Neuscorrectie met fillers: alles wat je wilt weten!

Een mooie rechte neus heeft een groot effect op je uitstraling. Oran Aesthetics heeft de oplossing voor iedereen die graag een neuscorrectie zou willen, maar dan zonder operatie: een neuscorrectie met fillers! Dit is een snelle en pijnloze behandeling met groot resultaat. 

Hieronder leggen we jou alles uit wat je wilt weten over een neuscorrectie met fillers. Wat is een neuscorrectie met fillers precies? Hoe werkt de behandeling? Welke resultaten mag je verwachten? Met welke nazorg moet je rekening houden? Hoe zit het met de veiligheid van fillers en de prijs? Het antwoord op al deze vragen en meer vind je hieronder. 

 

Neuscorrectie met fillers

Een neuscorrectie met fillers is een behandeling waarmee de neus licht gecorrigeerd kan worden. Oneffenheden zoals scheefheid, deukjes, knobbeltjes, ingezakte neuspunten en een bobbel op de neusbrug kunnen hiermee weggewerkt worden. Misschien herken je jezelf wel in een van deze omschrijvingen. Zulke oneffenheden kunnen ervoor zorgen dat jij je onzeker voelt. En dat is nergens voor nodig!

Al deze oneffenheden zijn namelijk uitstekend te behandelen met fillers. Slechts een paar prikjes zijn nodig om de neus precies de juiste correctie te geven. Een neuscorrectie wordt ook vaak gedaan met een zware “nose job” operatie. Hier zit echter lang niet iedereen op te wachten. Bij een neuscorrectie met fillers is de impact op jou minimaal en zie je wel direct resultaat.

 

Neuscorrectie fillers behandeling

Hoe gaat zo’n neuscorrectie fillers behandeling dan precies in zijn werk? Bij Oran Aesthetics begint alles met goed gesprek. Onze artsen brengen samen met jou in kaart wat de gewenste vorm en contouren zijn van jouw neus. Hierop zal de behandeling worden aangepast zodat het volumeherstel op de juiste plekken wordt toegepast. 

Het uitgangspunt van een neuscorrectie met fillers is het in verhouding brengen van de neus. Zo zal het visueel weer mooi recht zijn. Van begin tot eind zal de arts je vertellen wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling zelf zijn er slechts een paar injecties nodig om de benodigde hoeveelheid filler in te brengen. Voor je het weet is de behandeling alweer klaar.

 

Resultaat van de neuscorrectie behandeling

Zoals we hierboven al even vermeldden is het resultaat van de neuscorrectie behandeling direct te zien. En dat is natuurlijk wel zo fijn! Welk resultaat dit zal zijn wordt vooraf samen met jou besproken. 

Bij Oran Aesthetics vinden we het belangrijk dat al onze klanten tevreden de deur uit lopen. Daarom gaan we altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Fillers zijn hierin een heel fijn middel. Een scheve neusrug kan eenvoudig recht worden gemaakt en een bobbel op de neus kan helemaal worden weggewerkt. Zo behoud je jouw natuurlijke uitstraling waarbij jouw neus visueel gezien helemaal in het plaatje past.

 

Fillers neuscorrectie nazorg

Een filler neuscorrectie is een behandeling die heel weinig tijd in beslag neemt. Maar zoals bij elke behandeling is het belangrijk om wel rekening te houden met een paar nazorgmaatregelen. 

Zo mag je de eerste twee dagen na de behandeling niet sporten. Ook mag het behandelde gebied niet gemasseerd worden. Ook een bezoek aan de sauna of zonnebank is in de eerste week nog geen goed idee. Al deze activiteiten kunnen er namelijk voor zorgen dat de huid niet goed tot rust kan komen. 

Direct na de behandeling kan het zijn dat je een ice-pack van ons meekrijgt om het gebied nog wat te koelen. Over het algemeen geldt dat een filler neuscorrectie een echte “lunchtime treatment” is. Het is snel, pijnloos en je kunt vrijwel direct weer door met je dag.

 

Veiligheid van fillers 

Wij krijgen regelmatig de vraag of er risico’s verbonden zijn aan behandelingen met fillers. Hier kunnen we kort en krachtig over zijn: onze filler behandelingen zijn 100% veilig. 

Onze artsen zijn professionals op het gebied van cosmetische behandelingen. Zij werken enkel met de beste producten die al geruime tijd op de markt zijn. Van deze producten is de veiligheid en effectiviteit ruimschoots bewezen.

Daarnaast zijn al onze fillers gebaseerd op hyaluronzuur. Dit is een stof die al van nature in ons lichaam voorkomt en biologisch afbreekbaar is. Mochten er complicaties optreden om welke reden dan ook, dan kan hyaluronzuur worden opgelost met hyason. Zo kunnen we ook achteraf een teveel aan volume corrigeren mocht dat nodig zijn.

 

Neuscorrectie fillers prijs

Bij Oran Aesthetics vinden wij het belangrijk dat cosmetische behandelingen voor veel mensen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij onze behandelingen tegen scherpe tarieven aan. Zo hopen we veel patiënten te kunnen helpen om hun zelfvertrouwen te herstellen.

Een neuscorrectie met fillers is al te boeken vanaf €350. Al onze prijzen zijn ook terug te vinden in onze tarievenlijst. De prijs kan variëren op basis van de benodigde aantal milliliters aan filler. Tijdens jouw adviesgesprek zal de arts toelichten wat de totaalprijs wordt. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.  

Het resultaat van een neuscorrectie met fillers behandeling houdt ongeveer een jaar aan. Wil je langdurig resultaat blijven zien, dan is het noodzakelijk om de behandeling na verloop van tijd te herhalen. 

 

Over Oran Aesthetics

Oran Aesthetics is jouw adres voor cosmetische behandelingen op maat. Ons uitgangspunt bij iedere behandeling is dat deze moet bijdragen aan het behouden en onderhouden van jouw natuurlijke schoonheid. Met persoonlijke aandacht, aantoonbare resultaten en betaalbare prijzen maken we de wereld van cosmetische behandelingen toegankelijk voor het grote publiek.

 

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Ben jij benieuwd wat een neuscorrectie met fillers voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kun je via onze website direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Hierin beantwoorden we al jouw vragen over de behandeling. We luisteren naar jouw wensen en brengen een advies uit over hoe het gewenste resultaat het beste bereikt kan worden. Aarzel niet langer en kom bij ons langs!

ook leuk