Hyalase: het oplossen van fillers, hoe werkt dat?

Inhoudsopgave

Wat is Hyalase?

Hyalase is een handelsnaam voor een enzym dat bekend staat als hyaluronidase. Dit enzym wordt gebruikt om hyaluronzuur-gebaseerde fillers op te lossen en wordt vooral gebruikt om ongewenste effecten van een filler-behandeling te corrigeren of te verwijderen. Of het nu gaat om een esthetische keuze of om medische redenen, Hyalase biedt een veilige manier om de effecten van hyaluronzuur fillers te verminderen of te elimineren.

Hyalase voor en na

Waarom kiezen voor een Hyalase behandeling?

Een Hyalase behandeling kan om verschillende redenen gekozen worden. Het kan zijn dat je ontevreden bent over de resultaten van een eerder uitgevoerde fillerbehandeling of dat er complicaties zijn ontstaan zoals blokkades. Door de fillers op te lossen met Hyalase, kan het gebied hersteld worden naar de oorspronkelijke staat of een nieuw, gewenst resultaat bereikt worden.

De procedure: Hoe werkt een Hyalase behandeling?

De Hyalase behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts en begint meestal met een grondige evaluatie van het behandelgebied. Vervolgens wordt het Hyalase enzym via injecties toegediend in het gebied waar de fillers opgelost moeten worden. Het enzym werkt door de hyaluronzuur moleculen te breken, waardoor ze veilig door het lichaam kunnen worden afgebroken en geëlimineerd.

Herstel en resultaten na de behandeling

Na een Hyalase behandeling kunnen er enkele bijwerkingen optreden zoals lichte zwelling, roodheid of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen verdwijnen echter meestal snel. De resultaten zijn over het algemeen snel zichtbaar en blijven zich ontwikkelen in de dagen na de behandeling. De fillers worden geleidelijk opgelost en het behandelde gebied keert terug naar zijn oorspronkelijke staat of wordt aangepast aan het nieuwe, gewenste uiterlijk.

Hyalase behandeling bij Oran Aesthetics

Oran Aesthetics is een vertrouwde kliniek voor Hyalase behandelingen in Amsterdam. Onze ervaren, BIG-geregistreerde artsen zorgen voor een persoonlijke aanpak, waarbij jouw veiligheid en tevredenheid centraal staan. We gebruiken de meest geavanceerde technieken om optimale resultaten te behalen en je van het gewenste uiterlijk te voorzien.

Conclusie

Hyalase biedt een effectieve oplossing voor het oplossen van hyaluronzuur fillers, hetzij om ongewenste resultaten te corrigeren of medische complicaties aan te pakken. Bij Oran Aesthetics kun je rekenen op een veilige, professionele behandeling die wordt afgestemd op jouw unieke behoeften en esthetische doelen.

Hyalase resultaat

ook leuk