Anti-transpiratie

Weg met overmatig zweten!

Het natuurlijke afkoelproces van ons lichaam, zweten, helpt onze lichaamstemperatuur stabiel te houden rond de 37 graden. Echter, wanneer zweetklieren overactief worden en buitensporig zweet veroorzaken, kan dit leiden tot Hyperhidrosis, een belemmerende aandoening voor dagelijkse activiteiten.

Ongemakkelijk vocht onder de oksels en onaangename geuren kunnen sociale interacties verstoren. Hoewel de exacte oorzaak van overmatig zweten onbekend blijft, kunnen factoren als erfelijkheid, overgewicht, voedingsgewoonten, stress en onderliggende aandoeningen een rol spelen.

Een effectieve behandeling voor overmatig okselzweten is Botuline Toxine (botox).

PRIJS

Al vanaf 450,-

PRODUCT

Botox

BEHANDELTIJD

15 - 30 minuten

EFFECT

3 tot 5 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!

Een botoxbehandeling tegen overmatig zweten valt ook onder een lunch-time treatment. Snel, effectief en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Nadat u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u meerdere prikjes in het gebied onder de oksels. Deze prikjes blokkeren de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor merkt u al na twee weken dat u geen zweet meer produceert onder de oksels. Koelen is niet nodig.

Botox werkt door de communicatie tussen de zenuwen en de zweetklieren te blokkeren. Door het blokkeren van deze communicatie, worden de zweetklieren minder actief en produceren ze minder zweet.

Anti-transpiratie behandeling met botox kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals de oksels, handen, voeten en gezicht (voorhoofd).
Een anti-transpiratie behandeling met botox duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van het behandelgebied.
Binnen enkele dagen treedt het effect van de behandeling in, echter is het optimale resultaat van de behandeling na twee weken zichtbaar.
De resultaten van anti-transpiratie behandeling met botox kunnen tot wel 6 maanden aanhouden, afhankelijk van het behandelgebied en de individuele reactie op de behandeling. Aantal factoren kunnen de duur van de behandeling beïnvloeden waaronder sauna bezoeken, sporten en je metabolisme.
U mag na een anti-transpiratie behandeling uw dagelijkse bezigheden direct hervatten. U kunt gerust douchen, echter wordt het aanbevolen om de eerste 24 uur na de behandeling niet met te heet water te douchen.

Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om geen deodorant of anti- transpiratie middelen te gebruiken 24 voor en 24 na de behandeling.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer blauwe plekken, zwelling, roodheid, jeuk, tijdelijke veranderingen in gevoeligheid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele dagen na de behandeling.
Ja, anti-transpiratie behandeling met botox is over het algemeen veilig. Het is echter belangrijk om de behandeling te laten uitvoeren door een gekwalificeerde en ervaren arts om mogelijke complicaties te vermijden.
Mensen die last hebben van overmatig zweten en andere behandelingen hebben geprobeerd die niet hebben gewerkt, kunnen in aanmerking komen voor anti-transpiratie behandeling met botox.

De behandeling zelf kan wat ongemak veroorzaken, maar de meeste mensen beschrijven het als een licht ongemak of prikkelend gevoel. De arts kan een verdovende crème toepassen om de pijn te verminderen.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg anti-transpiratie behandeling

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een botoxbehandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.