Gummy Smile / Tandvleeslach

een mooie glimlach zonder zichtbare tandvlees

U heeft last van tandvleeslach, ook wel de gummy smile genoemd, wanneer niet alleen de tanden maar ook uw tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen. Het tandvlees bij de boventanden wordt te ver ontbloot tijdens het lachen. Een oorzaak hiervan is dat het spiertjes die de bovenlip omhoogtrekken te actief zijn. Dit is vervelend en wordt in het algemeen als niet aantrekkelijk ervaren. Vroeger was de oplossing een ingrijpende operatie aan de bovenkaak maar tegenwoordig kan het gelukkig al met twee kleine prikjes Botuline Toxine verholpen worden.

Voor Na

PRIJS

AL VANAF 60,-

PRODUCT

botox

BEHANDELTIJD

10 - 15 MIN

EFFECT

3-5 MAANDEN

Hoe ziet een tandvleeslach behandeling eruit?

Een tandvleeslach-behandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. Besluit u een behandeling te ondergaan dan vertelt de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes die de bovenlip omhoog trekken. Koelen is niet nodig

Nazorg Botox Algemeen

  • Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • 4 uur na Botox niet gaan liggen of slapen
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek aan sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een botoxbehandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product. 

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Een juist uitgevoerde tandvleeslach-behandeling verminderd de zichtbaarheid van het tandvlees tijdens het lachen aanzienlijk. Hierdoor oogt u rustiger en komt uw natuurlijke uitstraling beter tot zijn recht. Geen hand voor de mond of even wegkijken maar gewoon natuurlijk weer kunnen lachen zonder zich te schamen is het resultaat van een gummysmile behandeling.