Gummy smile: een mooie glimlach zonder zichtbaar tandvlees

Een gummy smile, oftewel tandvleeslach, kan heel vervelend zijn. Het kan ervoor zorgen dat je je onzeker en ongemakkelijk voelt. Misschien wil je zelfs minder vaak lachen of op de foto door jouw gummy smile. Zo kan dit probleem in jouw dagelijks leven voor vervelende situaties zorgen. 

 

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor het probleem van de gummy smile. Bij Oran Aesthetics kun je snel terecht voor een korte behandeling die een wereld van verschil zal maken. Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze behandeling.

 

Wat is een gummy smile?

 

Een gummy smile wordt dus ook wel een tandvleeslach genoemd. En dit is niet voor niets, want het tandvlees is precies hetgeen wat het probleem is in dit geval. Bij een gummy smile zijn namelijk niet alleen de tanden, maar ook het tandvlees zichtbaar tijdens het lachen. 

 

Eigenlijk komt de bovenlip dus te ver boven de tanden uit zodat het tandvlees ontbloot wordt. Een oorzaak hiervan is te vinden bij de spiertjes die de bovenlip omhoog trekken. Als deze te actief zijn wordt de lip te ver omhoog getrokken en ontstaat een gummy smile.

 

Voor wie is een gummy smile behandeling geschikt?

 

Een gummy smile behandeling is geschikt voor iedereen die last ondervindt van zijn of haar gummy smile. Wellicht bent je jezelf vaak bewust van je lach en ben je hier ontevreden over. Of misschien wil je wel helemaal niet meer op de foto omdat jouw gummy smile je heel onzeker maakt. Wat de reden ook is, voor veel mensen is onze gummy smile behandeling dé oplossing.

 

Deze behandeling is dus niet te vergelijken met een gummy smile operatie. Vroeger was het wel zo dat men een operatie moest ondergaan. Dit vond plaats aan de bovenkaak en werd als vrij ingrijpend ervaren. Tegenwoordig is er gelukkig een veel eenvoudigere oplossing voor handen.

 

Hoe gaat een gummy smile behandeling?

 

De gummy smile behandeling van Oran Aesthetics noemen wij ook wel de gummy smile botox behandeling. Het is in essentie namelijk slechts een kwestie van twee kleine prikjes botox. Hierdoor is de behandeling heel snel en pijnloos. Het kan zelfs tussen de bedrijven door worden gedaan in je lunchpauze!

 

Als je besluit om deze behandeling te boeken, dan zal de arts het hele traject met je doornemen. Ook tijdens de behandeling krijg je precies te horen wat je in de komende minuten kunt verwachten. We maken een aantal voor foto’s, het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd en dan krijg je de botox prikjes. Hierna hoef je niet te koelen en kun je gewoon verder met je dag.

 

Het resultaat van een botox gummy smile behandeling

 

Een botox gummy smile behandeling vermindert de zichtbaarheid van het tandvlees tijdens het lachen aanzienlijk. Je hoeft geen hand meer voor je mond te houden of weg te kijken terwijl je lacht. Gewoon weer zorgeloos lachen zonder jezelf te schamen. Dat is waar we voor gaan!

 

Op onze website kun je de gummy smile voor en na foto’s zien van een aantal van onze klanten. Deze foto’s maken we bij iedereen zodat we het resultaat goed kunnen beoordelen. 

 

Het resultaat is niet direct zichtbaar. Botuline toxine heeft namelijk drie tot vijf dagen nodig om in te werken. Vaak duurt het twee weken voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt. Je kunt dan ook bij ons langskomen voor een nacontrole. Het resultaat houdt ongeveer 3 tot 5 maanden aan, waarna de behandeling kan worden herhaald.

 

Nazorg van een botox behandeling

 

De gummy smile behandeling zelf zal heel snel achter de rug zijn. Hierna is het belangrijk om voor een goede nazorg periode te zorgen. Dit komt het resultaat ten goede en zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk plezier heeft van de behandeling.

 

Het is belangrijk dat je tot vier uur na de behandeling niet gaat liggen of slapen. Ook kun je de eerste twee dagen niet sporten. Voor een sauna of zonnebank bezoek is de regel dat dit in de eerste week niet kan plaatsvinden. Daarnaast raden wij af om het behandelde gebied te masseren. 

 

Het is normaal dat er wat roodheid, een kleine zwelling of blauwe plekjes optreden. Dit zijn bekende bijwerkingen van injectables die niet gevaarlijk zijn. Binnen een aantal dagen verdwijnen deze vanzelf.

 

Is een gummy smile behandeling veilig?

 

Sommige mensen vragen zich af of een gummy smile behandeling wel veilig is. Dit is een hele terechte vraag waar wij een duidelijk antwoord op kunnen geven. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over de veiligheid van deze behandeling.

 

Bij een botox behandeling wordt botuline toxine gebruikt. Dit is een middel dat valt onder de geneesmiddelenwet. Het is uitvoerig getest op effectiviteit en bijwerkingen voordat het door de overheid op de markt werd toegelaten. 

 

Zoals bij alle geneesmiddelen is het wel van cruciaal belang dat je de behandeling door een erkende arts laat uitvoeren. Een arts met een BIG-registratie is gespecialiseerd in het vakgebied en beschikt over de benodigde kennis en ervaring. Op deze manier is een botox behandeling 100% veilig en brengt het geen risico’s met zich mee.

 

Wat kost een gummy smile behandeling?

 

Bij Oran Aesthetics is ons motto om injectables behandelingen voor het grote publiek toegankelijk te maken. De gummy smile behandeling bieden wij aan tegen scherpe tarieven zodat je geen vermogen kwijt bent voor een vrij eenvoudige behandeling. 

 

De gummy smile kosten starten bij ons al vanaf €60. Voor een overzicht van al onze tarieven kun je een kijkje nemen op deze pagina

 

Adviesgesprek Oran Aesthetics

 

Heb je interesse in een gummy smile behandeling? Je bent altijd welkom voor een adviesgesprek. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk met de arts plaatsvinden. We luisteren dan naar jouw wensen en de arts brengt een advies uit over hoe het gewenste resultaat het beste kan worden bereikt. Vervolgens krijg je een behandelplan op maat voorgesteld. 

 

Bij Oran Aesthetics gaan we altijd voor het beste resultaat voor u. Al meer dan 7000 tevreden klanten gingen je voor en gaven ons een gemiddelde beoordeling van 9.6! Daar zijn we ontzettend blij mee en is een blijk van waardering voor ons werk. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via 020 – 2157338 of info@oranaesthetics.nl. We helpen je graag verder.

ook leuk