Fronsrimpels en botox; 10 feiten

Fronsrimpels botox behandelingen zijn al jarenlang erg populair. En niet zonder reden. Een fronsrimpel vinden veel mensen niet mooi en botox is een eenvoudige oplossing met groot resultaat. 

 

Wil jij meer weten over een fronsrimpels botox behandeling? Overweeg je om een adviesgesprek bij ons te boeken? Of ben jij gewoon benieuwd naar de feiten over fronsrimpels en botox? Wij zetten hieronder 10 feiten voor je op een rij. Zo kun jij je goed verdiepen in het onderwerp fronsrimpels en botox zodat je zelf alvast kunt kijken of een behandeling hiervoor iets voor jou is.

 

#1. Fronsrimpels kunnen bij iedereen ontstaan

 

Een fronsrimpel is een fenomeen dat bij iedereen kan ontstaan. Een rimpel tussen de wenkbrauwen wordt vaak gekoppeld aan erfelijkheid. Maar door het natuurlijke verouderingsproces van de huid kunnen rimpels op deze plek echt bij alle mannen en vrouwen ontstaan. 

 

Een ongezonde leefstijl met veel roken, overmatige blootstelling aan zonlicht, stress en een ongezond eetpatroon kunnen wel bijdragen aan het ontstaan van rimpels. Maar ook mensen met een gezonde leefstijl kunnen fronsrimpels krijgen. Je hebt hier helaas geen invloed op.

 

#2. Een fronsrimpel beïnvloedt jouw gelaat

 

Hoe je het ook wend of keert, een fronsrimpel is helaas vaak erg zichtbaar. Veel mensen vinden dit niet mooi. Het gaat in tegen de heersende schoonheidsidealen en zorgen daarvoor vaak voor onzekerheid. Zeker als de rimpels zichtbaar blijven wanneer het gezicht in ‘ruststand’ is, kan een fronsrimpel extra vervelend zijn.

 

Een fronsrimpel kan ervoor zorgen dat je onbedoeld een norse of boze blik uitstraalt. En dat is natuurlijk heel vervelend. Zeker wanneer mensen hier af en toe ook vragen over stellen of een opmerking over maken.

 

#3. Botox is een oplossing voor ondiepe fronsrimpels

 

Gelukkig is er een botox behandeling die hierin uitkomst biedt! De spieren tussen de wenkbrauwen kunnen met botox worden weggewerkt. Zo zorgen we ervoor dat de spieren zich niet meer onnodig aanspannen. Ondiepe rimpels kunnen hiermee voor een groot deel of zelfs volledig verdwijnen. 

 

Voor diepe fronsrimpels is een botox behandeling minder geschikt. Vaak zijn fillers dan beter om te gebruiken. Bij Oran Aesthetics starten we iedere behandeling met een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek lichten we toe welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

 

#4. Een botox fronsrimpel behandeling is zo gepiept

 

Welke behandeling je ook wilt boeken, bij Oran Aesthetics starten we altijd met een goed gesprek tussen jou en de arts. Op dit moment kun je al je vragen stellen over de behandeling en het beoogde resultaat. Onze arts zal je alles vertellen over het verloop van de behandeling en wat je kunt verwachten. 

 

Is alles duidelijk en wil je de behandeling doen? Dan kan dit direct na het adviesgesprek. Het behandelde gebied wordt dan schoongemaakt en gedesinfecteerd. Hierna plaatsen we de injecties in de spieren van het fronsrimpel gebied. Zo gepiept!

 

#5. Jouw fronsrimpel wordt sowieso minder

 

Wat jouw situatie ook is, een fronsrimpel botox behandeling zal sowieso zorgen voor resultaat. Bij veel van onze klanten verdwijnen de rimpels als sneeuw voor de zon. De spieren reageren namelijk op de botox door zich te ontspannen. Zo trekt de vouw in de huid tussen de wenkbrauwen zichzelf als het ware recht.

 

Aan het begin van de behandeling maken we een aantal voor foto’s. Dit herhalen we op het moment dat je langskomt voor de nacontrole. Zo kun je achteraf precies zien wat het resultaat is van jouw behandeling.

 

#6. Botox behandelingen werken tijdelijk

 

Zoals bij iedere botox behandeling geldt is ook het resultaat bij deze behandeling slechts tijdelijk. Botox werkt namelijk ongeveer 3 tot 5 maanden. Wil je het resultaat behouden? Dan zul je de behandeling moeten herhalen. Je kunt hiervoor tijdig een afspraak inplannen bij onze kliniek zodat de rimpel in de tussentijd niet volledig terugkomt. 

 

#7. Fronsrimpels botox behandeling is relatief goedkoop

 

Heb jij het beeld dat een botox behandeling ontzettend duur is? Dan hebben wij nieuws voor jou! In het geval van een fronsrimpels botox behandeling is de prijs niet al te duur is. 

 

Al vanaf €120 boek je bij Oran Aesthetics een fronsrimpel botox behandeling. Als jouw rimpels ervoor zorgen dat je in jouw dagelijks leven belemmerd wordt, dan is dit een relatief goedkope oplossing voor jouw problemen.

 

Meer weten over onze tarieven? Bekijk dan ook onze tarievenpagina.

 

#8. Botox is een lunchtime treatment

 

Een fronsrimpel behandeling wordt ook wel een van onze lunchtime treatment behandelingen genoemd. De behandeling is namelijk zo snel en pijnloos dat je het eigenlijk gewoonweg in jouw lunchpauze kunt plannen. 

 

Ook de nazorg regels voor deze behandeling vallen erg mee. Er zijn slechts een paar zaken waar je rekening mee moet houden:

 

  • 4 uur na de behandeling niet gaan slapen of liggen
  • De eerste twee dagen niet sporten
  • Het behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek aan een zonnebank of sauna in de eerste week

 

#9. Botox voor fronsrimpels is 100% veilig

 

Maak jij je zorgen over de veiligheid van botox voor fronsrimpels? Dat is totaal niet nodig. Botuline Toxine, de actieve stof van botox, valt namelijk onder de geneesmiddelenwet. Het is uitvoerig getest op bijwerkingen en effectiviteit voordat het op de markt werd toegestaan. 

 

Het is wel erg belangrijk dat je een botox behandeling enkel boekt bij een erkende arts. Je kunt deze herkennen door een BIG-registratie. Zo weet je zeker dat je wordt behandeld door iemand met een specialisatie in dit vakgebied.

 

#10. Oran Aesthetics gaat voor kwaliteit

 

Als laatste feit willen we je niet onthouden dat wij bij Oran Aesthetics altijd gaan voor kwaliteit. Wij vinden dat cosmetische behandelingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Onze behandelingen halen het beste in jou naar boven en zijn puur gericht op het benadrukken van jouw natuurlijke schoonheid. 

Wil je meer weten over onze fronsrimpels botox behandeling? Of ben je benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

ook leuk