Kinlijntjes en puntjes

een egale en gladde kin

Oneffenheden in de vorm van putjes, deukjes en lijntjes op de kin zijn ongewenste vervormingen die u ouder en minder gezond doen lijken. De oorzaak ligt vooral bij te actieve spiertjes in het kingebied. Door de spanning van de spiertjes ontstaan er vervormingen die op putjes en deukjes lijken. Gelukkig zijn deze putjes en lijntjes tegenwoordig goed te behandelen met Botox. Een aantal kleine prikjes Botuline Toxine (Botox) kan al voor een gladde en egale kin zorgen. Heeft u wat diepere vervormingen door volume verlies van de huid? Dan kan een behandeling met Fillers een betere optie zijn. Tijdens het intakegesprek kan de arts u hierover meer vertellen. 

PRIJS

AL VANAF 85,-

PRODUCT

Botox of fillers

BEHANDELTIJD

10 - 15 MIN

EFFECT

3-5 MAANDEN

Hoe ziet een Kinlijntjes en putjes behandeling eruit?

Een botoxbehandeling tegen de kinlijntjes en puntjes is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts vertelt u vooraf alles over het verloop van de behandeling en wat u kan verwachten. Om een natuurlijk egale en gladde kin te krijgen injecteert de arts de juiste hoeveelheid werkzame stof in de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor de putjes en kuiltjes. De bedoeling is om een fraaie en egale kin te creëren zonder de natuurlijke balans en werking van uw kinspiertjes te verstoren. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in spiertjes die voor overspanning zorgen. Koelen is niet nodig. 

Nazorg Botox Algemeen

  • Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • 4 uur na Botox niet gaan liggen of slapen
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek aan sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product. 

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Zodra de overactieve spiertjes zich gaan ontspannen door de werking van Botuline Toxine zult u merken dat deukjes, kuiltjes en lijntjes langzaam zal gaan verdwijnen. Het resultaat is een egale en gladde kin wat hoort bij een gezonde huid. U zult jonger, frisser en gezonder uitzien. Bekijk de voor en na foto’s voor het te verwachten resultaat.

Incorrect access token specified.