering van haargroei en hoofdhuidgezondheid. PRP werkt door groeifactoren in uw bloedplaatjes te gebruiken om de haargroei te stimuleren en is bijzonder effectief in combinatie met SEFFIHAIR, waarbij de laatste extra structurele en celondersteuning biedt. XL Hair is een mesotherapiebehandeling die de hoofdhuid voedt en hydrateert, wat complementair is aan de regeneratieve effecten van SEFFIHAIR. Minoxidil is een actueel toegepast medicijn dat de haargroei bevordert en kan helpen bij het versterken van de haarfollikels naast de biologische verbeteringen die SEFFIHAIR biedt. Finasteride, vooral gebruikt door mannen, werkt door de hormonen te reguleren die bijdragen aan haaruitval. Door deze behandelingen te combineren, kunnen patiënten een holistische benadering van haarverlies hanteren, waardoor de algehele effectiviteit en duurzaamheid van de behandelingen wordt verhoogd. Het is belangrijk om een persoonlijk behandelplan op te stellen in overleg met onze specialisten bij Oran Aesthetics, die uw specifieke behoeften en verwachtingen zullen evalueren en de beste combinatie van behandelingen zullen aanbevelen om optimale resultaten te bereiken.
Oran Aesthetics staat bekend om zijn toonaangevende expertise in regeneratieve therapieën. Onze aanpak is holistisch en gepersonaliseerd, gericht op het leveren van langdurige, natuurlijke resultaten die uw algehele welzijn verbeteren.

Waarom bij Oran Aesthetics?

SEFFIHAIR nazorg

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

Bij Oran Aesthetics in Amsterdam is uw veiligheid onze hoogste prioriteit bij elke SEFFIHAIR behandeling. SEFFIHAIR maakt gebruik van uw eigen vetweefsel en stamcellen, wat het risico op allergische reacties of afstotingsverschijnselen aanzienlijk vermindert. Onze methoden zijn strikt in overeenstemming met de strenge Europese regelgeving voor medische apparatuur. Elke fase van de SEFFIHAIR procedure, van het oogsten van vet tot de uiteindelijke injectie, ondergaat grondige tests op effectiviteit en veiligheid voordat deze wordt goedgekeurd voor klinisch gebruik. Alle behandelingen worden uitgevoerd door vakkundige artsen die geregistreerd zijn bij het BIG-register, wat bevestigt dat zij de benodigde kwalificaties bezitten en grondige kennis hebben van geavanceerde regeneratieve technieken. Wij houden ons aan de hoogste medische standaarden en passen elke behandeling aan de individuele behoeften van onze cliënten aan. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen effectieve, maar ook uiterst veilige resultaten kunt verwachten. Bij Oran Aesthetics zetten we ons in voor uw gezondheid en welzijn, en we streven ernaar om elk bezoek zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

SEFFIHAIR voor en na resultaten

Cliënten bij Oran Aesthetics ervaren al na één SEFFIHAIR behandeling aanzienlijke verbeteringen in haardichtheid en hoofdhuidgezondheid. Direct na de behandeling merkt men een verbetering van de hoofdhuidconditie, terwijl de volledige regeneratieve effecten, gestimuleerd door de natuurlijke celvernieuwing en verbeterde voeding van de haarfollikels, geleidelijk over de komende maanden zichtbaar worden. Deze verbeteringen zijn mogelijk door de stamcellen uit het geïnjecteerde vetweefsel, die cruciaal zijn voor het revitaliseren en herstellen van de haarfollikels. Wetenschappelijke studies ondersteunen de effectiviteit van deze mesenchymale stamcellen in het bevorderen van haargroei en het verbeteren van de hoofdhuidgezondheid. Patiënten rapporteren niet alleen een verhoogde haardichtheid, maar ervaren ook verbeteringen in de textuur en sterkte van hun haar, wat SEFFIHAIR een uitstekende optie maakt voor natuurlijke haarverjonging en -herstel. Ontdek de potentie van uw eigen lichaam om haargroei te stimuleren zonder ingrijpende chirurgie. Bij Oran Aesthetics bieden we gepersonaliseerde behandelingen, aangepast aan uw specifieke