Wenkbrauwlift

een opgewekte uitstraling

Bij een wenkbrauwliftbehandeling worden er twee kleine prikjes in de spiertjes geplaatst die de wenkbrauwen omlaag trekken. Hierdoor ontspannen de spieren zich en krijgt u een subtiele lift aan de buitenzijde van de wenkbrauwen (1-2 mm). Het effect is een uitgeruste en frisse uitstraling. Bij afhangende of lage wenkbrauwen lijken de ogen dieper in hun kassen te liggen en straalt u meer vermoeidheid uit. Hierdoor lijkt het visueel gezien alsof u een sombere indruk achterlaat. Gelukkig kan u al binnen 10 minuten met een pijnloze wenkbrauwliftbehandeling bij Oran Aesthetics  opgewekter en jonger uitzien. Wilt u liever ook een lichte lift aan de binnenzijde van de wenkbrauwen? Dan is de fronsspierbehandeling een goede aanvulling hierop. 

Voor Na

PRIJS

AL VANAF 120,-

PRODUCT

Botox

BEHANDELTIJD

10 - 15 MIN

EFFECT

3-5 MAANDEN

Hoe ziet een wenkbrauwlift behandeling eruit?

Een wenkbrauwliftbehandeling is een echte lunch-time treatment. Snel, pijnloos en u kunt erna eigenlijk direct weer aan de slag. De arts vertelt u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Om een natuurlijk mooie resultaat te krijgen beoordeeld de arts aan de hand van uw gezichtskenmerken of een wenkbrauwlift alleen voldoende is of een combinatie met fronsbehandeling een betere optie is. Belangrijk is om het gewensite resultaat te bereiken zonder de natuurlijke balans van uw gezichtstrekken te verstoren. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Afhankelijk van de situatie krijgt u een aantal prikjes in de spiertjes die de wenkbrauwen omlaag trekken. Koelen is niet nodig

Nazorg Botox Algemeen

  • Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen meld dit dan bij de arts tijdens het consult
  • 4 uur na Botox niet gaan liggen of slapen
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek aan sauna of zonnebank eerste week

Veiligheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van een Botox behandeling. Botuline Toxine valt onder de geneesmiddelenwet en is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. Zoals bij alle geneesmiddelen dient u zich wel te laten behandelen bij een erkende arts (big registratie) die gespecialiseerd is in het vakgebied en kennis heeft over het product. 

Waarom bij Oran Aesthetics?

Resultaat

Een juist uitgevoerde wenkbrauwliftbehandeling zorgt ervoor dat u wenkbrauwen een subtiele lift krijgen. Hierdoor oogt u uitgeruster en gezonder. Geen teken van een vermoeide of een sombere blik door laaghangede wenkbrauwen maar een jeugdige en opgewekte uitstraling is het resultaat. Zonder dat uw vrienden en collega’s het door hebben zullen ze u vertellen dat u energiek, uitgerust en fitter uitziet. Bovendien zijn Hollywood taferelen niet een reflectie van ons werk. Bij Oran Aesthetics gaan we meer voor een natuurlijk uitstraling zonder de balans van uw natuurlijke gelaatstrekken te verstoren.