Lip fillers voor mooie volle lippen? Het kan bij Oran Aesthetics

Voel jij je onzeker omdat je dunne lippen hebt? Wil je graag volle en sprekende lippen? Dan is een lip fillers behandeling een interessante overweging. Onze lippen bepalen een groot deel van ons aangezicht. Volumineuze lippen geven je uiterlijk kracht, boosten je zelfvertrouwen en zijn natuurlijk een bekend schoonheidsideaal. Mis je net dat beetje vollere lippen? Dan is het de moeite waard om je eens te verdiepen in fillers oftewel een lipvergroting.

Wat zijn lip fillers?

Lip fillers worden ook wel injectables genoemd. Deze injectables worden door middel van kleine prikjes in de lippen geïnjecteerd. De stof die hierbij wordt gebruikt is botox en dit zorgt ervoor dat de lippen voller worden.

Volumeverlies in de lippen kan al vanaf jongs af aan een probleem vormen. Maar het is ook mogelijk dat volumeverlies ontstaat naarmate je ouder wordt. Wat de oorzaak ook is, met fillers kan het volume in de lippen worden hersteld waardoor de lippen voller ogen.

Hoe gaat een lip fillers behandeling?

Elke filler behandeling begint met een intakegesprek bij de arts. Om het gewenste resultaat bij jouw lippen te krijgen is het belangrijk om jouw wensen te bekijken. De arts beoordeelt de huidige vorm van jouw mond en lippen en legt uit wat de behandeling voor effect kan hebben.

Voelt het intakegesprek goed? Dan kan er direct worden overgegaan op de behandeling. De arts vertelt je daarbij van minuut tot minuut wat je kunt verwachten. Er worden een aantal foto’s gemaakt om later te kunnen vergelijken. Ook vul je een gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier in.

De behandeling zelf bestaat uit een aantal injecties waarmee de juiste hoeveelheid filler precies op de juiste plaats in de lippen wordt geïnjecteerd. Dit is snel en vrijwel pijnloos!

Lippen opvullen: dit zijn de resultaten

Het effect van lippen opvullen met fillers is direct zichtbaar. Fillers zijn de perfecte manier om jouw lippen voller te maken. Ook zorgt het ervoor dat smalle lippen weer minder smal te laten lijken. Na de behandeling zien jouw lippen er goed gevormd en gehydrateerd uit. Het natuurlijke volume van de lippen is hersteld en de vorm is prachtig symmetrisch.

Hoelang lippen opvullen blijft zitten is persoonsafhankelijk. Gemiddeld blijft het resultaat minimaal 3 maanden zichtbaar. Hierna is het mogelijk om de behandeling te herhalen, zo blijven je lippen vol en mooi.

Onze artsen voeren deze lippen behandelingen uit bij veel verschillende patiënten. Hierin houden we rekening met persoonlijke aspecten die bij iedereen anders zijn. Bijvoorbeeld iemands leeftijd, huidstructuur en gezichtssymmetrie. De behandeling wordt afgestemd op je persoonlijke uiterlijk. Het resultaat zijn natuurlijk volle lippen, die passen bij je gezicht.

Nazorg lippen opvullen

Het fijne aan de lippen opvullen behandeling is dat het een hele snelle behandeling is met slechts enkele nazorg punten. Deze zogenoemde lunchtime treatment is zo voorbij en je kunt vrijwel direct gewoon verder met je dag.

Wanneer het nodig is krijg je na de behandeling een ice-pack van ons mee om het behandelde gebied wat te koelen. Daarnaast is het belangrijk om tot de derde dag na de behandeling te wachten voordat je weer gaat sporten. Ook mag het behandelde gebied niet gemasseerd worden en kun je de eerste week niet naar de sauna of zonnebank.

Ontstaan er wat blauwe plekken of is de huid gevoelig? Geen zorgen. Dit is normaal en trekt vanzelf weer weg.

Lip fillers voor en na

Lip fillers voor en na: wat zijn de ervaringen van anderen? Op onze website kun je een heel aantal reviews lezen van klanten die je voor gingen. Hun ervaringen geven een idee van wat je kunt verwachten. Ook kun je zo een goed beeld krijgen van het mogelijke resultaat door de verschillende voor en na foto’s (bijvoorbeeld lip fillers voor en na 1 ml en lip fillers voor en na 0,5 ml).

Bij Oran Aesthetics gaan we altijd voor het best mogelijke resultaat voor jou. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je tevreden bent na een behandeling bij ons. Daarom zorgen we ervoor dat je vanaf het begin weet wat er mogelijk is en hoe dit aansluit bij jouw wensen. Hierbij letten we altijd op de vorm en kenmerken van jouw gezicht. Zo zorgen we voor een natuurlijk resultaat.

Zijn lip fillers gevaarlijk?

Een lip filler behandeling is niet gevaarlijk. Mits je kiest voor een betrouwbare kliniek waar enkel de beste fillers worden gebruikt.

Bij Oran Aesthetics gebruiken onze artsen alleen tijdelijke fillers. Dit zijn fillers van topniveau die veelvuldig gebruikt woorden in de cosmetische wereld. De effectiviteit en veiligheid van de fillers zijn daardoor absoluut bewezen.

Bovendien zijn deze fillers gebaseerd op hyaluronzuur. Een hyaluronzuur filler bestaat uit een natuurlijke stof die al in het lichaam voorkomt. Deze stof is biologisch afbreekbaar en kan, als het nodig is, zelfs met een tegenhanger worden opgelost.

Wat zijn de lip fillers kosten?

Lip fillers kosten starten al vanaf €185,- voor 0,5 ml. Voor lip fillers 1 ml betaal je €300,- en voor 1,5 ml €400,-. Bij sommige klanten wordt het beste resultaat bereikt met lip fillers van 2 ml. De lip fillers prijs is dus afhankelijk van de hoeveelheid filler. Hoeveel ml jij nodig zult hebben krijg je uiteraard vooraf van ons te horen tijdens het adviesgesprek.

Bij Oran Aesthetics houden we realistische prijzen aan voor al onze behandelingen. Onze missie is namelijk om de wereld van cosmetische behandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Ben je benieuwd naar al onze prijzen? Bekijk dan ook onze tarievenpagina.

Vrijblijvend adviesgesprek lipfillers Amsterdam

Wil je vollere lippen? Of ben je op zoek naar het beste adres voor lip fillers in Amsterdam? Dan kun je altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek zal een van onze cosmetische artsen je adviseren over de mogelijkheden.

Een afspraak maken doe je makkelijk en snel via ons online boekingssysteem. Wil je liever persoonlijk contact met ons opnemen? Dan kun je bellen naar (020) 215 7338 of mailen naar info@oranaestetics.nl.

ook leuk