Kybella / Belkyra: De niet-chirurgische oplossing voor een dubbele kin

Inhoudsopgave

Kybella, ook bekend als Belkyra buiten de VS, heeft een revolutionaire verschuiving teweeggebracht in de wereld van esthetische behandelingen. Het is specifiek ontworpen voor degenen die worstelen met een ongewenste ‘dubbele kin’. In deze blog duiken we diep in wat Kybella is, hoe het werkt, en waarom Oran Aesthetics in Amsterdam de ideale plek is voor deze behandeling.

Wat is Kybella?

Kybella is het eerste en enige door de FDA goedgekeurde injecteerbare behandeling voor het verminderen van vet onder de kin. De actieve component, deoxycholzuur, is een molekuul dat van nature in het lichaam voorkomt en helpt bij het afbreken en absorberen van vet. Wanneer het in het vet onder de kin wordt geïnjecteerd, vernietigt Kybella deze vetcellen, waardoor ze niet langer vet kunnen opslaan of accumuleren.

Waarom kiezen voor Kybella?

Kybella biedt meerdere voordelen:

  • Een niet-chirurgische behandeling, wat betekent dat er geen algemene anesthesie of operatie nodig is.
  • De behandelingssessies zijn relatief kort en vereisen geen langdurig herstel.


Bovendien, eens de vetcellen zijn vernietigd, komen ze niet meer terug, wat resulteert in langdurige resultaten.

Hoe werkt de Kybella-behandeling?

Tijdens een Kybella-behandeling worden kleine injecties onder de kin gegeven. Het aantal injecties hangt af van de individuele behoeften en het gewenste resultaat. Meestal zijn er meerdere behandelsessies nodig, meestal verdeeld over enkele maanden, om het beste resultaat te bereiken.

Voor Na

Mogelijke bijwerkingen en resultaten

Zoals bij elke medische behandeling, zijn er mogelijke bijwerkingen verbonden aan Kybella. Deze kunnen zwelling, blauwe plekken, pijn, gevoeligheid of verharding van het behandelgebied omvatten. Echter, deze symptomen zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot weken. Wat betreft de resultaten, patiënten zien meestal zichtbare verbeteringen binnen 2 tot 4 behandelsessies, hoewel dit varieert per individu.

Kybella bij Oran Aesthetics

Oran Aesthetics in Amsterdam staat bekend om zijn expertise op het gebied van esthetische behandelingen. Als je overweegt om Kybella te proberen, biedt Oran Aesthetics een deskundige, veilige en gepersonaliseerde benadering. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke patiënt een behandeling krijgt die is afgestemd op hun unieke behoeften en doelen, met resultaten die er natuurlijk en verjongd uitzien.

Conclusie

Kybella is een baanbrekende behandeling die een effectieve oplossing biedt voor het probleem van de dubbele kin, zonder de noodzaak van chirurgie. En als je op zoek bent naar een plek waar je de behandeling kunt ondergaan met volledig vertrouwen in de expertise van de professionals, dan is Oran Aesthetics in Amsterdam jouw ideale keuze.

Voor en na resultaat kybella dubbele onderkin

ook leuk