Voor Na

Voorhoofdrimpels

Een frisse uitstraling zonder voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels zijn horizontale lijnen op het voorhoofd die vooral zichtbaar zijn wanneer de wenkbrauwen worden opgetrokken. Hoewel erfelijkheid en ouderdom natuurlijke oorzaken zijn waar u weinig controle over heeft, kunnen ongezonde levensstijlfactoren zoals roken, stress en een slecht dieet bijdragen aan rimpelvorming.

Blootstelling aan zonlicht zonder bescherming is ook een belangrijke oorzaak. Voorhoofdrimpels zijn een duidelijk teken van veroudering en kunnen een vermoeide uitstraling veroorzaken, vooral omdat het een groot oppervlak van het gezicht beslaat en centraal gelegen is. Hierdoor kunt u er visueel ouder en vermoeider uitzien dan u bent.

Gelukkig biedt een behandeling van voorhoofdrimpels met Botuline Toxine bij Oran Aesthetics een oplossing voor dit probleem, zodat u niet dagelijks geconfronteerd hoeft te worden met dit ongewenste uiterlijk.

PRIJS

Al vanaf 130,-

PRODUCT

Botuline Toxine

BEHANDELTIJD

15 minuten

EFFECT

3 tot 5 maanden

Betty
Betty
16 April 2023
Wat een fijne en professionele kliniek. Er wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Zeer kundige behandeling. Echt een aanrader!
D M
D M
16 April 2023
Top of the top in esthetic advise! Dr Ehsan is very professional, super friendly and really a great doctor for all your esthetic needs. I really value his advise and professionalism. I can’t recommend enough Oran aesthetic!
Cecilia Camilloni
Cecilia Camilloni
15 April 2023
Absolutely happy with the results.
韩萌
韩萌
14 April 2023
I had btx in Oran Amsterdam for couples of year and very happy with the treatment. Well recommend!
N
N
14 April 2023
Was top! Mooie lipfillers. Ehsan was heel behulpzaam
Zina Zina
Zina Zina
21 Maart 2023
De beste plek ter wereld, netheid, service, technologie
Manuela Overhorst
Manuela Overhorst
20 Maart 2023
Mijn eerste keer btx bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
A D
A D
19 Maart 2023
Prachtige resultaten bij Oran aesthetics. Ik laat hier altijd mijn btx behandelingen doen en ben erg blij met het resultaat. Ik blijf terug komen ! Bedankt voor alle mooie resultaten !
samim shari
samim shari
15 Maart 2023
Ben zeer tevreden met de btx behandeling door Dr. Ehsan!
Een voorhoofdrimpelbehandeling met botox is een cosmetische ingreep waarbij kleine hoeveelheden botox worden geïnjecteerd in de spieren van het voorhoofd. Dit ontspant de spieren en vermindert of verwijdert de rimpels, waardoor het voorhoofd er gladder en jonger uitziet. Het is een snelle en pijnloze behandeling die vaak gecombineerd wordt met een fronsrimpelbehandeling voor een natuurlijk resultaat. U kunt vrijwel direct na de behandeling weer uw normale activiteiten hervatten.

Een voorhoofdrimpelbehandeling is een snelle en pijnloze lunchtime treatment, waarna u direct weer aan de slag kunt. De arts zal u tijdens het consult informeren over het verloop van de behandeling en wat u kunt verwachten. Om een natuurlijk mooi resultaat te bereiken, wordt een voorhoofdbehandeling meestal gecombineerd met een fronsbehandeling, om de natuurlijke verhouding tussen de spieren in uw gezicht te behouden. Tijdens het consult kan de arts dit nader toelichten en eventueel voorbeelden laten zien. Na het maken van een aantal voorfoto’s en het invullen van de gezondheidsverklaring en het toestemmingsformulier kan de behandeling direct beginnen. Het behandelgebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd, waarna u een aantal prikjes in de spieren van uw voorhoofd krijgt, afhankelijk van uw specifieke situatie. Koeling na de behandeling is meestal niet nodig.

Een voorhoofdrimpel behandeling met botox duurt ongeveer 15 á 20 minuten.

Een voorhoofdrimpelbehandeling is over het algemeen niet pijnlijk, de meeste mensen ervaren slechts een klein prikje tijdens de behandeling.

Na een voorhoofdrimpel behandeling met botox ziet u meestal binnen enkele dagen tot een week resultaat. De spieren in het behandelde gebied ontspannen geleidelijk en de rimpels zullen verminderen of verdwijnen. Het definitieve resultaat kan tot twee weken na de behandeling zichtbaar zijn.

Het resultaat van een voorhoofdrimpel behandeling met botox houdt gemiddeld 3-5 maanden aan, waarna de behandeling herhaald kan worden voor een langdurig effect.

In de meeste gevallen hoef je je niet specifiek voor te bereiden op een voorhoofdrimpel behandeling met botox. Het is wel belangrijk om de arts te informeren over eventuele medicatie die je gebruikt en eventuele gezondheidsproblemen.

Na de behandeling wordt geadviseerd om 4 uur niet te gaan liggen of slapen, de eerste twee dagen niet te sporten en het behandelde gebied niet te masseren. De eerste week na behandeling wordt aangeraden om geen bezoek te brengen aan een sauna of zonnebank. Tot slot worden gezichtsbehandeling zoals chemische peeling en laseren de eerste twee weken afgeraden.

Botulinetoxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Het is dus veilig om te gebruiken, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een erkende arts (met BIG-registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

Zoals bij elke medische behandeling kunnen er bijwerkingen optreden, maar deze zijn meestal mild en van korte duur. De meest voorkomende bijwerkingen zijn lichte roodheid, zwelling en blauwe plekken op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kan er een tijdelijke ptosis (hangend ooglid) optreden. Door een ervaren en goed opgeleide arts te kiezen, worden de risico’s geminimaliseerd.

Botox is een geschikte behandeling voor mensen die zich storen aan hun voorhoofdrimpels en op zoek zijn naar een snelle en effectieve oplossing. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, spierziekten heeft of bepaalde medicijnen gebruikt, is het raadzaam om eerst uw arts te raadplegen voordat u een behandeling ondergaat.

Waarom bij Oran Aesthetics?

Nazorg voorhoofdrimpel behandeling

Let op: Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult!

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een botoxbehandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product.

Voorhoofdrimpels resultaten

Een effectieve behandeling van voorhoofdrimpels kan resulteren in het verdwijnen van deze rimpels. Na slechts twee dagen zullen de spieren op natuurlijke wijze ontspannen en zal de huid op uw voorhoofd zich gladstrijken. Dit zal een jeugdige en uitgeruste uitstraling geven, zonder de vermoeide of verouderde indruk. U zult er jonger, frisser en gezonder uitzien. Terwijl sommige bekende figuren op tv er strakgetrokken en onnatuurlijk uitzien na een behandeling, streven wij bij Oran Aesthetics naar een natuurlijke, gezonde uitstraling.

Voor Na