Anti-transpiratie

Weg met overmatig zweten

Zweten is een natuurlijke eigenschap van het lichaam. Door verdamping kan ons lichaam afkoelen en zo het lichaamstempratuur constant op peil houden rond de 37 graden. Wanneer de zweetklieren te actief zijn en hierdoor overmatig zweet produceren zo dat het belemmerend werkt voor het dagelijkse functioneren is er sprake van Hyperhidrosis. Het gevoel dat u constant nat bent onder de oksels en een luchtje om u heen heeft hangen is een zichtbare aandoening  die zeer storend kan zijn bij sociale contacten. De precieze oorzaak van overmatig zweten is niet bekend maar naast erfelijkheid kan overgewicht, uw eetpatroon, stress of een onderliggende aandoening een rol spelen. Overmatig zweten onder de oksels kan goed behandeld worden met Botuline Toxine (botox). 

PRIJS

AL VANAF 450,-

PRODUCT

Botox

BEHANDELTIJD

15 - 30 MIN

EFFECT

3-5 MAANDEN

Hoe ziet een Anti-transpiratie behandeling eruit?

Een botoxbehandeling tegen overmatig zweten valt ook onder een lunch-time treatment. Snel, effectief en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u meerdere prikjes in het gebied onder de oksels. Deze prikjes blokkeren de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor merkt u al na twee weken dat u geen zweet meer produceert onder de oksels. Koelen is niet nodig.

Nazorg Botox Algemeen

  • Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • 4 uur na Botox niet gaan liggen of slapen
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek aan sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een botoxbehandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product. 

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Twee weken na de behandeling zult u merken dat u geen zweet meer produceert onder de oksels. Omdat u géén of aanzienlijk minder zweet zal produceren heeft u geen last meer van rare luchtjes of natte zweetplekken onder de oksels. Het effect van deze behandeling is zeer goed maar zoals bij alle botoxbehandelingen is de werking ervan tijdelijk. Dus helaas zal ook deze behandeling na de uitwerkperiode van 3 tot 5 maanden weer herhaald moeten worden