Afhangende mondhoeken

géén afhangende mondhoeken meer

U kent vast wel iemand die permanent een sombere, boze of een verdrietige blik heeft. Het komt zelden voor dat een persoon zich altijd zo voelt. De oorzaak kan eerder liggen bij afhangende mondhoeken die u onbedoeld een ongewenste uitstraling kan geven. Bij afhangende mondhoeken of de diepere verticale rimpels ook wel marionetlijnen genoemd zijn de spiertjes die de mondhoeken naar beneden trekken te actief. Hierdoor kunt u visueel gezien ouder, somber of zelfs chagrijnig lijken. Deze ongemakkelijke blik kan snel en goed verholpen worden met Botox of marionetlijnen met Fillers.

Voor Na

PRIJS

AL VANAF 120,-

PRODUCT

botuline toxine

BEHANDELTIJD

15 MIN

EFFECT

3-5 MAANDEN

Hoe ziet een Afhangende mondhoeken behandeling eruit?

Een afhangende mondhoekenbehandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts vertelt u alles over de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes die de mondhoeken naar beneden trekken zodat deze zich ontspannen en wat minder hard kunnen samenspannen. Koelen is niet nodig.

Nazorg Botox Algemeen

  • Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • 4 uur na Botox niet gaan liggen of slapen
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek aan sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een botoxbehandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product. 

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Zodra de spiertjes die de mondhoeken naar beneden trekken zich gaan ontspannen door de Botox zult u merken dat uw mondhoeken op een natuurlijk wijze weer rechtgetrokken worden. Het resultaat is een rechte mond die niet meer een sombere blik reflecteert. U zult jonger, frisser en vrolijker uitzien. Bekijk de voor- en na foto’s om een idee te krijgen van het te verwachten resultaat.

Incorrect access token specified.